Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napieprzamy

maxym17a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 649
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NOWA EDYCJA!

Zmiany:

-Nowy Prefix dla Gracza

-Max 5 Power'a

-Nowe suffixy dla wszystkich rang

I inne!

Zapraszamy serdecznie!

IP: mc.napieprzamy.pl

Opublikowano

Mała łatka z mojej strony.
Pośpieszyłem się z opinią na temat tego serwera niestety nie znałem całkowicie administracji i serwera na wylot. Podsumowując administracja kompletnie nie zna się na prowadzeniu serwera, oszukują przy wysyłaniu smsów premium. Zero pojęcia o konfiguracji pluginów przykład: Możliwość kopiowania itemów przez około 3 dni dopiero po zwróceniu administracji uwagi zareagowali. Administracja nie konsekwentna, właściciel gówniarz. Nieustatnne lagi + end of stream ( z winy serwera )
Na początku można się wkręcić ale jeżeli ktoś szuka poważnej rozgrywki to zdecydowanie
ODRADZAM
napipeprzamy.pl
tyle w temacie :)

Never trust a computer you can't throw out a window.

Opublikowano

Mała łatka z mojej strony.

Pośpieszyłem się z opinią na temat tego serwera niestety nie znałem całkowicie administracji i serwera na wylot. Podsumowując administracja kompletnie nie zna się na prowadzeniu serwera, oszukują przy wysyłaniu smsów premium. Zero pojęcia o konfiguracji pluginów przykład: Możliwość kopiowania itemów przez około 3 dni dopiero po zwróceniu administracji uwagi zareagowali. Administracja nie konsekwentna, właściciel gówniarz. Nieustatnne lagi + end of stream ( z winy serwera )

Na początku można się wkręcić ale jeżeli ktoś szuka poważnej rozgrywki to zdecydowanie

ODRADZAM

napipeprzamy.pl

tyle w temacie :)

To tak kolego, piszesz tak bo dostałeś bana za nodusa. Administracji w ogóle nie znasz może 4/5 razy na TS3 rozmawialiśmy, zareagowaliśmy bo nie wiedzieliśmy o co chodzi i który plugin jest zbugowany, Właściciel starszy od Ciebie no ale się nie czepiam, Lagów nie ma co sam mówiłeś gdy o to pytałem. A problemy z End Of Stream naprawione około miesiąc temu (Występowały przez 2 dni)

Opublikowano

Uwaga!

Zmiana maszyny!

Zasoby nowej maszyny:

-32 GB RAM

-2 Procesory po 4 Rdzenie ( 2 x 4 x 3.6 GHz )

Serdecznie zapraszamy do gry!

(Edycja serwera się nie zmienia)

Opublikowano

Hahahaahahahaahahaahahaha tłumacz się dalej i kręć w zeznianiach :) Bana nie mam pajacu moge wejść w każdej chwili :) Na teamspeaku prosiłeś mnie nie raz o pomoc + mógłbym być twoim ojcem :< end of stream jest cały czas i lagi także pomimo nieustannych zmian maszyn razem z cofkami :)))

To tak kolego, piszesz tak bo dostałeś bana za nodusa. Administracji w ogóle nie znasz może 4/5 razy na TS3 rozmawialiśmy, zareagowaliśmy bo nie wiedzieliśmy o co chodzi i który plugin jest zbugowany, Właściciel starszy od Ciebie no ale się nie czepiam, Lagów nie ma co sam mówiłeś gdy o to pytałem. A problemy z End Of Stream naprawione około miesiąc temu (Występowały przez 2 dni)

Never trust a computer you can't throw out a window.

Opublikowano

Bana masz za nodusa, zobacz. Na ts3 nie prosiłem Cię nigdy o pomoc, raz mówiłeś, że możesz dostać 30 lvl za post na mpc i to tyle. Ojcem? Mam 17 lat więc .. End of stream przy 32 Gb ram? Ja Cię proszę ...

Lagi ? Napisałem już 32 GB ram robi swoje :). Cofek nie ma i nigdy nie było może przez 5 min na starej maszynie :)

A więc nie spamuj na MPC bo poleci zgłoszenie.

Zapraszamy ^^ ...

Opublikowano

Ja serwera nie polecam dlaczego ? :

1. Dużo i to strasznie dużo dzieciaków które nie znają języka polskiego a Admini nic z tym nie robią .

2. Brak ochrony gracza przez 10 minut - Przydało by się bo wyskoczyłem z kolegą na PvP i nagle 5 diaxowych nas goniło ;3

3. Administracja to totalne nie ogary . Piszę im , że typek ma Radar chodzi mi o ThePanCiasteczko . I dostałem mute za spam <3 .

Ja ogólnie serwera będę unikać i radzę to samo innym . Pozdrawiam ;3

Opublikowano

Bana masz za nodusa, zobacz. Na ts3 nie prosiłem Cię nigdy o pomoc, raz mówiłeś, że możesz dostać 30 lvl za post na mpc i to tyle. Ojcem? Mam 17 lat więc .. End of stream przy 32 Gb ram? Ja Cię proszę ...

Lagi ? Napisałem już 32 GB ram robi swoje :). Cofek nie ma i nigdy nie było może przez 5 min na starej maszynie :)

A więc nie spamuj na MPC bo poleci zgłoszenie.

Zapraszamy ^^ ...

32 gb ramu to nie dużo jeżeli procesor jest zbyt słaby oraz łącze, Tyle odemnie ;] nie grałem może wbiję i zobaczę o co kaman :).

Opublikowano

Ten server to jakiś żal nawet nie wyszedłem dobrze ze spawna już zginąłem potem w ogóle wyjść nie mogłem masakra jednym słowem

Opublikowano

Niestety, fajnie się zapowiadało, ale moja opinia się zmieniła. Po raz kolejny straciłem całe eq + itemki z enderchesta tak jak przy kilkudniowej cofce. Dużo bugów, tepa na spawn po relogu bez powodu itp. itd.

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Ja serwera nie polecam dlaczego ? :

1. Dużo i to strasznie dużo dzieciaków które nie znają języka polskiego a Admini nic z tym nie robią .

2. Brak ochrony gracza przez 10 minut - Przydało by się bo wyskoczyłem z kolegą na PvP i nagle 5 diaxowych nas goniło ;3

3. Administracja to totalne nie ogary . Piszę im , że typek ma Radar chodzi mi o ThePanCiasteczko . I dostałem mute za spam <3 .

Ja ogólnie serwera będę unikać i radzę to samo innym . Pozdrawiam ;3

Po 1 to dzieci są ale co z tym zrobię, chyba nie będę banował.

2. Gdy idziesz wprost na diaxowych to się nie dziw.

3. Administracja Cię mutuje bo przeklinasz wyzywasz i wgl. Na serwerze straszysz opinią na mpc. Lajtowo, ale wiesz twój nie ogar. Możesz napisać normalnie do administratora na Pw lub Ts3 a nie.

Ref.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...