Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [No-Hamachi]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten setrwer to totalne gówno po przerwie straszne lagi i znowu off

brak obiecanego 50% expa..

zal a nie serwer jeszcze do 02.00 online póżniej zamyka

Narka gówno.. ..a nie serwer Niby dopracowany 0 lagów a tak naprawde gówno..

nie polecam tego osranego syfu. adminstracja idioci 15letnie

Tutaj sie zgadzam w 100 %
  • Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na pierwszy kontakt nie jest źle. Szkoda tylko że jest jedno CH

Przyjemnie się expi tylko szkoda że nie dedyk ale da się to przeboleć :)

Polecam jak najbardziej ^_^

Opublikowano

pierdolnac idzie ga postawil serv na pralce chyba i cigale offf leca nic sie nie da zrobic idziesz an ripa lotnac bron 75 + ulepki na eq 80 a tu chuj of i po dt i tak non stop nie polecam servera porazka z jaka sie jeszce nie spotkalem nie polecam tego syfu!

Opublikowano

pierdolnac idzie ga postawil serv na pralce chyba i cigale offf leca nic sie nie da zrobic idziesz an ripa lotnac bron 75 + ulepki na eq 80 a tu chuj of i po dt i tak non stop nie polecam servera porazka z jaka sie jeszce nie spotkalem nie polecam tego syfu!

dokladnie.. 4 razy probowalem isc na dt i za kazdym razem mnie wyjebalo, po czym blad laczenia... idzcie w pizdu z takim serwem
Opublikowano

Znowu Zostaliśmy Oszukani, Gm robił Te Przerwy 2/3 pod rząd ale ok powiedział Ze w prezencie da nam 200% expa?? wszyscy ucieszeni i zadowoleni

ale po włączeniu serwera GA/gm-a Nie było i nie dali nam obiecanego 200% mieli nas głęboko W dupie, a teraz znów off

2-

Dali Biologa co sek- nie dodali kamieni i Zębów/pamiątek itp ? bo oni nie dropia następny bug Serwerze

3-

79lv mam w antlatydzie v2 Ze spota leci mi 3/4% expa a w v2 lochu ze spota 9/13%

Można tak powiedzieć ze ten serwer to stoi na bugu, + pliki derin.. a pliki derin v2 lepsze są niż ten serwer pozdrawiam

nie polecam tu grać, szkoda marnować Transferu

Opublikowano

@up GA był cały czas na serwerze.

KD do biologa no nie ma przyznaje. Reszta jest od 14 u NPC na środku rynku i nie mów że nie dropi bo oddałem 2 zęby przed dodaniem tego npc.

Nie wiem jak lota exp na 79 bo stoję na 65 i nie wiem o jakich bugach mowa.

Opublikowano

@up GA był cały czas na serwerze.

KD do biologa no nie ma przyznaje. Reszta jest od 14 u NPC na środku rynku i nie mów że nie dropi bo oddałem 2 zęby przed dodaniem tego npc.

Nie wiem jak lota exp na 79 bo stoję na 65 i nie wiem o jakich bugach mowa.

wbij 70 i wejdz do atlv2 :) Przekonasz się

jest teraz offine (0) informacji od (GA/GM)

Opublikowano

wbij 70 i wejdz do atlv2 :) Przekonasz się

jest teraz offine (0) informacji od (GA/GM)

Weź się lepiej pier***** w łeb. Nie rozumiesz tego że GA może też ma swoje życie? On nie jest no-life tak jak ty może. Skoro masz ciągle narzekać to idź na PL'a i narzekaj że nie możesz 2 lv wbić. Serwer jest OK. Przerwy są bo GA stara się dla was jak najlepiej a wy co? Tylko narzekać potraficie. Ciekawe co ty byś zrobił gdybyś miał własnego serwa i by ci spamili ciągle "NAPRAW BIOLOGA". On naprawia i od razu płacz.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Znowu Zostaliśmy Oszukani, Gm robił Te Przerwy 2/3 pod rząd ale ok powiedział Ze w prezencie da nam 200% expa?? wszyscy ucieszeni i zadowoleni

ale po włączeniu serwera GA/gm-a Nie było i nie dali nam obiecanego 200% mieli nas głęboko W dupie, a teraz znów off

2-

Dali Biologa co sek- nie dodali kamieni i Zębów/pamiątek itp ? bo oni nie dropia następny bug Serwerze

3-

79lv mam w antlatydzie v2 Ze spota leci mi 3/4% expa a w v2 lochu ze spota 9/13%

Można tak powiedzieć ze ten serwer to stoi na bugu, + pliki derin.. a pliki derin v2 lepsze są niż ten serwer pozdrawiam

nie polecam tu grać, szkoda marnować Transferu

Kolejna osoba która nie umie expić.

Ps. Serwer off i nikt nic nie wie ,czyli zaczyna się to samo co poprzednio.Jeśli padł w przyszłym tygodniu pewnie i tak zobaczymy kolejną reaktywacje, więc nie ma się co smucić.

Opublikowano

Kolejna osoba która nie umie expić.

Ps. Serwer off i nikt nic nie wie ,czyli zaczyna się to samo co poprzednio.Jeśli padł w przyszłym tygodniu pewnie i tak zobaczymy kolejną reaktywacje, więc nie ma się co smucić.

ale co to da z Reaktywacja ? jak teraz każdy czas traci i co Off4Ever ? za tydzień znowu da serwer po co tu czas tracić ? bo widzę ze

Hamachi stoi 3-5dni ale tam coś osiągniesz i sie pobawisz a tutaj tylko expisz off i tak w kolko liczy sie zabawa a nie ciągle wkurwianie ludzi.

Opublikowano

WAŻNA INFORMACJA

Witam wszystkich większość myśli że serwer to dno ze względu u na ataki na serwer, ciągłe offy, resety itd.

Chciałem teraz tylko poinformować że już owych problemów nie będzie ponieważ serwer dopracowany i zabezpieczony

jest jak narazie jak to było możliwe z naszej strony. Gwarantuje że serwer będzie stał długo i nie jest to marnowanie czasu.

Przepraszam i pozdrawiam wszystkich graczy którzy ucierpieli na tym.

Tak to właśnie jest z tym ga.Gratuluje tym którzy pakowali na tym serwerze w is,było zabawnie czytać na wołaj spam ,żeby ga wbił bo kod nie działa.

Opublikowano

Czas leci i dalej off a GA na pw nie odpowiada....

Szkoda

Ga ci nie odpowie ,on już taki jest ma w dupie graczy może kiedyś napisze ,że serwer padł.Wyszło na to co pisaliśmy na samym początku.

Wczoraj szukał gm'a (za którego chciał 20 zł) ,ciekawe czy ktoś się na to nabrał.

Opublikowano

ja jestem wstanie dać dobrego dedyka , napisałem na pw. czekam na odpg. ;)

Poszukaj kogoś innego bo ten ga z tymi plikami nie nadaje się na dedyka.

Ps:Ten typ teraz robi serwer do minecrafta i pewnie tam tez znajdziesz is ,lepiej nie kupuj nic na serwerach tego człowieka ,bo nadal się śmieje z ludzi którzy pakowali w is na tym serwerze.Dla mnie po tym jak ich okradł (bo serwer stał 2 dni) ,to jest zwykłym złodziejem.Nadal mnie ciekawi czy znalazł kogoś na tego gm'a za 20 zł.

Opublikowano

zapowiada sie dobrze. Wyglada na dobrze zrobiony i opracowany ;D

Ty zapowiadasz się na kogoś kto nie umie czytać ,albo jest zbyt leniwy.Serwer padł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...