Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5][Zapowiedź][Jedyny Taki w Polsce NonPremium]<<<Mc4u>>>[Guild Wars+Hardcore][Autorskie Pluginy][Nowy System Gildii]

sexylady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MC4U

==Hardcore+Guild Wars==

Mc4u Guild Wars+Hardcore - 1 Taki w Polsce Serwer NonPremium.

Profesjonalnie Wykonanie Serwer HardCore z Dodatkiem Autorskiego pluginu na "Gildie"

Nasz Serwer Zapewnia Grę na Wysokim poziomie Bez lagów!

Doskonale Dobre Pluginy, autorskie rozwiązania oraz ogrom aktywnych graczy
Czynią ten Serwer "Najlepszym Tego Typu Serwerem w Polsce"

Jest to 1 Edycja Naszego Nowego Serwera!

Koniec z Beznadziejnym System Frakcji, pora na coś nowego!

Wiele Nowych "Autorskich" Pluginów", Epicki Spawn, Wkład Administracji,

Autorskie Rozwiązania Dropu ze "stone" oraz Wiele Nowych Atrakcji!

<<<Tego nie możesz Przegapić!>>>

<<<System Żyć+Statystyki w grze Tylko u nas>>>

Start Serwera: Już Niedługo Beta Testy!

IP Serwera: <>

IP TS3: spamersko.pl

infocp.png

Typ Serwera: HardCore+Guild Wars

Ilość Slotów: (250-500)

Potwory: Tak

Nether: Tak

PVP: Tak ---> Wojny Gildi

dodatkowe.png

System Guild Wars:

-System Gildi Będzie Opierał Się na Autorskim Rozwiązaniu czyli:

Aby założyć gildie będziesz Potrzebował 15 Diaxów, po czym znajdujesz odpowiednie miejsce na tern gildii i ją zakładasz (Komendy Podane niżej). Na Start każda gildia Dostanie Cuboida 25x25 lecz za pomocą diaxów będzie mogła go powiększyć do Rozmiarów 120x120.Vip zakłada Gildie za Darmo!

Dostęp do Budowania Na terenie gildii (Cuboid) Mają tylko Jego członkowie

Aby Gildie miały Sens na Serwerze Przeciwna gildia będzie miała dostęp do Otwierania skrzynek każdej gildi lecz nie będie to takie proste bo Nie może Budować na Terenie danej gildi, lecz nasz autorski system na TNT ułatwi to w pewnym sensie.

Dostępne Komendy Pluginu:

-/gildia pomoc (Opis Wszystkich Komend)

-/gildia załóż "Skrót" "Pełna nazwa"

-/gildia zapros (nick gracza)

-/gildia dołącz (Przyjmowanie Zaproszenia)

-/gildia rozszerz (Rozszerza Cuboida gildi)

-/gildia wyrzuc (wyrzuca gracza z gildi)

-/gildia ustawdom (Ustawia Miejsce Teleportu Członków gildii)

-/gildia dom (teleportuje do Gildi)

-/gildia mistrz (Ustawia Zastępce gildii)

-/gildia zalozyciel (ustawia założyciela gildii)

-/gildia info (wyświetla informacje na temat danej gildii czyli o członkach,wrogach,sojuszy)

-/sojusz (Tworzy sojusz miedzy gildiami,wymaga potwierdzenia 2 gildii)

-/wrogosc (Ustawia daną gildie jako swojego wroga,nie wymaga potwierdzenia)

-/sojusz zerwij (Zrywa Sojusz z dana gildią)

-/wrogosc zerwij (Zrywa wrogosc z dana gildią)

TNT:

-Nasz Autorski System na Wybuch TNT pozwala Rozwalać Obsydian! i Wode od dziś Dostaniesz się

do każdej gildi na serwerze! System działa na Zasadzie:

a)TNT ma 40% By rozwalić Obsydian w Promieniu wybuchu

b)TNT ma 35% by Rozwalić Wode w Promieniu wybuchu

-Nowe TNT! Starte TNT i jego możliwości są już dla cb za słabe? specjalnie dla was przyszykowaliśmy nowe TNT które rozwala wszystko w Promieniu 12 kratek

PvP Logger:

Plugin Blokujący ucieczkę podczas Pvp - Działa to na Zasadzie Gdy Gracz "lognie" podczas Walki Jego Itemy Zostaną Rozsypane w Miejscu Ucieczki.

