Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5][Zapowiedź][Jedyny Taki w Polsce NonPremium]<<<Mc4u>>>[Guild Wars+Hardcore][Autorskie Pluginy][Nowy System Gildii]

sexylady

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start Bety myślę Że albo w Sobotę lub Niedziele to wszystko jest zależne Kiedy Piterka dokończy pluginy a my zbudujemy Mapkę :)

Dodam że mapka będzie klasykiem Hardcora z dawnych lat :)

Co do żyć myślę ze zostawimy 3, serwer ma być hard ale bez przesady trzeba dać szansę "dzieciom majkrafta"

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Jak najbardziej! Prócz tego Za Dobrą reklamę serwera będzie można dostać u nas rangę "YouTuber"... Dlatego Zachęcam Do Nagrywania Filmików!

Oficjalna Publikacja Serwera będzie w piątek :)

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

@UP szczegółów już wam nie zdradzę w piątek powinna być oficjalna publikacja ze wszystkimi informacjami :)

logo.png

Opublikowano

Refresh, start serwera się trochę przedłuży z powodu awarii komputera. Jutro wznowimy pracę nad serwerem

logo.png

Opublikowano

Przepraszamy za Te Braki informacji, Nasz technik wyjechał na święta do rodzinny. Prace zostały już wznowione gdy będę coś wiedział na pewno napiszę w tym temacie.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...