Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do siatkówki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, ja ogarnąłem c++ w 2 tygodnie, teraz mam 16 lat i znam javę (Java GUI,Pluginy bukkita itd.), autoit, c++ (Biblioteka graficzna allegro itd.), php, html, obsługę mysql i w wolnych chwilach nakurwiam intra w adobe premiere cs6. Czy coś ze mną jest nie tak ? :ninja:

Opublikowano

No bo nie jest mi potrzebny ale chciałbym się tego wreszcie nauczyć.

No bo Tobie się chce a mi nie i to jest największy problem ;D

Jestes trolem piszesz kilka up ze ci sie chce a na dole ze ci sie nie chce wiec???? Idz dziecko troluj gdzie indziej.

Opublikowano

Ty, jesteś ogarniczonym idiotą.

Jak ci się nie chce to wyjdź na dwór a nie piszesz tematy coś jest ze mną nie tak czy z tobą?

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Prosisz o pomoc, a odsyłasz do google żeby chętni do pomocy mieli sami sobie znaleźć grę.

Jak ktoś jest na tyle inteligętny, żeby pomóc mi napisać skomplikowanego bota, to będzie też potrafił znaleźć samą grę...
Opublikowano

@up Jeśli chcesz żeby ci imbecylu ktoś pomógł to sam pomóż i zdradź co to za gra bo nie kady z nas gra w jakieś szity na przeglądarce.

C++ master HAHAHAHAHAHAH

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Jak ktoś jest na tyle inteligętny, żeby pomóc mi napisać skomplikowanego bota, to będzie też potrafił znaleźć samą grę...

Sorry, nikt nie odwali za Ciebie roboty za darmo.

Proponuję przestać karmić trolla i zaczekać na moderatorów.

Opublikowano

Szuka Bota

Nie szukam bota (chyba że ktoś ma gotowego do tej gry) tylko kogoś kto mi pomoże w jego napisaniu (a najlepiej napisze go za mnie).
Opublikowano

Oj Oj chciałem , tylko linka do tej gry a ty mi się tu spinasz :) , a ja może mam tego bota i ci go nie podam ;) tak samo jak ty mi , więc najpierw pomyśl jak coś napiszesz :)

23317638437484600576.jpg
Opublikowano

Ja się nie spinam, kompletnie mi jest ten bot obojętny :) A jak nie potrafisz znaleźć tej gry, to trudno.

Opublikowano

I tak byście mi nie pomogli, bo zapewne nie umiecie tego zrobić. Myślałem jednak, że chcociaż mi w tym pomożecie.

Opublikowano

Chodzi mi o grę, która jest na pierwszym miejscu w Google po wpisaniu siatkówka multiplayer online. Ktoś kto jest inteligętny dobrze wie o którą mi chodzi. Na pewno nie o tą wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...