Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spigot, czyli mniej lagów.

djm105org

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

eeem jest ok.... ale to jednak kopa bukkita... Ulepszona... ale dalej kopia... widać w kodzie. większość jest identyczna co do literki... nawet zmienne nazywają się tak samo.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Hmmm ciekawe. Mam 2 serwery na ownserver, na jednym spróbuje się z tym pobawić o ile się da :)

Szanuj innych, za tymi pikselami są ludzie.

"Z racją jest jak z dupą - każdy ma swoją"

Opublikowano

eeem jest ok.... ale to jednak kopa bukkita... Ulepszona... ale dalej kopia... widać w kodzie. większość jest identyczna co do literki... nawet zmienne nazywają się tak samo.

ehhh... ile mam mówić, że to ulepszony bukkit?! Nie robiony od podstaw tylko przerobiony, lolz...

Opublikowano

ehhh... ile mam mówić, że to ulepszony bukkit?! Nie robiony od podstaw tylko przerobiony, lolz...

Nie czytam wszystkich komentarzy..., Ciekawe czy to legalne :D, Byl jeszcze jeden taki silnik, z dosc podobna nazwa

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Muszę skorzystać ;) Moi koledzy też korzystają i ja też skorzystam.. Fajny TuT :D

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spigot jest naprawde dobry i pewnie już niedługo dużo osób zastąpi nim poczciwego Bukkita :) Lecz nie wszystkie hostingi mają go w ofercie np. craftserve.pl oferuje go dopiero w największym pakiecie

Opublikowano

Sprawdziłem to na swoim serwerze który ma 65 slotów żerało 4.0-4,7 gb ramu a mam 6 jak to zainstalowałem to spadło mi do 3,2-3,5GB :D jest o wiele lepszy od bukkita polecam i pluginy świetnie zgrane z tym :) :) POLECAM LIKE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...