Autorski OtherDrop

-Wkurzały cię serwery Gdzie twój kilof z Fortuna nie przynosił ci zysku?

Na naszym Serwerze się to zmieni od dziś Fortuna może wymnożyć ci Wykopanego diaxy na stona:

a)Kilof z Fortuną 1 - Powiększa % diaxów ze Stona o "-"

b)Kilof z Fortuną 2 - Powiększa % diaxów ze Stona o "-"

c)Kilof z Fortuną 3 - Powiększa % diaxów ze Stona o "-"

System Statystyk:

-Tylko na Naszym Serwerze Będziesz mógł zobaczyć swoje Statystyki!

Tylko u nas będziesz mógł zobaczyć Ile wykopałeś diaxów, zabiłeś mobów-graczy albo ile razy poniosłeś śmierć!

-Dodatkowo System Top Zabójców Za pomocą komendą "/top" czyli wykaz najlepszych graczy PVP!

Nowe Potki!

-Nowe Potki dzięki którym będziesz mógł np. Palić marihuanę...

-Masz własną Propozycje Na Nowy potki? Śmiało Napisz nam Crafting Danej Potki oraz jej Zastosowanie

System Żyć!

-Na Naszym Serwerze Początkowo Każdy Gracz na Start otrzymuje 2 życia, Dlatego nie musisz się bać że Dostaniesz bana zaraz po pierwszym Zginięciu!

Dodatkowo Każdy gracz może Doładować swoje życia (maksymalnie 3 życia) za pomocą Wysłania Sms'a lub Wymiana za Diaxy (ilość jeszcze nie określono)

...- Oraz wiele wiele więcej nowych Atrakcji Których wam nie zdradzimy!

Dla Gracza:

-Dostęp do narzędzi Startowych (/kit start)

- Częste Eventy

-Doświadczona Administracja

-Autorski Plugin "Gildia"

-Serwer Ts3

-Forum oraz Portal

-Epic Spawn

-Możliwość Zakupu "Unbana oraz ViP'a)

-Autorki System Premium Shop, dzięki niemu za odpowiednią ilość wykupionych monet będzie można kupić Wiele Ciekawych Itemów!

teammd.png

[OP] - Maniok i Piterka

[Admin] - Diris190

[Moderator] - Wierzba, HeadOpener i Xpower

------------------------------------------------------------------------

MC4U.pl to nie link do forum, a oficjalna nazwa serwera !

To jedyna oficjalna Zapowiedź serwera MC4U.pl [HardCore + Guild Wars].

- W temacie będę Regularnie Podawał Zmiany Oraz Postęp przy Tworzeniu Serwera:

Konfiguracja Pluginów (ogólnie) - 60%

Guild Wars - 75%

Pvp logger - 100%

Other Drop - 100%

System Statystyk - 100%

Nowe Potki - 100%

Mapa: 0%

System Hardcore: 100%

System Zakupu Vipa i Unbana: 100%

------------------------------------------------------------------------

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nowego i na pewno nie jedyny ;) Plugin "autorski" został po prostu spolszczony i odpowiednio skonfigurowany. Tak jak mówiłem na początku: [Jedyny Taki w Polsce NonPremium] (bo to kłamstwo ;) )

Opublikowano

Nie koniecznie jest tak jak napisał autor w 1 poście ale, czekam na więcej informacji, mnie osobiście zainteresowała ta zapowiedź.

