Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do siatkówki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up2 Skoro już raz był "pierdolony" to, czemu piszesz to drugi raz? :P :D

@up Facepalm!

Kurwa trzymajcie mnie bo zaraz coś mnie trafi...

Nie zawarłeś praktycznie żadnych informacji... Mogliśmy się domyślać o co ci chodzi. To nie jest zabawa w zgadywanie. MASZ DOKŁADNIE OPISYWAĆ PROBLEMY. ANALIZOWAĆ SWOJE BŁĘDY WYTŁUMACZYĆ O CO CI CHODZI INACZEJ DO NICZEGO NIE DOJDZIESZ...

Ponawiam pytanie:

Ja pier..... Niby gdzie ci nikt niewystarczająco nie odpisał?

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak to napisałem w swoim pierwszym poście;

• pytam się od czego mam zacząć pisząc tego bota
  • w jakim języku go napisać
  • wszelkie inne porady też są wskazane

Szkoda, że dzieciom trzeba wypisywać w punktach to, co przynajmniej mi wydaje się oczywiste.

Opublikowano

Witam chciałbym napisać bota który gra idealnie w siatkówkę. Jest to gra flash. Od czego mam zacząć? Bot ten ma zawsze trafiać w wolne pole. W tej grze jest dużo tricków więc na 100% da się trafić w wolne pole, nawet przy idealnie grającym przeciwniku. Znam C++ (potrafie napisać program pytający i wypisujący imie, nazwisko, wiek itp., poza tym program mnożący, dzielący itp., wstawić komentarz), html, css. W jakim języku mam to napisać? Powiedzcie mi wszystko, bo nie chce mi się samemu myśleć.

Mi też ten bot nie jest potrzebny, bo potrafie pokonać 99% graczy w tej grze

No dobra, namyśliliście się już w jakim języku mam to napisać?

Nie chce mi sie pisać tego bota :(

Ja się nie spinam, kompletnie mi jest ten bot obojętny :) A jak nie potrafisz znaleźć tej gry, to trudno.

Wiem, w jaką grę gram ale nie wiem czy chce bota.

Twój trolling nie jest wcale śmieszny. Zmień płytę ;)

Opublikowano

@up2

pytam się od czego mam zacząć pisząc tego bota

Naucz się dokładnie jakiegoś języka i dopiero cokolwiek zacznij.

w jakim języku go napisać

C++, C, AutoIT do wyboru do koloru.

wszelkie inne porady też są wskazane

Powtarzam naucz się jakiegoś języka i zacznij się uczyć samemu w domu, a nie w tym swoim przedszkolu informatycznym czekasz na innych.

Zacznij najlepiej od teraz, bądź zmotywowany, musi ci się chcieć inaczej nic nie osiągniesz i twoje dalsze posty odnośnie tego tematu będą bezcelowe.

@offtop Wielki dorosły się wypowiedział, kurwa przeczytaj z 100 razy swój
pierwszy post, bo inni którzy są starsi od ciebie o minimum 10 lat nie
zrozumieli co napisałeś. Wina leży po twojej stronie.

Opublikowano

Mój pierwszy post powinien być całkowicie zrozumiały nawet dla dzieci z przedszkola. Jak ktoś go jednak nie rozumie, to powinien wybrać się na korepetycje z j. polskiego i nie wypowiadać się póki nie zrozumie.

Opublikowano

No to już nic nie poradze na to że ktoś ma problemy z inteligencją... Napisałem tak żeby zrozumiał to każdy.

Opublikowano

@up Jesteś po prostu ślepy nie widzisz nawet jak zajebiście to napisałeś, że gdybym dał każdemu na ziemi do przeczytania twój pierwszy post. Zgaduje, żeby tylko 1/100000 zrozumiała pierwsze zdanie, no maksimum te 3 zdania... Problemy z inteligencją? W tej chwili zachowujesz się jak "głupio-mądry".

Opublikowano

Witam chciałbym napisać bota który gra idealnie w siatkówkę. Jest to gra flash. Od czego mam zacząć? Bot ten ma zawsze trafiać w wolne pole. W tej grze jest dużo tricków więc na 100% da się trafić w wolne pole, nawet przy idealnie grającym przeciwniku. Znam C++ (potrafie napisać program pytający i wypisujący imie, nazwisko, wiek itp., poza tym program mnożący, dzielący itp., wstawić komentarz), html, css. W jakim języku mam to napisać? Powiedzcie mi wszystko, bo nie chce mi się samemu myśleć.

To co zaznaczyłem na grubo i powiększyłem jest trochę głupie. Reszta postu w miarę ok.

Za to twoje kolejne posty są bez sensu. M. in.

Wiem, w jaką grę gram ale nie wiem czy chce bota.

Piszesz temat z zamiarem aby ktoś pomógł Ci napisać bota, ale nie wiesz czy chcesz tego bota. WTF?

