Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy GTA mi pójdzie? Zapytaj tutaj!

lexox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jakich pójdzie detalach i ile fps GTA V?

Procesor : I3-4170
Karta Graficzna ; R9 380 OC
RAM : 8gb
System : win 7 x64
Rozdzielczość : 1280x1024
@QuarK wg cb ile będzie?

<3

Koza Gold

Opublikowano

GTA V i na jakich ustawieniach?

Procesor: Intel Core i3 4330 3,50Ghz

Ram: 4gb DDR3 

Karta graficzna: Nvidia Geforce GT 630 2gb 

Bd chociaż na najniższych?

Opublikowano

@kubanowak112

Między 40 na normalnych/niskich

@QuarK

Chodziło mi tutaj o różne modyfikacje, w każdej grze jest coś takiego jak niskie wymagania, ty ustalasz próg.Jak napisałeś nie jesteśmy wróżbitami, więc 30 klatek na sekundę to nie gra.Może dużo nie wiem o procesorach, kartach graficznych ale potrafię się obeznać co i jak.

9u2pvr.gif

Opublikowano

@kubanowak112 powinno pójść na wysokich, nie jesteśmy wróżbitami, ale wydaje mi się, że będziesz miał te 30 klatek.

@nowysur jeśli się nie znasz to przestań się wypowiadać. W grze nie ma niskich detali, ustawienia grafiki zaczynają się dopiero od normalnych. Poza tym, nie jesteśmy w stanie stwierdzić ile będzie miał dokładnie FPSów. Nie nagradzamy spamu, a pomocne posty, pamiętaj o tym. ;)

Opublikowano
Specyfikacja: 

Procesor: Intel Core i3-2370 @2.40 GHz (4 rdzenie) 

Ram: 6 GB

Grafika: Nvidia GeForce 610 (tu obawiam się że to bardzo słaba część) 

System: W7 64 bit

Jak myślicie, jaki byłby efekt odpalenia GTA V na tym sprzęcie?

Cześć...

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać czy pójdzie mi na takim "szrocie" GTA V, oto specyfikacja: 

• Windows 10

• Procesor Intel® Core™ i3-3110M trzeciej generacji, częstotliwość taktowania 2.40 Ghz
  • 4096 (1x) MB, DDR3 RAM (1600 MHz)
  • NVIDIA® GeForce® GT 740M with CUDA™ Technology and NVIDIA® Optimus™ Technology    ( 2 GB ) 

Myślę, że grafika podoła, ram też powinien, największe objawy to te dotyczące procesora.

Jeśli pójdzie mi na słabych detalach to czy mogę się spodziewać chociaż stabilnych 30 klatek ? 

Opublikowano

intel core 5

8gb ramu

terabite na dysku

2gb lub 1gb karta zalezy od modelu nie wiem bo komputer jest dopiero skladany wiec nie wiem jaki model karty

i czy trudna jest instalacja?

Opublikowano

intel core 5

8gb ramu

terabite na dysku

2gb lub 1gb karta zalezy od modelu nie wiem bo komputer jest dopiero skladany wiec nie wiem jaki model karty

i czy trudna jest instalacja?

Wystarczy spojrzeć na minimalne wymagania, pójdzie bez problemu, nawet przy karcie 1gb

Opublikowano

Pójdzie na wysokich GTA V?

i5 4460

gtx 660

8 gb ram

Niby grafika jest w zalecanych ale wole się upewnić :)

Rozumiem jakby była w minimalnych i chciałbyś się upewnić, ale skoro jest w zalecanych to śmiało, nie masz co się cykać :) 

Opublikowano

@Pt@sioR

Jesteś śmieszny, jak myślisz że liczą się 1gb czy tam 2 gb to pozdrawiam...

Ehhh... myślę, że przy takich grach jak gta 5 nie potrzebne sąinfo o obsługiwanej magistrali, przepustowości, czy liczbie rdzeni CUDA (jeśli chodzi o nvidie ) bądź tym podobnych pierdołach. 

Jak masz jakiś problem zapraszam pw, nie mam zamiaru tutaj spamować bez sensu.

Zapoznaj się z zasadami tematu i działu, postaraj się nie pisać takich postów. Jeśli chcesz wyjaśnić coś użytkownikowi wyżej to użyj PW. //QuarK

Opublikowano

Witam, przejdę odrazu do sedna - z jaką ilością fps odpali GTA 5 na tym sprzęcie? Chodźby z tymi poradnikami na zwiększenie fps. Słyszałem pare razy, jak jedni mówili że nie, drudzy że tak, ale wolę się tutaj społeczności zapytać. :p Z góry dzięki za odpowiedzi.

Mój sprzęcior:

Procesor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70 GHz 2.40 GHz

Ram: 4,00 GB (dostępne 3,89 GB)

Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Karta graficzna: Nvidia GeForce 820m

Dodam jeszcze że mam Windows 10 jeśli to ma znaczenie.

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać czy pójdzie mi na takim "szrocie" GTA V, oto specyfikacja: 

• Windows 10
  • Procesor Intel® Core™ i3-3110M trzeciej generacji, częstotliwość taktowania 2.40 Ghz
  • 4096 (1x) MB, DDR3 RAM (1600 MHz)
  • NVIDIA® GeForce® GT 740M with CUDA™ Technology and NVIDIA® Optimus™ Technology    ( 2 GB ) 

Myślę, że grafika podoła, ram też powinien, największe objawy to te dotyczące procesora.

Jeśli pójdzie mi na słabych detalach to czy mogę się spodziewać chociaż stabilnych 30 klatek ? 

Ref :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...