Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xbox 360 multiplayer

lokossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry za poprzednie głupie pytanie ale martwię się że jak kupie xbox 360 to nie będą nowe premiery gier na xbox 360 ;/

Opublikowano

Gry na xboxa 360 będą wychodzić na pewno przez kilka lat po premierze nowej konsoli.

Przecież nawet teraz są w produkcji gry które wyjdą na obecnych konsolach w 2015 roku.

Ale dokładnie ile będą jeszcze wychodzić tego Ci nie powiemy. Wszystko zależy od graczy i osób produkujących gry ( Czy im się będzie opłacać itd ) oraz zależy też od samych nowych konsol, jak wiele osób się na nie przerzuci itd. Od microsoftu tak na prawdę mało zależy.

Opublikowano

w gry tego typu gra dużo ludu a czy warto ??

warto tylko jest minus że żeby grać przez sieć trzeba mieć golda czyli wydać pieniążki

a dlaczego warto sam nie wiem ja ogółem wole Xboxa niż PS3

Opublikowano

w gry tego typu gra dużo ludu a czy warto ??

warto tylko jest minus że żeby grać przez sieć trzeba mieć golda czyli wydać pieniążki

a dlaczego warto sam nie wiem ja ogółem wole Xboxa niż PS3

Bezsensowne nabijanie postów..

Gry bd dalej wychodzić przez kolejne kilka lat na iksa.

Opublikowano

przez 1 miesiąc jak kupisz konsole xbox live za darmo i jest opcja singplayer oraz multiplayer :D

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

przez 1 miesiąc jak kupisz konsole xbox live za darmo i jest opcja singplayer oraz multiplayer :D

Jak kupi konsole to ma 3 miesiące za darmo, a nie 1 tak jak napisałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...