Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xbox 360 multiplayer

lokossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanie otóż mam zamiar kupić xbox 360 ale nie wiem ile osób gra na multiplayer np w battlefiled 3 itp
i czy ktoś w ogóle gra ?
i jeszcze jedno pytanie czy jak się gra na singiel player trzeba płacić w usłudze xbox live ?

Opublikowano

Warto, warto. Masa ludzi gra online, jest duzo zabawy, to samo co z ps3. Wybor nalezy do Ciebie.

ruch_13.jpg
Opublikowano

trzeba kupić golda ale ten gold jest tanie 45 zł za trzy miesiące doszły mnie słychy że xbox live jest lepszy niż playstation network

mam jeszcze jedno pytanie jaką wersje konsoli xbox 360 kupić mam na oku tą http://www.mediamarkt.pl/konsola-microsoft-xbox-360-250-gb-call-of-duty-black-ops-ii,id-818549

A chcesz przerobić swoją konsolę czy nie ?

Opublikowano

Zawsze jest takie coś jak xkey co prawda kosztuje chyba 400zł ale ta kasa zwraca się po 2 najnowszych grach. Xkey to coś podobnego do przeróbki konsoli w tym rzecz że to nie przeróbka i jedynie za co można dostać bana to za ściągnięcie gry przed jej wydaniem w polsce ale to wystarczy przeczytać czy gra została już wydana w polsce. Oczywiście możesz dostawać punkty i grać przez internet tak jak byś miał ta grę kupioną. I tak jak mówiłem najnowsze gry kosztują 200zł więc ci się zwróci za xkey.

Graczy jest pełno na xboxsie wybrałem ta konsole ponieważ jest więcej ogarniętych osób no i fajny ma styl. Jest jeszcze dużo plusów ale nie chce mi się pisać :p

Ps pisze z telefonu więc mogę mieć źle sformułowane zdania i dużo błędów.

Opublikowano

nie chcę przerabiać xbox 360 tylko jakiego mam kupić proszę o link ;D ja mam na oku coś takiego http://www.mediamarkt.pl/konsola-microsoft-xbox-360-250-gb-call-of-duty-black-ops-ii,id-818549

Wiem, że mały off topic ale ja naprawdę odradzam ci kupna xboxa.

Mam xboxa już 2 lata i szczerze mówiąc już pół roku po zakupie zacząłem żałować. W grach masz okropną grafikę (porównywalną do ustawień LOW na pc), niski framerate (w gta iv i fc2 czasami mniej niż 25fps) drogi multiplayer i drogie gry.

Nie chcę się już rozpisywać na temat next genów które mogą się już pojawić w tym roku.

Najrozsądniejsze będzie kupienie pc lub czekanie na nowego xboxa.

Opublikowano

Mam xboxa już 2 lata i szczerze mówiąc już pół roku po zakupie zacząłem żałować. W grach masz okropną grafikę (porównywalną do ustawień LOW na pc), niski framerate (w gta iv i fc2 czasami mniej niż 25fps) drogi multiplayer i drogie gry.

Nie chcę się już rozpisywać na temat next genów które mogą się już pojawić w tym roku.

hmm okropna grafika z tym się nie zgodzę otóż tu masz linki do gier w których jest pokazana grafika xbox 360 vs pc :

battlefiled 3

Crysis 3

gta 4

max payne 3

gdzie tu ***** brzydka grafika !

ps wyszedł nowy xbox 360 ulepszony !

Opublikowano

Grafika jest dobra , może twój monitor/telewizor jest stary ? Drogi Multiplayer chyba dla cb ;v , drogie gry ? Wydasz 200zł i bd miał na 3-4 miechy lub więcej . Ja takich problemów nie mam choć mam go 3 lata.

Opublikowano

1.Dużo ludzi na MP .

2.Nie , aby grać na singlu nie musisz płacić , aby na multi trzeba mieć golda.

mihcio15.png

Opublikowano

Ja pier#le kur#a mać !

Faktycznie 150zł rocznie to malutko (przecież taki steam który ma 3x tańsze gry i więcej userów jest droższy) gry są taniutkie (na pc są 45% tańsze) a sam mam coś z oczami bo grafika jest piękna (albo z monitorem i 3 tv w tym wszystko w hd)

Fanbojstwo for ewer a ja idiota

ps wyszedł nowy xbox 360 ulepszony !

Tak ósma generacja gier weszła a oni nowego starego 360.

Grafika jest dobra , może twój monitor/telewizor jest stary ?

Nie jest stary ale jest duży, pięknie piksele widać w 720p

Drogi Multiplayer chyba dla cb ;v

Dla twoich rodziców może nie

drogie gry ? Wydasz 200zł i bd miał na 3-4 miechy lub więcej

Aż 200zł

Ja takich problemów nie mam choć mam go 3 lata.

Zaczną się problemy jak zauważysz, że na xboxa wydałeś 10000zł a na auto nie masz ;)

Opublikowano

@up Na gry wydałem ok. 1500zł w ciagu 3 lat , a pc ok. 1800 zeby spokojnie w bf 3 pograc..

Popros rodzicow o kieszonkowe..Moze dla autora tematu xbox live jest tani ?

Jak masz problemy finansowe to nie pisz głupstw..

