Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napieprzamy

maxym17a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze też nie miałeś, na forum też nie...

Poproszę JoKeR'a i tyle... Napiszę że albo niech mnie zbanuje na ts'ie też albo niech da UB i tyle, bo mnie to że masz okres mnie nie interesuje...

• Odpowiedzi 649
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby chociaż do tego? Widziałem jak używał Nukera, Fly'a dla zabawy i nie tylko... A po za tym X-Ray, a nodus to nie różnica, a chodziło mnie o to że ma nodusa, a banuje za to że ktoś beke sobie robi?

Opublikowano

Ale gowno cie to obchodzi co mam wgrane.

Nie żeby coś, Ale jak widać administracja nie jest za miła, W taki sposób zwracając się do graczy...

Opublikowano

Nie chodzi mnie o admina, bo sam się zdegradowałem nie? Bo się wkurwiłem na was, ale po prostu po jakiego chuja dawałeś mnie bana na forum i na drugie konto gdzie normalnie kopałem stone... Masz jakieś chore fetysze to kurwa nie moja sprawa i odpierdol się ode mnie jak nie masz zajęcia to wydz przed dom/wieżowiec/blok i biegaj wokół niego, a nie się srasz do kogoś, bo cie to podnieca, a jakby nie on to by cie zapewne nie było w tej sieci, bo JoKeR wcześniej chciał cie 2 razy wywalić i cie broniłem, a tego kurwa Ci nigdy nie zapomnę...

Ale gowno cie to obchodzi co mam wgrane.

W takim razie gówno cie to obchodzi co ja mam wgrane !

PS: Mogę dostać za to %, ale teraz mam na to wyjebane...

Opublikowano

Świetny serwer! Administracja bardzo kreatywna, serwer zero lagów.

Jeśli bym miał oceniać to 10/10!

Pozdrawiam, all adminów! ;)

Opublikowano

Serwer fajny,dużo graczy ciekawe możliwości ale wersja 1.5.2 ;/.

Poczekam na update i dopiero skorzystam z waszej oferty ;d

Dobrze jak już że serwer na 1.5.2, bo np. znany serwer, który miał 300 grających na 1.5.2 (i niżej) teraz po update na 1.6 ma 50-60?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...