Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wyjście z brąz dywizjonu :D

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh. Widzę, że powstała dość interesująca dyskusja.

Może i ja się wypowiem.

Gram w LoL'a jakieś 2,5 roku. Całkiem sporo, tak myślę.

I powiem wam, że głównie wybijanie się nie zależy od teamu,czy szczęścia tylko od skilla. Grałem z kumplem. Wy***lo my internet na jakieś 30 minut. 3/4 gry. Do tego nasz mid trollował. Postanowił, że nie gra już w lola i będzie trollował rankedy. Było 3vs5. Wygraliśmy jedynie przez to, że przeciwny team był słaby.

Grałem ostatnio rankeda. Miałem statystyki 18/2 z tego co pamiętam. I uwierzcie mi. Nie da się samemu wygrać gry. Przeciwnicy staty po 9/1,6/0,3/0 itp. Sam nic nie zrobię kiedy mój team uważa, że to jest z góry przegrane i idzie trollować. Ktoś odda FB i idzie afk albo troll. Kiedyś (jeszcze w drugim sezonie ) grałem rankeda i w 15 minucie było około 2/17 dla przeciwników. Wszyscy płakali, że to koniec , surrender at 20 i leciał flame. A co się okazało ? Że mid wziął się w garść i zrobił staty na koniec 18/4 i wycarrował grę. Dlatego nie płaczcie kiedy przegrywacie, że to koniec tylko GRAĆ KURWA DO KOŃCA ! TWARDO.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...