Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5][Zapowiedź][Jedyny Taki w Polsce NonPremium]<<<Mc4u>>>[Guild Wars+Hardcore][Autorskie Pluginy][Nowy System Gildii]

sexylady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 OtherDrops nie jest twój

Po 2 Factions Tylko Skompresowałeś i zmieniłeś cmd...

Po 3 Plugin na Heroine - Mary nie jest twój

Niepolecam grać reportowałem jego serwer na bukkit.org za podszwanie sie pod autorskie pluginy dekompresacje bez pozwolenia autora

zlamanie praw autorskich

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 OtherDrops nie jest twój

Po 2 Factions Tylko Skompresowałeś i zmieniłeś cmd...

Po 3 Plugin na Heroine - Mary nie jest twój

Niepolecam grać reportowałem jego serwer na bukkit.org za podszwanie sie pod autorskie pluginy dekompresacje bez pozwolenia autora

zlamanie praw autorskich

Po 1 Other Drops Jest Modyfikowany i Pisany od Zera

Po 2 Nie Skompresowaliśmy Factions, Wejdziesz zobaczysz mogę tyle zdradzić że pluginy są napisane na podstawie plików Skkf'a

Po 3 Ten Heroine - Mary to gówno z bugami, dlatego Piszemy go od nowa

-Kolejna Osoba która komentuje a nawet nie weszła jeszcze na serwer który jest Jeszcze Pisany lecz beta testy będą Pod Koniec Przyszłego Tygodnia.

-Shogun Zapraszam jak najbardziej do składania Podań, Linku ci Tutaj nie podam jeśli będziesz zainteresowany napisz mi na PW.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Start Bety Już Niedługo! Pod Koniec przyszłego Tygodnia najprawdopodobniej

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Maniok. Proszę nie pisz rzeczy, które są nieprawdą :D

Przykład:

Autorski OtherDrop

-Wkurzały cię serwery Gdzie twój kilof z Fortuna nie przynosił ci zysku?

Na naszym Serwerze się to zmieni od dziś Fortuna może wymnożyć ci Wykopanego diaxy na stona:

a)Kilof z Fortuną 1 - Możliwość na Wypadnięcie 2 Diaxów ze Stona

b)Kilof z Fortuną 2 - Możliwość na Wypadnięcie 3 Diaxów ze Stona

c)Kilof z Fortuną 3 - Możliwość na Wypadnięcie 3-4 Diaxów z Stona

To nie prawda :D

Fortuna będzie zwiększała szanse wydobycia, nie ilość wydropionych rud z kamienia.

Poza tym - marketingiem to ja się zajmuję na serwerach xD

Maniok jest Opiekunem - odpowiada za reklamę serwera, dobór administracji oraz

ogólny ład na serwerze.

Co do pluginów - wszystkie pluginy są prawie gotowe.

Działanie większości z nich można zobaczyć na naszym serwerze: Survival+WG (IP: wg.mc4u.pl)

Jeśli ktoś ma jakieś konkretne propozycje co do serwera - proszę pisać w tym temacie.

Ps. Proszę mi nie zarzucać nadużywania pluginów z bukkit.dev.

Wszystkie rzeczy związane z Survivalem, tj:

- obsługa dodatkowych itemków,

- obsługa TNT i szanse na niszczenie obsydianu

- drop rud z kamienia (uwzględniając SILK TOUCH oraz FORTUNE; bonusy za zniszczenie rud - używki :D)

- system przeciw uciekaniu podczas walki (podczas walki nie można budować i używać komend,

a gdy ktoś się wyloguje - zostaje zabity; czas tagowania pokazywany jest zamiast LVL)

- statystyki (zabójstwa, śmierci, zabite moby, ilość ucieczek z walki, wykopane rudy - po prawej stronie ekranu xD)

- system wyświetlania HP nad głowami graczy i mobów

są zawarte w 1 pluginie, który nazwałem: SurvivalAdds.

Jest on w 100% pisany przeze mnie i jest idealnie ustawiony pod potrzeby serwera.

