Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [No-Hamachi]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oficialny Teamspeak 3 Servera DestructiV.pl

TeamSpeak3 IP: mynl.pl

• Strefa DestructiV •

(: Zapraszam na Wspólne rozmowy ! :)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

START SERWERA : 2013-02-21 GODZ ; 17:30

KLIENTA MOŻNA JUŻ POBIERAĆ !

Chyba 2013-03-21 :P

Popraw to bo ludzie pomysla ze serwer stio juz miesiac :D

A ja napewno wbije i polecam wszystkim bo zapwiada sie fajowo :D

Opublikowano

Gralem juz 3 razy -3 resety, ale znow zagram :D! Wtedy 2x wp, body, to teraz smok lub dagger no ew mental ^^

Pompa !

Jest w koncu wiekszy exp czy nie? Bo pierwsze powstanie serwa-exp za duzy, kazdy inny reset i ciagle mniej az w koncu tortura... -_-

Opublikowano

Zapraszam na TS ! :)

ip mynl.pl

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Serwer gówno. GA olewa graczy, nie odpisuje na PW w sprawie cheaterów. OFFa serwa bez żadnego info i te ciągłe resety.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Serwer gówno. GA olewa graczy, nie odpisuje na PW w sprawie cheaterów. OFFa serwa bez żadnego info i te ciągłe resety.

hahahahahahahahahahahahahahaa - tyle powiem.

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahaa - tyle powiem.

Zamiast się tyle śmiać to mógłbyś zrobić jakiegoś launchera 10/20mb.

Opublikowano

START SERWERA : 2013-02-21 GODZ ; 17:30

Trudno tak to zrozumieć ,że dopiero o 17:30 będzie on.

A wy już płaczecie ,że nie zadziała.

Jeszcze wszystko przed nimi i przed nami .

Trudno to zrozumieć ,że gm się stara a wy tylko go ojebujcie ,że off resety .

Ps:Gm pisze to a wy ....

Witam wszystkich większość myśli że serwer to dno ze względu u na ataki na serwer, ciągłe offy, resety itd.

Chciałem teraz tylko poinformować że już owych problemów nie będzie ponieważ serwer dopracowany i zabezpieczony

jest jak narazie jak to było możliwe z naszej strony. Gwarantuje że serwer będzie stał długo i nie jest to marnowanie czasu.

Przepraszam i pozdrawiam wszystkich graczy którzy ucierpieli na tym.

Opublikowano

ja to bym wam odmówił tu grania bo to jest bez sens serwer, Ga zawsze robi co mu się podoba ktoś wbija sobie lvl namęczy się a tu nagle off wbija na postać i coo? zaczynasz nagle od tego samego lvl'a co miałeś jak się zalogowałeś ;/ jak się napisze do GA zrób to tamto to odpisze a potem ma wszystko w dupie i nie gadać mi tu ze jest inaczej bo w cale tak nie jest :)

Opublikowano

gosciu gralem na tym serwie juz i co chwile reset to bo gm nie umie nic zrobic

przeczytaj końcówke tematu .. bo nie będe się z tb kłócił

Opublikowano

No to zobaczymy te wielkie obietnice w praktyce jak serwer wystartuje.Zresztą za dużo roboty chyba nie ma skoro na mpc siedzicie.

Opublikowano

Zapewniamy was że juz takiego czegoś nie będzie dlaczego???? Zrobiliśmy ostatnie testy serwer dobrze się sprawuje no cóż życzę milej gry staramy się jak możemy bronimy przed atakami to nie jest pstryk i juz a co do waszej kultury wobec nas lekka przesada.

weź człowieku nie pisz takich bzdur bo prawie każdy już wie jaki jest GA on robi co mu sie podoba !! nie opchodzą go racze on w takich ludzi ma wyje3ane ja My!! i nie pisz takich rzeczy ze już takiego czegoś nie będzie bo to już jest 3 odsłona serwera i na Bank będzie jeszcze Gorzej!!

Opublikowano

weź człowieku nie pisz takich bzdur bo prawie każdy już wie jaki jest GA on robi co mu sie podoba !! nie opchodzą go racze on w takich ludzi ma wyje3ane ja My!! i nie pisz takich rzeczy ze już takiego czegoś nie będzie bo to już jest 3 odsłona serwera i na Bank będzie jeszcze Gorzej!!

zobaczymy .

Opublikowano

Em.. SSy kradzione.. Ludzie źle piszą o servie.. Nic nowego na servie nie ma, nic czym mógł by się pochwalić

Zbieram like ;x

Opublikowano

To teraz ja zapytam,co z graczami np ja ktorzy maja internet limitowy np 2GB na miesiac ,to maja sciagac 1gb cklienta? bez sensu cos dla ludzi i takich zrobcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...