Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napieprzamy

maxym17a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edit: Nie polecam Administracja rozdaje itemy graczom , zabija bez powodu , nie potrafią ogarnąć lagów , są cofki co 20 min aż sie grać nie da . Właściciel McJokerek Olewa serwer ( serwer jest zrobiony dla kasy) Dał mi beacona za to że napisałem posty na mpc ( żałósne !!).

Pozdrawiam i polecam omijać ten serwer

• Odpowiedzi 649
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak..

Właśnie..

Zapomniałem poinformować graczy o tym :D..

Planujemy zrobić większy event po nowym roku..

Główną nagrodą będzie gift-code..

Jeżeli chcecie się więcej o tym dowiedzieć to piszcie do JoKeR'a na

ts3: ts.napieprzamy.pl

MC: mc.napieprzamy.pl

Pozdrawiam i zapraszamy : )

Opublikowano

Edit: Nie polecam Administracja rozdaje itemy graczom , zabija bez powodu , nie potrafią ogarnąć lagów , są cofki co 20 min aż sie grać nie da . Właściciel McJokerek Olewa serwer ( serwer jest zrobiony dla kasy) Dał mi beacona za to że napisałem posty na mpc ( żałósne !!).

Opublikowano

Przewidujemy 1, lecz jeżeli będzie dużo osób na serwerze Minecraft (200-300) jak i na Ts3 (100-150) pomyślimy nad większą ilością (2-3).

Może jeszcze bd do wygrania serwer 10 slotów (100MB/Slot - Opłacony na rok).

Opublikowano

Opublikowano

Na ten czas nie myślałem o tym ..

Ale od paru dni jest Nowa Edycja i raczej w najbliższym czasie nie będzie aktualizacji : ).

Opublikowano

Na tej edycji z administracją ustalamy sobie ' Godziny pracy ' tzn każdy z administratorów ma wyznaczone godziny czuwania na serwerze Minecraft jak i Ts3.

Dodam, że cheaterów itp. można też zgłaszać na nasz e-mail (podany na stronie www).

Opublikowano

Tak, jesteśmy na to przygotowani. Dodam, że cały czas optymalizujemy pluginy lub zamieniamy je na skrypty.

Jeżeli zacznie ' lagować ' to wykupimy następną maszynę i po 2-3 dniach będzie 0 lagów : ).

Opublikowano

Serwer ma już ponad rok..

Próbujemy z czasem zmieniać się na lepsze i myślę, że jak na ten czas nam to wychodzi (1 rok temu było po około 30 graczy xD)..

Opublikowano

Opublikowano

Jeżeli któraś gildia ma znaczną przewagę na wszystkimi innymi to próbujecie to jakoś zniwelować (np. tak jak w grze Anion) czy dajecie jej wolna rękę i możliwość mordowania wszystkich bez ograniczeń :)

Opublikowano

Opublikowano

Tak jestem : ).

Co do systemu Frakcji, to ograniczyliśmy liczbę osób w gildii do 25 osób.

A w praktyce, to na serwerze nie można określić, że ' Gildia ma przewagę nad innymi '..

Każda gildia ma wolną rękę co do tego jak rozwinie swoją gildię.

Dodam, że dużo jest gildii które można wyróżnić.

Edit..

@UP

Serwer restartuje się co 5/6 godzin.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...