Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napieprzamy

maxym17a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 649
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, serwer ma ogarnięte administracje oraz co edycje są dodawane ciekawe rzeczy, czyli coś nowego + bardzo miła administracja.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNitex03

Oczywiście ;)..

Przykładowo na tej edycji to:

Gildie, Różdżka na spawn, CobbleX, Drop ze Stona, Ranking graczy, Automatyczne logowanie dla Premium, System sprawdzania graczy i wiele, wiele więcej ;)...

Opublikowano

@mateusz121xd

Okey..

Przewidujemy ok. 200/250 osób..

A co do ataków to raczej wrogów większych nie mamy i myślę, że nie będzie potrzebna interwencja w tej sprawie ;d..

@Offtopic

Wiecie może ile mniej więcej się DNS aktualizują..?

Od jednych słyszę, że to 24h, od drugich, że parę min.. Jak to jest?

Opublikowano

Kilka pytań :P

1. Jaki plugin na gildie, z cuboidami, tzw. zajmowanie terenu czy po stworzeniu gildii dostaje się swoj teren?

2. Tnt będzie rozwalało obsydian, wode na cuboidzie innej gildii ?

3. Czy Itemy na gildie będą jakieś wyrachowane, da radę z kolegą zebrać te itemy, czy trzeba napierdalać cały czas ?

4. Jaka będzie granica mapy?

Mam nadzieję że dostanę odpowiedzi :P

Opublikowano

@ThePiotraS

1.Po stworzeniu gildii dostaje się cuboid 100x100

2. Tak jest na to %

3. To nie hardcore, prawie wszystkie itemy wypadają ze stona (Nie licząc 2 innych)

4. Ok. 5000

Pozdrawiam ;d

Opublikowano

f5

NOWA EDYCJA JUŻ JEST!

ZAPRASZAMY!

O 18:00 Otwieramy nether i włączamy potki (Bez siły)!

Serdecznie zapraszamy : )!

Mc: mc.napieprzamy.pl

TS: ts.napieprzamy.pl

Opublikowano

@topic

Ogólnie to nie polecam serwera...

Zgłaszam buga, a administracja ma mnie w dupie, nie odpisuje mi wogóle? Co to za serwer z takimi ch***** administracją ?

ZNALAZŁEM BUGA: Mogę latać bez cheatów.... Dopiero po jakimś czasie nie mogłem... Pewnie samo się wyłączyło.

Ogólna ocena 0/10pkt... Nieogar administacja, spawn to jakaś budowla skopiowana z neta która nadaje się na serwer freebuid.

Opublikowano

@Graihia

Z tego co wiem administracja sponsorowała Ci serwer za reklamy a ty się nie wywiązałeś..

Dodatkowo miałeś Fly przez 2 sekundy powejściu na serwer (Miałem tak samo)...

Administracja cały czas siedzi i pomaga na ts3 więc nie wiem o co chodzi..

Zachowujesz się jak 4-letnie dziecko pisząc posty które nie mają nic wspólnego z serwerem ...

Opublikowano

@Graihia Z tego co wiem administracja sponsorowała Ci serwer za reklamy a ty się nie wywiązałeś.. Dodatkowo miałeś Fly przez 2 sekundy powejściu na serwer (Miałem tak samo)... Administracja cały czas siedzi i pomaga na ts3 więc nie wiem o co chodzi.. Zachowujesz się jak 4-letnie dziecko pisząc posty które nie mają nic wspólnego z serwerem ... 

No zasponsorowała z reklamy i ?

I po miesiącu zrezygnowała, bo chciałem zrobić lepszą edycje...

Opublikowano

Jutro (Czwartek) o godzinie 14:00 (Jeżeli nic się nie zmieni) otwieramy serwer! Dla jasności bd 'Nowa edycja' po tym jak spigot usunął graczy z worlda i znikły wszystkie itemy! Dodam, że wszystkie rangi zostają i na start będzie x 2 drop i EXP dodatkowo na 1 dzień dodajemy drop Obsydianu ze stona (2/3 %)! Wszystkich serdecznie zapraszamy i przepraszamy za zaistniałe problemy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...