Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [No-Hamachi]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak ten serwer padnie jeszcze dziś albo do niedzieli MAAAX. Administracja wam tutaj nie zapewni tego, a nie dość że nie zapewnia to jeszcze 3/4 graczy na WH jedzie. Piszecie do GA że cheaty a on se biega po mieście, nie odpisuje i olewa wszystkich. Pozdro.

csyt2-signa.png

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak ten serwer padnie jeszcze dziś albo do niedzieli MAAAX. Administracja wam tutaj nie zapewni tego, a nie dość że nie zapewnia to jeszcze 3/4 graczy na WH jedzie. Piszecie do GA że cheaty a on se biega po mieście, nie odpisuje i olewa wszystkich. Pozdro.

Po pierwsze nie padnie a po drugie jak ktos pisze cheat to nie pisze juz tam lece podaj nick tylko wbijam na inv tp do ciebie np i oglądam sąsiada .. :D

Opublikowano

Ale macie problemy.

Nie bedziecie grac to sie nie wypowiadajcie a jak bedziecie to poczekajcie do startu i wtedy sie wypowiecie...

Ja narazie czekam i mam nadzieje ze bedzie duzo ludzi :P

Opublikowano

To teraz ja zapytam,co z graczami np ja ktorzy maja internet limitowy np 2GB na miesiac ,to maja sciagac 1gb cklienta? bez sensu cos dla ludzi i takich zrobcie.

jest lancher na stronie ale dziala tylko z spatchowanym metin2 pl

Opublikowano

Taaaakkk

Tylko jakoś dzięki mnie 6os w samym V2 przeciągu expa od 30 do 60 dostało perma :]!

Opublikowano

Ale lipa, pobrałem tego launchera 130mb i po skończeniu ładowania się paska obraz zastyga i widać tylko to co ludzie piszą na wołaj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...