Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tych grach?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Czasochłonne i uzależniające - nie ma większego sensu w tej grze... tylko walić mobki 24/7 + ewentualnie PvP czy wojny gildii/frakcji.

2. Przyjemna gierka, dobry eSport, z przyjaciółmi w sam raz, choć czasem wprowadza w szał.

3. Pikseloza, budowanie klocków to sobie można kupić LEGO, a nie łazić bez sensu...

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

1.Brak większego sensu w grze na questach nic nie dostajesz musisz bić te mobki godzinami.

2.Teraz, słaby wcześniej dosyć dobra gierka uzelżniająca.

3.Gówno!

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

1. Uzależnienie, 3/4 graczy nawet prostego wyrazu nie potrafi poprawnie napisać ...

2. Nie grałem ale ogólnie nie polecam gier mmorpg, można się nieźle uzależnić sam miałem tyle, że z grą wyżej ( naszczęscie skończyłem z tym ;d )

3. Syf, syf i jeszcze raz syf... Gra bez sensu, tak jak piszą wyżej to juz lepiej klocki sobie kupić.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1.Spacja , spacja , spacja a raczej bot , bot , bot. Gra zniszczona przez cziterów/botów

2. Jeśli nie masz mózgu , nie graj. Dobra gra strategiczna na multi..

3. Klocki , klocki , dużo pracy i wielką satysfakcja.

Opublikowano

1. Gra dobra, wielu moich znajomych w nią gra. Sam w nią grałem, ale mi za bardzo nie przypadła do gustu.

2. Ach, ten LoL... Gra jest sama w sobie czymś zajebistym, gram w nią dość spory czas. Wciąga niesamowicie.

3. Ciekawa i bardzo wciągająca gra. Z początku przez jakiś okres czasu gra się w nią bardzo, bardzo dużo. Później gra się zaczyna coraz to bardziej nudzić. Ja osobiście nie gram już prawie wcale. Gra się tak jakby "Wypala" w nas :)

9amUS1C.png
Opublikowano

Wszystkie z tych gier są na swój sposób fajne. Akurat ja gram/grałam w każdą z nich, więc mam o nich szerokie pojęcie. Na dzień dzisiejszy każda z nich jest dość ''sławna'' i dużo osób w nie gra. Nie są graficznie świetne, mimo to coś w nich jest. Coś co przyciąga ludzi. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

1.Dobre fajne można pobawić się po expić kreować swoją postać

2.Przeciętna gierka dla mnie jeżeli ktoś lubi na arenach walczyć to coś dla niego

3.Minecraft bardzo fajna gra :) jeżeli ktoś pamięta klocki lego to wie o czym mowa.To jest to samo co klocki lego ale w lepszym wydaniu :)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. Metin2 - dobra gra, ale jak ma się towarzystwo. Samemu jest fajnie na początku, później zaczyna się nudzić.

2. LoL - nigdy za tym nie przepadałam, chociaż sam system walk jest ciekawy. :P

3. Minecraft - dla hobbystów. Ja się nie mogę przekonać do tych pixeli. :x

Opublikowano

Ty serio z tymi "Dobrymi Grami" ?!

1. YYY... ciastko ? Słabe grafika.... nudne... monotonne .....

2. Może i bym grał ale idziesz ulicą i "Ty mam nowego Skina" i inne..... To mnie odpycha ...

3. Jak kto woli, już wolę Minecrafta niż Metina... Chociaż szybko się nudzi ...

1373369406-U138092.png

Opublikowano

1. kiedyś grałem, czasem wracam od czasu do czasu, ale tylko ze znajomymi i na ciekawe serwery, ale już ogólnie rzadko.

