Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tych grach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Dobra gra Mmo Rpg, chyba każdy ją zna.

2. Hmm LOL polecam tą gre, dla zabicia czasu.

3. Gra dobrze rozwijana od kilku lat, polecam, dka kreatywnych.

Osobiście mi jest ciężko ocenić co lepsze, co gorsze, gram w te trzy gry :-)

1357040469-U286162.png
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

1.Grałem kiedyś i przyznam, że fajna gra, no ale skończyłem z tym i jestem neutralny do tej gry.

2.Gra dobra, grałem długo i jestem do niej na tak.

3.Minecraft, no prawie 3 lata grania i dobra gra, no ale zaczyna się nudzić, ale warto zagrać, niewiem dlaczego inni mają do niej złe zdanie ...

Opublikowano

Tych pierwszych 2 gierek nie ocenię źle jednak Metin2 schodzi na psy : ) a co do minecraft BEZNADZIEJNA gra i tyle : )

1379525073-U1015508.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1. Kiedyś może i metin był spoko, lecz teraz graja w niego same dzieci na roznych modach ...

2. Całkiem spoko gra, szybko wciąga, jest ciekawa i szybko ci się nie znudzi.

3. Minecraft był spoko na wersji 1.7.1, pozniej dodali te enchanty i zaczeli tworzyc cheaty ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1 znudziła mi się po jednym dniu
2 nie grałam ale sporo osób w to gra
3 shit jakich mało :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ci Metina jesli masz czas grac 3-5 godz :)

Bo z mniejsza iloscia czasu na poczatku nic nie osiagniesz :)

Jesli oczywiscie zaczniesz grac to szukaj od razu jakiegos znjomego do gry bo sam nic nie zdzialasz. Do 30 lvla nudne pozniej sie rozkreca :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

1. W Metina przegrałem sporo czasu - Teraz wydaje mi się on słaby, ale kiedyś się siedziało ;)  6/10

2. To gra nie dla mnie, a z tego gatunku wole Smita, ale ponieważ jest to produkcja nienajgorsza to dam jej 5/10

3. W moim przypadku Minecraft przyciągnął mnie z początku dzięki swojej oryginalności, a teraz znajduje w nim miejsce jako zapalony budowniczy. Uwazam, że mimo opinii gra jest warta uwagi 8/10

.

Opublikowano

Minecraft dla gimbazy i idiotycznych YouTuberów...Nie polecam bo się uzależnisz i będziesz myśleć,że w piwnicy mieszkają potwory,a w nocy będziesz z pochodnią biegał...

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Idąc twoim tropem: Jeśli będziesz grał w Metina to będziesz biegał za "dzikimi" psami po ulicy i je mordował, a np. idąc ze szkoły do domu będziesz mówił "Lecę do M1 do magazynierki". Natomiast grając w Lol'a będziesz mówił " Ale dużo Elo dostałem z ostatniej klasówki!", a po ulicy zawsze będziesz cisnął midem ? Proszę cię, nie chcemy tutaj tego typu prymitywnych komentarzy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...