Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] KBot 7.05

kamieniarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam problem po tej aktualizacji. Zaktualizowałem bota do 7.05 wpisuje pasy wybieram serwa i zaczyna mi się ładować, ale zatrzymuje się na checking license... 3 razy próbowałem i nic zatrzymuje się na tym i siedzi już 10min. Pomożecie ?

Opublikowano

A ja mam problem po tej aktualizacji. Zaktualizowałem bota do 7.05 wpisuje pasy wybieram serwa i zaczyna mi się ładować, ale zatrzymuje się na checking license... 3 razy próbowałem i nic zatrzymuje się na tym i siedzi już 10min. Pomożecie ?

Tez tak mialem.. na licke sie zatrzymalo , wylacz kbot'a 7.05 i wylacz kbot cc , i na nowo wlacz kbot'a wlaczy ci sie odpowiednia wersja kbot cc i bedzie dzialac :) .. jak zadziala to napisz

Opublikowano

Skan kamieniarzu, poza tym pobieranie z nieoficjalnego źródła nie jest dobrym pomysłem.

@down

Mówiłem o dobots.

Opublikowano

@up nie ma KOSa.
Swoją drogą ciekawe ze ani u Pukacza ani na officialu tego nie ma a Kamyk ma i jeszcze ładnie chodzi. Nie wiem czemu Ivan nie wrzucił na stronke ale dobrze że chociaż Kamyk tu dał ;)

7yo9.png

Opublikowano

@up nie ma KOSa.

Swoją drogą ciekawe ze ani u Pukacza ani na officialu tego nie ma a Kamyk ma i jeszcze ładnie chodzi. Nie wiem czemu Ivan nie wrzucił na stronke ale dobrze że chociaż Kamyk tu dał ;)

Bo jam jest haker i sam cracka zrobiłem

Opublikowano

OMG.... Wystarczy włączyć kbot 7.04 i sama aktualizacji ci się odpali

Napisalem to pare postami wyzej -.-" + dalem TuT'a xD<3

Jak zrobic zeby licke czytalo ;p

Opublikowano

@up nie ma KOSa.

dzieki kamyk ;]

A za co mu dziękować ? I po co to wstawiał ? Jeśli ktoś ma KBota to po uruchomieniu bota automatycznie ściąga się aktualizacja

Bo jam jest haker i sam cracka zrobiłem

Nie wypisuj bzdur - jak coś sam faktycznie zrobisz to pokaż

Opublikowano

A za co mu dziękować ? I po co to wstawiał ? Jeśli ktoś ma KBota to po uruchomieniu bota automatycznie ściąga się aktualizacja

On to dla żartow napisal omg -.- , mysl troche

PS. Tak to jest mutli har kamieniarza <haha>

Opublikowano

@INGBANK@- dobrze ze wstawil bota bo ja sprawdzalem strone ivana, a tam jest stara wersja bota. nie szukaj dziury w calym ok.?

najważniejsze jest to ze bot dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...