Opublikowano

No bo dobrze by było mieć tego bota, ale widze że nikt tu nie zna się za bardzo na temacie więc już na niego nie licze... Myślałem, że przebywają tu nie tylko dzieciaki.

Opublikowano

No bo dobrze by było mieć tego bota, ale widze że nikt tu nie zna się za bardzo na temacie więc już na niego nie licze... Myślałem, że przebywają tu nie tylko dzieciaki.

To po co się jeszcze wypowiadasz skoro wiesz, że nikt ci nie pomoże?

Co do drugiego zdania masz całkowitą racją. Przesiadują tu również TROLLE.(tak chodzi o Ciebie)

Opublikowano

Witam chciałbym napisać bota który gra idealnie w siatkówkę. Jest to gra

flash. Od czego mam zacząć? Bot ten ma zawsze trafiać w wolne pole. W

tej grze jest dużo tricków więc na 100% da się trafić w wolne pole,

nawet przy idealnie grającym przeciwniku. Znam C++ (potrafie napisać program

pytający i wypisujący imie, nazwisko, wiek itp., poza tym program

mnożący, dzielący itp., wstawić komentarz), html, css. W jakim języku

mam to napisać? Powiedzcie mi wszystko, bo nie chce mi się samemu

myśleć.

Witam chciałbym napisać bota który gra idealnie w siatkówkę.

Nigdy nie będzie idealnego bota. Nie było, nie ma i nie będzie...

Od czego mam zacząć?

Myśl, myśl. My za ciebie nie pomyślimy i nie rozkminimy musisz sam dojść do tego... Nie damy ci gotowca...

Jest to gra

flash.

A jak się nazywa? Mamy zgadywać? Nic nie podałeś...

Witam chciałbym napisać bota który gra idealnie w siatkówkę.

(...)

W

tej grze jest dużo tricków więc na 100% da się trafić w wolne pole,

nawet przy idealnie grającym przeciwniku.

To zaprzecza samemu sobie...

Znam C++ (potrafie napisać program

pytający i wypisujący imie, nazwisko, wiek itp., poza tym program

mnożący, dzielący itp., wstawić komentarz), html, css.

Facepalm.

W jakim języku

mam to napisać?

Zdecyduj... My możemy ci jedynie polecić...

Powiedzcie mi wszystko, bo nie chce mi się samemu

myśleć.

Bez komentarza.... <_<

Podałem ci tutaj jakby to każdy zrozumiał po zetknięciu z twoim postem...

Opublikowano

Da się napisać idealnego bota do tej gry, ktoś miał takiego kilka lat temu ale wtedy tak bardzo nie interesowałem się tą grą. Nic nie zaprzecza tu samemu sobie, jak ja potrafie wygrać z 99% przeciwników to bot bez problemu osiągnie 100%.

Opublikowano

Czy znajdzie się wreszcie ktoś, kto potrafi odpowiedzieć na te kilka prostych pytań dotyczących bota?

Opublikowano

@up3 Nie da się. To tak samo jakby człowiek był idealny, bez skazy. Jest to NIEMOŻLIWE zrozum... Zawsze będą jakieś błędy.

@up Przecież ci odpowiedziałem na twoje pytania... Jakiś problem? Wypisz wszystkie pytania to ci odpowiem, a nie robisz wielki hałas.

Opublikowano

@up Kurwa. Czyli dużo osób chciało ci pomóc a ty zrobiłeś wszystkich w chuja! Jesteś po prostu wredną szmatą, tyle ci powiem. Udajesz się za głupio-mądrego. Wchodzisz na forum i uważasz się za jakiegoś boga... Ogarnij się kurwa. Teraz wszystkich po prostu chamsko oszukałeś. Jeszcze nas poprawiasz mimo iż mamy racje, uważasz nas za dzieci i, że niby nic nie umiemy...

Przekaże ci coś jesteś wredny, żerujesz na innych i sam jesteś dzieckiem! C++ Master, kurwa niby czego, że prostego programu napisać nie umiesz? Nawet mi na to nie odpisuj, bo żal mi klawiatury na twoje dyrdymały.

Do moderatora, który to będzie czytał:

Mam wyjebane na tego warna, warnuj sobie do woli, lecz postaw się po naszej stronie i postaraj się zrozumieć jak to jest.

Opublikowano

To jest jedyne co potraficie, zamiast odpisywać mi na temat to piszecie o wszystkim, co nie jest z nim związane.

Opublikowano

To jest jedyne co potraficie, zamiast odpisywać mi na temat to piszecie o wszystkim, co nie jest z nim związane.

1.Zacznijmy, od tego że ty też gówno umiesz.

2.Jesteś ograniczony umysłowo.

3.Masz okres?-Najpierw czegoś chcesz potem nie.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...