Po 2 Nie Skompresowaliśmy Factions, Wejdziesz zobaczysz mogę tyle zdradzić że pluginy są napisane na podstawie plików Skkf'a

Nie. Nie posiadam pluginów skkf'a :]

Piszę plugin obsługujący gildię po swojemu od zera. (Nie jest gotowy jeszcze.. Tylko tego pluginu brakuje..)

Opublikowano

Marketing, Inaczej Promowanie Serwera + Reklamowanie Go ^+^, Kłócić się nie będę dziś wieczorem zaktualizuje zapowiedź.

logo.png

Opublikowano

Maniok, nom ok :D Masz racje. Mogłem sprecyzować - ja zajmuję się ekonomią serwera oraz całą stroną techniczną. (Maszyny pod serwery, pluginy, bazy danych, konfiguracja dedyków i takie tam xD)

Opublikowano

Rekrutacja na Moderatorów on Lecz Jeśli chciałbyś mieć większą szanse napisz podanie o Budowniczego, jeśli jesteś zainteresowany to napisz mi na pw.

Piterka czyli w przyszłym Tygodniu Start :P?

logo.png

Opublikowano

Jestem bardzo zniecierpliwiony :)

Bardzo na to czekam :)

PS . Jakie wymogi trzeba spełniać na Mod'a / Admin

W każdym razie... zgłaszam się na Mod'a :)

mca.png
Opublikowano

i po cholere zapowiedz jak zrobisz serva to pisz a nie takie cos

Opublikowano

i po cholere zapowiedz jak zrobisz serva to pisz a nie takie cos

- Zapowiedź jest Po to By poinformować graczy o Nowościach i Informacje o zbliżającym się serwerze. Już niedługo UPDATE.

logo.png

Opublikowano

beta lecz mozna to nazwac oficjalna edycja serwera, dlatego iz wszystkie pluginy byly testowane wielokrotnie + wszystkie bugi raczej sa ogarniete ;)

-update zapowiedzi, sprecyzowalem pluginy oraz kilka poprawek

logo.png

Opublikowano

A jak się padnie to na ile ban ?I czy gildie będą płatne ?

Napisał że jak się padnie to ban na 12 h :)

Wiesz to tryb HardCore.... więc gildie na pewno będą płatne ale itemami w minecraft :)

mca.png
Opublikowano

@UP skróciliśmy my bana do 3h oraz na start każdy Dostanie 3 życia. Co do gildii by założyć Cuboida Początkowe należy mieć 15 diaxów lecz za każde powiększenie terenu o 1x1 płaci się 1 diaxa, maksymalnie teraz może zajmować 120x120 czyli trochę diaxów wam zejdzie :)

logo.png

Opublikowano

@UP

Mi się wydaje że 3h to trochę za krótko powiększcie do 5-7h bo na niektórych serwerach jest 3 dni bana więc ... tu będzie i tak bardzo mało .

A żeby założyć gildie niech wyjdzie razem 32 diaxy 32 szmaragdy :)

To i tak by było dużym ułatwieniem bo na niektórych serwerach aby założyć gildie potrzeba :

64 diaxy

64 szmaragdy

64 slime ball

64 Dirta z trawą / Pajęczyn

I dużo wiele innych :)

Więc to i tak będzie niezłe ułatwienie :)

mca.png
Opublikowano

Hmmm jest To pomysł ale myślę ze 16 diax/ 16 szmaragdów styknie gdyż 1 diaxa kopie się z różnie od 15-40 min :)

Co do banów Maksymalnie te 6h możemy dać + trochę diaxów trzeba mieć by powiększyć gildie a to nie takie tanie,

Drop diaxów u nas jest Jak przystało na HardCore, czyli Hard....

logo.png

Opublikowano

Tak dobry pomysł :)

Dzięki za wykorzystanie tego pomysłu o banie na 6h

A skoro i tak ban taki krótki to może skrócimy życia do 2??? :)

To w tedy dopiero będzie też hard :P

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...