Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napieprzamy

maxym17a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 649
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak narazie prezentacja typowa jak na innych serwerach, zachęćcie czymś lepszym niz tylko survival+gildie i 500 slotów ;p

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Hym..

Niedługo bd otwarty nether na którym będzie można zdobyć gwiazdę netherową :).

To nie będzie zwykły nether.. Nether tworzymy na oddzielnym świecie (Mniej więcej 200x200) na którym będą 3 'Poziomy'.

Na tych poziomach będzie się odbywała walka z bosami (3 bosy).

Ostatnim bosem będzie Śmierć 'Wither' z którego normalnie będzie wypadała gwiazda netherowa, lecz to nie będzie zwykły wither..

Więcej nie mogę zdradzić :D..

Prawdopodobnie otwieramy w tą sobotę :).

Opublikowano

Edit: Nie polecam Administracja rozdaje itemy graczom , zabija bez powodu , nie potrafią ogarnąć lagów , są cofki co 20 min aż sie grać nie da . Właściciel McJokerek Olewa serwer ( serwer jest zrobiony dla kasy) Dał mi beacona za to że napisałem posty na mpc ( żałósne !!).

Pozdrawiam i polecam omijać ten serwer

Opublikowano

Edit: Nie polecam Administracja rozdaje itemy graczom , zabija bez powodu , nie potrafią ogarnąć lagów , są cofki co 20 min aż sie grać nie da . Właściciel McJokerek Olewa serwer ( serwer jest zrobiony dla kasy) Dał mi beacona za to że napisałem posty na mpc ( żałósne !!).

Pozdrawiam i polecam omijać ten serwer

Tak z ciekawosci sie spytam , skoro nie polecasz serwera to na h** masz jego ip w sygnaturce xD ?

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

Polecam , fajnie sie gra , moze czasem lagnie ale ogolnie mila atmosfera.

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...