Opublikowano

ja mam kieszonkowe 100 zł.
45 zł wydam na 3 miesiące żeby pograć na multi a gry rodzice kupią albo ja jak uzbieram i w czym problem

Opublikowano

Pisałem jest takie coś jak xkey który nie przerabia konsoli a możesz pobierać najnowsze gry! Więc nie musisz wydawać kasę na gry. Grafa jak dla mnie jest spoko co ty grasz w kinie że duże pixele widzisz? 174zł na rok za internet w sam raz bo co roku ma się urodziny :D

Opublikowano

mam xboxa od prawie 8 miesięcy ( mój kolega od 3-4 lat ).

Z xboxem nie ma żadnego problemu dopuki się o niego DBA!

Mój kolega posiada wersje xbox 360 elite black. W ciągu tych paru lat wydał na niego około 10k+ zł ale ! to rodzice za to wszystko płacą, a z ubogiej rodziny on nie jest ;).

Samemu posiadam xboxa slima 320gb. W.g mnie jest on troszke gorszy od elite pod względem chłodzenia gdy gram w singleplayeru xbox jest lekko ciepły gdy napierdzielam w multi odrazu jest gorący ( nic nie poradzisz wersja slim jest mniejsza i ma mniejszy pobór mocy przez co chłodzenie zostało odchudzone o pare CM dlatego temp. są odczuwalne )

Osobiście na gry w tym momencie wydałem około 700zł + pkt. xbox, i xbox live gold razem wychodzi cena około 2,5k-3k --> czyli nowy komp :F.

Wersje która posiadam to XBOX 360 SLIM LIMITED EDITION MW3.

Posiadam także PS3 z którego bardzo żałuję że kupiłem totalne badziewie według mnie.

Przy słabym necie są takie lagi w grach że tragedia..

Xbox nadrabia właśnie tym! dobra płacisz za ten internet te pare groszy ale jest warto !, ja mam zmniejszone lagi na xboxie o jakieś 30% a internet posiadam 3mb/s ( z czego jest to dosyć mało jak na miejsce gdzie mieszkam ).

Osobiście mówię że xbox to fajna rzecz, i jeśli masz kupywać to bierz xboxa 360 elite..

Odrazu chcę Cię troche powstrzymać z kupnem jeśli się nie myle jakoś pod koniec tego roku wychodzi xbox 720, który będzie posiadał 2x lepsze części niż te xboxy. I prawdopodobnie najnowsze gry będą działały na wersji 720 :c .

graphic.png
Opublikowano

Pisałem jest takie coś jak xkey który nie przerabia konsoli a możesz pobierać najnowsze gry! Więc nie musisz wydawać kasę na gry. Grafa jak dla mnie jest spoko co ty grasz w kinie że duże pixele widzisz? 174zł na rok za internet w sam raz bo co roku ma się urodziny :D

Może go to nie interesuje ? ;d

@ UP

Ja wolałbym po premierze nowego xbox'a poczekać tak z 1 rok..

Szczera prawda o iksie :D Grałem na PS3 u kupa , trudno się steruje.

Opublikowano

No twój wybór kolego, ja mówię tylko wszystko z mojego doświadczenia.

Przyznam się szczerze że myślę nad tym "xkey" bardzo ciekawe :P.

Tylko pytanie np. gry z keyem nie będą działały :?

Jeśli palisz się do zakupu to bierz tego xbox co podałeś, jeśli jednak wolisz poczekać na wersje 720 to poczekaj tylko odrazu mówię cena będzie z dupy przez pierwsze 4-8 miesięcy :F, bo wszyscy się przerzucą na nowa w tedy cena będzie ciągle ta sama dopiero po czasie jak konsola przestanie się sprzedawać tak dobrze to cena opadnie ( ale informuję Cię odrazu nie będzie to jakiś drastyczny spadek ).

Na moje wyliczenia w raz z kolegą wyszło nam że nowa konsola będzie kosztowała pomiędzy 1500zł-2000zł.

+ musisz sobie doliczyć nowe gry ponieważ podobno stare gry maja nie działać na nowym xboxie i na odwrót :F.

Chodź tą są tylko plotki, jednakże gdyby tak też się stało xbox stracił by popyt tak samo jak ps3 to zrobiło ;).

U mnie ps3 ma przegraną pozycje ponieważ ich internet jest tak ujny że to masakra przy słabym łączu nie idzie wgl grać w gry multi. Przykładem mogła być gra fifa 10 w która grałem b. długo aż wyłączyli serwery a wg. mnie była to najlepsza wersja fify :E. na ps3 miałem krytyczne lagi a na xboxie prawie że 0 ;).

Ale wiadomo słabe serwery PS3 network VS dobre serwery MICROSOFTA i jest gites majonez :D

PS. ide troche na swojego xbox'a pograć troche w bf'a :D!

graphic.png
Opublikowano

Up a nawet nie wiem bo chyba nigdy nie miałem gry gdzie potrzebny był key. Teraz mam takie jak black ops 2, tomb raider, sniper 2, crysis 3, far cry 3 i jakieś tam jeszcze czyli wszystkie najnowsze sam sniper2 wyszedł chyba 6 dni temu w polsce. Dajmy na to że 1 gra kosztuje 200zł to razem za te gry byśmy wydali 1000zł a xkey kosztuje 400zł. Czyli nawet jakby nie działały gry z keyem jak wogóle takie istnieją to i tak się opłaca. Jak zdecydujesz się na kupno to napisz do mnie na pw w sprawie gier :D lub jeśli nie będziesz czegoś rozumiał ^^ ciężko się pisze z telefonu.

2x up

To niech zacznie go interesować bo po co ma tracić kasę :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...