Opublikowano

Nic nowego i na pewno nie jedyny ;) Plugin "autorski" został po prostu spolszczony i odpowiednio skonfigurowany. Tak jak mówiłem na początku: [Jedyny Taki w Polsce NonPremium] (bo to kłamstwo ;) )

-Niestety mylisz się nasz technik piszę ten plugin od zera bez żadnych przeróbek "factions" OtherDrops Tej jej autorski ponieważ obsługuje nasz system LVL które opisze w Czwartek. Co do % diaxów Nie będzie on zbyt mały ale też nie zbyt duży. U nas Nawet nie znajdziesz pluginu xAuth gdyż wszystkie pluginy łączymy z naszą Stroną (do 2 tygodni powinna być on)

Update Tematy w Czwartek, póki co zapraszam do Komentowania Projektu oraz czekamy na wasze propozycje jak upiększyć Serwer.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

-Update publikacji w czwartek a do tego czasu zapowiem ze zaczelismy prace nad strona;)

logo.png

Opublikowano

Hmm, Myślę Że W Pod Koniec przyszłego Tygodnia rozpoczniemy Beta Testy, Musimy tylko skończyć Stronę i System lvl.

logo.png

Opublikowano

piterka? to ta sieć najgorzej ogarniętych serwerów? xDDD

nie zagram póki nie będzie tam ładu i kultury

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

1 up - nie administracja bedzie liczyła 6 osob czyli serwer bedzie non stop kontrolowany + mamy proste i skuteczne rozwiazanie dla osob z killaura i aimbotem

2 up - o to sie nie martw juz sie postaralismy aby hardcore byl dopracowany idealnie dlatego niedługo wyjdzie beta serwera by ogarnac wszystkie bugi

logo.png

Opublikowano

ref, już jutro Wielki Update zapowiedzi!

beka, to chyba jest nowy administrator który ma nick piterka.

on się nigdy nie zmieni.

ps hajs się zgadza?

Opublikowano

-Niestety mylisz się nasz technik piszę ten plugin od zera bez żadnych przeróbek "factions" [...]

Nie ładnie wykorzystywać niewiedzę 'zwykłych' graczy. Jeśli jest plugin na gildie to po co robić inny, nowy zupełnie od zera. Kolejny dowód na to że kłamiesz lub po prostu wykazujesz zupełny brak logiki."

PS: Piszę to wyłącznie dlatego, że bardzo nie lubię kiedy ktoś okłamuje mnie w żywe oczy ... co gorsza nie tylko mnie ...

Opublikowano

Nie ładnie wykorzystywać niewiedzę 'zwykłych' graczy. Jeśli jest plugin na gildie to po co robić inny, nowy zupełnie od zera. Kolejny dowód na to że kłamiesz lub po prostu wykazujesz zupełny brak logiki."

PS: Piszę to wyłącznie dlatego, że bardzo nie lubię kiedy ktoś okłamuje mnie w żywe oczy ... co gorsza nie tylko mnie ...

Ehhh Start Bety Pod Koniec przyszłego Tygodnia, A dlaczego robimy coś nowego niż frakcje? Dlatego iż ten system to Gówno+ graczom nudzi się już ten System dlatego chcemy zaoferować im Grę podobną jak na Serwerze u Skkf'a Lecz trochę pozmienialiśmy,

krytykujesz serwer a nawet nie wiesz jak będzie wyglądał naprawdę kolego ośmieszasz nie Nas tylko siebie.

-Shogun Piterka na Hardcorze jest Tylko Technikiem to ja Projektuje z Nim Pluginy ale marketingiem, doborem administracji i ogólnym zarządzaniem to ja za to wszystko odpowiadam.

logo.png

Opublikowano

Ehhh Start Bety Pod Koniec przyszłego Tygodnia, A dlaczego robimy coś nowego niż frakcje? Dlatego iż ten system to Gówno+ graczom nudzi się już ten System dlatego chcemy zaoferować im Grę podobną jak na Serwerze u Skkf'a Lecz trochę pozmienialiśmy,

krytykujesz serwer a nawet nie wiesz jak będzie wyglądał naprawdę kolego ośmieszasz nie Nas tylko siebie.

-Shogun Piterka na Hardcorze jest Tylko Technikiem to ja Projektuje z Nim Pluginy ale marketingiem, doborem administracji i ogólnym zarządzaniem to ja za to wszystko odpowiadam.

piterka zwolnił sam siebie z posady właściciela mc4u?

Opublikowano

Niee no przecież hajs sie musi zgadzać xD

Ale piterka tylko pisze pluginy pod hardcore a ogolnie to ja sie nim zajmuje, mc4u to nie tylko hardcore ktory ja prowadze

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...