Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tych grach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Grałem w gimnazjum, zagrywałem się w tą grę. Ale wystarczy spojrzeć na inne gry MMORPG by zobaczyć jak bardzo Metin odstaje od reszty

2. Nie grałem,nie przyciąga mnie do siebie ta gra pomimo,że powstała na podstawie Warcrafta

3. Zależy jak kto gra ;) Bardzo podobało mi się budowanie ogromnych budowli wzorowanych na oryginalnych. Tak samo świetne jest budowanie skomplikowanych mechanizmów. Kopanie dziur już nie jest tak doba zabawą

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typowe gry dzisiejszego gracza.

1. Metin 2 - Lipa /; No chyba że prywatne serwery (Polecam Ravie)

2. Lol - Nie lubie gry, po prostu do mnie ,,nie przemówiła''

3. Minecraft jak najbardziej, ale trzeba mieć wyobraźnię i chęci żeby odwalić coś dobrego.

1375193663-U933511.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu gry dla mas i zarabiania pieniędzy, nie wymagające. Sam zakochałem się w seri Mass Effect.

/gif

Opublikowano

1. Kojarzy mi się z typowymi dziećmi które płaczą jak na PVP Padną xD
2. Nigdy w nią nie grałem. Zyskała miano najpopularniejszej gry chyba w Polsce. Jak każda darmowa gra jest to Pay2Win
3. Fajna Gierka, lubie sobie czasami pograć w MC, zabija nude oraz oferuję dużo możliwości.

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

1. Hmmm... gra i tak jest dosyć słaba, a dzieci neo, boty i cheaterzy psują ją jeszcze bardziej. Można ewentualnie pograć dla fun'u na jakimś serwerze prywatnym. Bardzo odtrącają dziesięciolatki mówiące ,,Ej, a grałeś W *nazwa serwera*". Kojarzy mi się z 10 letnią łobuzerką z osiedla ^^

2. Osobiście nie gram w gry MOBA, ale to dość dobra gra ;) Jak ktoś chce to nie mam żadnych przeciwwskazań. Wciągnęła paru moich kumpli.

3. LEGO dla biednych? Niemniej jednak jakiś serwer Adventure/RPG daje sporo frajdy :D

Opublikowano

1. Gra jest dosyć uzależniająca oraz fajna, ale dopiero sie rozkręca po dłuższej grze , polecam privki bo na globalach nie ma co(na globalu zeby sie bawić dobrze trzeba nieźle wydać hajsu ) , jeszcze po tych aktualizacjach to już wgl , gra już powoli się traci ,

2. Nie grałem , więc sie nie wypowiem.

3. Nie jest zły , nie uzależnia (przynajmniej mnie :D ) , nie trzeba wydawać dużo pieniędzy , żeby coś osiągnąć , gierka taka w sam raz na zabicie nudy

Opublikowano

1.2.3.

Same gry dla dzieci bez ambicji (bez obrazy).

No minecraft? Monotonna gra w której kiedy zdobędziemy "diax eq" to już nie ma co robić.

Metin2... totalne gówno oblegane przez polaczków. Gra polega na exp, wydymaj i sprzedaj konto...

LoL. Sam kiedyś w lola grałem, całkiem fajne i grywalne ale przestałem i uważam, że nigdy nie wrócę do tej gry

mam tu na myśli polskie nooby, które wchodzą na serwer i albo są afk, albo biegają sobie albo przeszkadzają w rozgrywce.

Jak ja miałbym podać trzy dobre gry to:

1. WarThunder }

2. Smite } Gry, które są warte uwagi, i co najważniejsze.. są grywalne.

3. Neverwinter }

Opublikowano

1.Nudne i czasochłonne.

2.Wciąga :)

3.Nudne.Krótko o Multiplayer:Wchodzisz,grasz,serwer pada i tracisz wszystko.

Opublikowano

1. Grałem, nie gram i nie zamierzam. Metin2 Global jest robiony pod kase. Serwery prywatne, cóż były kiedyś lepsze. Teraz za dużo dodanych gówień (zbroje itp.)
2. LoL ?
3. Czasami jak fajny serwer. To wejde. Chwile pogram(od 1h-1 tyhodnia) i se pójde.

yiWCsl1.png
Opublikowano

1. Miałem okazję w nią zagrać i dziwię się, czemu jeszcze nie upadła. Przecież istnieją o wiele lepsze gry mmo, które nie zostały docenione. W dodatku uważam, że większość graczy to osoby, które nie przekroczyły 12 lat.

2. Grałem kiedyś dość sporo czasu głównie z kumplami. Bardzo przyjemna i wciągająca gierka :).

3. Podobała mi się gra przez pierwsze kilka miesięcy od wydania gry niestety zbyt duża ilość dzieci i "polaczków" zniechęciła mnie i nie zamierzam do niej więcej wracać.

Moja lista ulubionych gier, do których bardzo często wracam to:

1. Fallout 1 i 2 (klasyki :p )

2. GTA San Andreas (głównie ze względu na multi ale do single też wracam)

3. Amnesia The Dark Descent

2i20iag.jpg

Opublikowano

1. Gra była dobra ale w 2007 roku :) Ale privy są nadal świetne

2. Nie trawiłem nigdy w tej gry jak można grać na 3 mapach przez 1000h

3. Zarąbista gierka przegrałem na multi jakieś 2000h i nie żałuje W tej grze trzeba być kreatywnym

Opublikowano

1. Nudne ciągłe expienie

2. Dosyć fajne dużo znajomych gra rozwija strategie

3. Rozwija wyobraźnie związaną z budowaniem ale trochę nudne po pewnym czasie

Opublikowano

jedyny metin jest fajny reszta to gowno totalne dzieci graja tylko w klocki ale gowno mnie to obchodzi :P lol jest zjebany jak dla mnie bo szybko sie nudzi

juz lepiej pobrac sb jakas strategie albo Dead Island ;x

Opublikowano

1. Samemu nie ma sensu w to grać, jak masz ekipe to jest zabawa :D + tylko privy, PL to dno.

2. Kupa.

3. Tak jak z Metkiem, na multi więcej zabawy chociaż na SP jeszcze da rade pograć.

Opublikowano

1 Bez komentarza, jedyne community jakie spotykamy to podstawówka i boty.

2. Gra bardzo dobra, stawia na taktykę, komunikację w drużynie, zgranie.

3. Gra która ma swoje złote lata już za sobą (moim zdaniem), ale wciąż się rozwija.

u2q6.jpg

Opublikowano

W sumie twoje gry może fajne zbytnio nie są, bo ja ubóstwiam takie:

- Assasin's Creed

- Battlefield Heroes

- Gothic 1,2,3,4.

random.jpg

Opublikowano

1.Praktycznie przestałem w to grać...nudy...są lepsze.

2.Nigdy nie grałem i raczej nie będę ale do gry nie mam nic negatywnego.

3.Dość fajna gierka,nie mam co robić to pogram w to.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...