Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do siatkówki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym napisać bota który gra idealnie w siatkówkę. Jest to gra flash. Od czego mam zacząć? Bot ten ma zawsze trafiać w wolne pole. W tej grze jest dużo tricków więc na 100% da się trafić w wolne pole, nawet przy idealnie grającym przeciwniku. Znam C++ (potrafie napisać program pytający i wypisujący imie, nazwisko, wiek itp., poza tym program mnożący, dzielący itp., wstawić komentarz), html, css. W jakim języku mam to napisać? Powiedzcie mi wszystko, bo nie chce mi się samemu myśleć.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znam C++ (potrafie napisać program pytający i wypisujący imie, nazwisko, wiek itp., poza tym program mnożący, dzielący itp., wstawić komentarz)

1326487343_by_BlueRoses_500.jpg?13264873

Powiedzcie mi wszystko, bo nie chce mi się samemu myśleć.

Nikt za ciebie nie będzie myślał warzywniaku,życzę pogodnych lat pod sklepem na ławeczce i obfitych plonów na zbiorach śmieci.

Z takim podejściem nie napiszesz nawet 10% bota. Odpuść sobie.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Znam C++ (potrafie napisać program pytający i wypisujący imie, nazwisko, wiek itp., poza tym program mnożący, dzielący itp., wstawić komentarz)

1326487343_by_BlueRoses_500.jpg?13264873

Powiedzcie mi wszystko, bo nie chce mi się samemu myśleć.

Nikt za ciebie nie będzie myślał warzywniaku,życzę pogodnych lat pod sklepem na ławeczce i obfitych plonów na zbiorach śmieci.

Z takim podejściem nie napiszesz nawet 10% bota. Odpuść sobie.

Nigdy nie odpuszczam, czego przykładem jest nauczenie się przeze mnie podstaw c++ w pół roku. Twoja grafika chyba ma się nijak do tego fragmentu co zacytowałeś/aś. A co to znaczy "warzywniaku"?

Opublikowano

Nigdy nie odpuszczam, czego przykładem jest nauczenie się przeze mnie podstaw c++ w pół roku.

Ale ty nawet jeszcze podstaw nie umiesz. To co wymieniłeś w pierwszym poście to nawet nie wiem jak to ująć.

Opublikowano

beka xD IMIE NAZWISKO umie pobrać! GRATZY

I to tylko w pół roku

No bo chodzę do szkoły informatycznej i to zadanie z imieniem i nazwiskiem powtarzaliśmy kilka tygodni/miesięcy, bo to było dla niektórych trudne. Teraz uczymy sie jakichś pętli ale nic z tego nie rozumiem...

Opublikowano

Błagam powiedz, że żartujesz. W pół roku nauczyłeś się tylko może 10% podstaw. I jak można nie rozumieć pętli. Zresztą ciężko Ci się samemu pouczyć w domu zamiast czekać, aż wszyscy się nauczą?

Opublikowano

Nigdy nie odpuszczam, czego przykładem jest nauczenie się przeze mnie podstaw c++ w pół roku.

Teraz uczymy sie jakichś pętli ale nic z tego nie rozumiem...

Umie podstawy, nie wie co to pętla.

Odpuść sobie na razie tego bota i ucz się w domu. Sam widzisz, że szkoła Cię programowania nie nauczy.

Opublikowano

Nie ma sensu ci nawet pisać w czym to zrobić, iż gówno umiesz.

Na razie ustaliłem, że spróbuję to zrobić w Taskerze.

Opublikowano

Moja grafika ma się jak do tego fragmentu, który zacytowałem, zwykła komparacja ;)

Mi to śmierdzi prowokacją; ucz się i stań się geniuszem informatyki XXI wieku, a jak chcesz bota to naucz młodsze rodzeństwo grać.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

JA w 6 klasie pisałem sobie dla fun'u różne rzeczy, teraz jestem 3 gimbaza i jeszcze bardziej ogarniam.

A ty pierdolisz o szkole informatycznej.

No przysięgam że chodze do szkoły informatycznej, może nie są to studia ale poziom dosyć wysoki. A w gimnazjum to ja zaczynałem się uczyć htmla, co zajęło mi kilka lat a teraz już umiem napisać prostą stronę.

Ja to smao opanowalem juz z 60% wszystkiego w tej grze i bot nie potrzebny

Mi też ten bot nie jest potrzebny, bo potrafie pokonać 99% graczy w tej grze

Opublikowano

No przysięgam że chodze do szkoły informatycznej, może nie są to studia ale poziom dosyć wysoki. A w gimnazjum to ja zaczynałem się uczyć htmla, co zajęło mi kilka lat a teraz już umiem napisać prostą stronę.

Człowieku, HTML'a można się nauczyć w 1 dzień...

Opublikowano

Skoro ten bot nie jest ci potrzebny to na co sie pytasz?

C++.

No bo nie jest mi potrzebny ale chciałbym się tego wreszcie nauczyć.

Opublikowano

Ehh... posuzkaj na google

No to chyba piszę ten temat żeby wy byście mi poszukali/powiedzieli...

Opublikowano

No to chyba piszę ten temat żeby wy byście mi poszukali/powiedzieli...

Niestety po polsku nic konkretnego / fajnego nie znajdziesz. Musisz połączyć się ze światem i korzystać z angielskiego. Gwarantuje ci, że coś znajdziesz....

Świat > Polska

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Niestety po polsku nic konkretnego / fajnego nie znajdziesz. Musisz połączyć się ze światem i korzystać z angielskiego. Gwarantuje ci, że coś znajdziesz....

Świat > Polska

Wiem, że po angielsku znalazłbym zapewne coś więcej ale niestety nie chciało mi się uczyć kiedyś angielskiego w szkole a teraz ledwo znam podstawy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...