Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napieprzamy

maxym17a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie:
Czy zamierzacie nastawić graczy bardziej na pvp i dodać zwiększony exp ze stone'a ?
Póki co gra mi się dobrze ale każdy boi się stracić swoje eq a tak na serwerze ludzie chętniej by przybywali i walczyli bo w końcu lvl wbijałby się w chwile.
Przypuśćmy 125 exp ze stone'a i grałoby się ciekawie.
Mam nadzieję że Maxym mi odpiszę.

• Odpowiedzi 649
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga!

Wielkie zmiany!

- Dodanie 100 % na EXP z Stone!

- Usunięcie zbędnych rang, lvl i itemów ze sklepu (Został tylko zmodyfikowany VIP).

- Dodanie działającej fortuny dla diamentów i szmaragdów.

- Szmaragdy wypadają tylko na biomie Extreme Hills.

- Dodanie wypadających itemów od danego poziomu (Diamenty od 20 w dół, szmaragdy od 30 w dół, żelazo od 60 w dół, złoto od 30 w dół).

- Dodanie itemów za gildie (16 diamentów, 16 żelaza i 16 surowych ryb).

- Zmiana prefixów dla wszystkich rang.

- Nowy szablon na stronie głównej serwera.

- Usunięcie zbędnych pluginów.

- Zmniejszenie powera gildii z 10 do +8 i -8.

- Wprowadzenie nawigacji na chat.

- Nowy spawn.

- I inne!

Mapa ta sama + itemy nie zostały usunięte.

Serdecznie zapraszamy na serwer! Masz pytanie/Propozycje? Pisz w temacie co chcesz zmienić lub o co chcesz zapytać!

Opublikowano

Lubie JoKeR'a (maxym17a), ale prawda jest taka, że od kiedy ma tam Właściciela Artur9010 to on chce jak najwiecęj z tego serwera wyssać (wysępić)...

Przykłady:

• Na chacie widzę wiadomość od gracza: "Masz optifajna?"
  • Odpisuje: "Taakkk, mam "optifajna" w nodusie xD" - dla śmiechu
  • Kopie stona przez 30 sekund i ban powód: 10lat na 10 lat...
  • Piszę przez 30minut na ts'ie za co, a po tym czasie w końcu dowiaduje się że ban za nodusa, bo artur9010 ma okres...

• Gracz pyta się czy Artur9010 zrobi event.
  • Odpowiedz artura: http://scr.hu/0dfu/toqoe i po chwili nazwa jego kanału na YT
  • + Dodam że JoKeR chciał już go za to wywalić...

• Na serwerz jest mnóstwo cziterów mimo to administracja gra na innych serwerach takich jak xcrafters (przyznaje sam tam z nimi grałem)

Jeszcze kiedyś była taka sytuacja że jak na tej samej sieci Artur prowadził serwer SkyBlock reklamował się u JoKeR'a na serwerze... On się wkurzył i chciał go za przeproszeniem chciał go wypierdolić, ale go broniłem, tak naprawdę teraz tego żałuje...

Na razie nie polecam dopóki to się nie zmieni...

Opublikowano

Lubie JoKeR'a (maxym17a), ale prawda jest taka, że od kiedy ma tam Właściciela Artur9010 to on chce jak najwiecęj z tego serwera wyssać (wysępić)...

Przykłady:

• Na chacie widzę wiadomość od gracza: "Masz optifajna?"
  • Odpisuje: "Taakkk, mam "optifajna" w nodusie xD" - dla śmiechu
  • Kopie stona przez 30 sekund i ban powód: 10lat na 10 lat...
  • Piszę przez 30minut na ts'ie za co, a po tym czasie w końcu dowiaduje się że ban za nodusa, bo artur9010 ma okres...

• Gracz pyta się czy Artur9010 zrobi event.
  • Odpowiedz artura: http://scr.hu/0dfu/toqoe i po chwili nazwa jego kanału na YT
  • + Dodam że JoKeR chciał już go za to wywalić...

• Na serwerz jest mnóstwo cziterów mimo to administracja gra na innych serwerach takich jak xcrafters (przyznaje sam tam z nimi grałem)

Jeszcze kiedyś była taka sytuacja że jak na tej samej sieci Artur prowadził serwer SkyBlock reklamował się u JoKeR'a na serwerze... On się wkurzył i chciał go za przeproszeniem chciał go wypierdolić, ale go broniłem, tak naprawdę teraz tego żałuje...

Na razie nie polecam dopóki to się nie zmieni...

Po 1 co w tym zlego ze mam nodusa ?

Po 2 "Piszę przez 30minut na ts'ie za co, a po tym czasie w końcu dowiaduje się że ban za nodusa" - dowod ?

Opublikowano

A po co mnie na coś dowód... Jeszcze dziś wbije żebyście dali mnie bana na ts'ie... Może wtedy się zaspokoisz nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...