2. Nie grałem więc się nie wypowiadam, chociaż po obejrzeniu kilku filmików, nie bardzo mnie przekonuję

3. To już zależy dla kogo. Mi się osobiście podoba, ale z Technicznymi modyfikacjami typu DNS TechPack czy Adventure Tech

Opublikowano

1.Na 1 widok gra fajna ale dla ludzi z mózgiem nie polecam. Została ona opanowana przez dzieci/cheaterów/noobów którzy siedzą bez sęsownie 24/7 przy mobkach i je biją

+ ta gra baaardzo wciąga kiedyś jak byłem dużo młodszy uzależniłem się od tego razem z kolegą... nie mogliśmy się od tego szajsu oderwać. Na szczęscie skończyliśmy z tym :)

2.Moim zdaniem gra 9/10 jest ona dla ludzi z rozumem ponieważ, potrzebna jest tam ogromna taktyka i współpraca. Niestety znajdą się tacy którzy "KS'ują" czyli zabierają ci fraga z przed nosa (jeśli źle urzyłem skrótu KS to sorki ale nie grałem około miecha i ostatnio nie zwracam uwagi na takie skróty)lub poprostu są ludzie który nie umią grać itd. a wydzierają się na ciebie, że coś źle robisz. Ogółem nawet fajna gra polecam :)

3.Moim zdaniem 8/10 gra jest wciągająca ale za to jest tam od ch*ja możliwości wiele trybów i wielka możliwośc zabawy na serwerach z przyjaciółmi dzięki swojej kreatywności i ogromnej listy pluginów.Można zrobić naprawde piękne rzeczy w tej grze. Niestety większość ludzi ocenia grę po wyglądzie i w tym przypadku np. "kwadracikami" a tacy ludzie nawet nie zagrają więcej niż minutę aby się przekonać co ta gra w sobie kryje.

hbn5.png

Opublikowano

1. Kiedyś grałem 5/10

2. Próbowałem grać, ale ta gra nie jest dla mnie, lecz po opinii innych daję 8/10

3. 10/10. Uwielbiam tą grę, nigdy się nie nudzi, masa serverów i można robić co się chce. Ma swój klimat.

Opublikowano

1.Jak byłem mały to była moja ulubiona gra, z kumplami cały czas grałem i gadałem o tej grze i uważałem, że to najlepsza gra jaka istnieje xD i byłem... jak by to powiedzieć... dzieckiem, które popełniało błędy i było takim neowcem i chiterem
2.Nie przepadam za takimi grami, DOTA 2 mi się spodobała, ale LoL jakoś mi się nie podoba, nie wiem czemu, nie lubię poprostu tej gry :/
3.Minecraft to fajna gra, taka poboczna, jak nie mam w co grać to gram w Minecrafta :D

Specjalista
Opublikowano

Metin2, słaba grafika, mała różnorodność praktycznie zerowa. Gra sama w sobie jest nudna jedynie można grać pvp dla śmiechu jak dzieci się denerwują albo ci starsi(nawet gorzej niż te dzieci)

LoL, sam nadal po grywam od czasu do czasu, fajna gierka.. Wolałem to co było na początku..za dużo zmian..

Minecraft, sama w sobie jest dość fajna bo z wyobraźnią można wiele zdziałać ale i tak nic ciekawego..

giphy.gif

Opublikowano

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

1.Od Metina uzależniona jest większość graczy w tę grę grająca , osobiscie nie rozumiem tej gry i nie popieram ludzi którzy bronią ją mówiąc że jest to najlepsza gra w jaką grali :P ( Sorka za powtórzenia >_<)

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

2. Fajna gra, wciąga, dla mniejest na pierwszym miejscu :D

3. Klocki , klocki , klocki , lego lepsze :P

Opublikowano

1. Nuda, po kilkunastu poziomach nie ma nic do roboty poza bijatykami z bluzgającymi gimbusami...

2. Zajebista gra ale niszczona przez idiotyczne community

3. Świetna gra ale coraz bardziej niedoceniana. Teraz jest moda na hejtowanie minecrafta bo "tylko gimbusy w niego grają". Nie rozumiem tego, ja sobie lubię pograć bo gra pozwala na kreatywność i ciekawą rozgrywkę.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

1.Gram z nudów.Nie oceniam jej

2.Nie grałem jednak po statusach na mpc nie mam zamiaru.

3.Grałem , zbudowałem to co chciałem i sprzedałem , Czasami na Xboxie popykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...