Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie bijecie?

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać specialiści się znaleźli. Ja polecam klub MMA. Nauczą cię tam jak się bić. Miałem dzisiaj 3 trening to nauczył mnie np. jak wejść w przeciwnika w nogi i go wyjebać. Przydatne bardzo dużo rzeczy się już nauczyłem, a to dopiero 3 trening. Może dla tego, że uczy mnie Krzysiek Kułak :) dobry zawodnik i trener :D

A ktoś po czwartym treningu zrobi Ci odrzut nóg i smarujesz twarzą podłogę.

1280314365-U1.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ktoś cię dręczy czy co ?.Jeżeli tak to nie ma co się dawać.Trza nakurwać

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Kup sobie jakiś worek treningowy, i napierdalaj w niego
Ja jestem głupi i staram się gościa złapać i pierdolnąć nim o ziemię w jakiś sposób, potem już łatwo docisnąć go butem do ziemi , ale takie zwycięstwo to gówno nie zwycięstwo ;-;
Też nie potrafię normalnie człowieka uderzyć... chyba że brata... D:

shoob.png

Opublikowano

Prawy sierpowy ,lewy sierpowy kosze go pozniej biore mu glowe do kibla przywale mu patelnią i ide na sale muzyczna by go wsadzic do fotrepaniu.

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Paru chwytów się naucz. Jakieś zejścia do parteru i tyle. Aby przeciwnik nie mógł się ruszyć. Proste i nie wymaga do tego nie wiadomo jakiej siły.

2ufgk6u.png

Opublikowano

"kładziesz sie na niego jak chuj na mariole i kasujesz gośćia" <-- by WEEKEND

Prawy sierpowy ,lewy sierpowy kosze go pozniej biore mu glowe do kibla przywale mu patelnią i ide na sale muzyczna by go wsadzic do fotrepaniu.

chory mozg z cb :D

@Co do tematu unikaj takich ludzi to i zaczna unikac cb a jak nie umniesz sobie poradzic to chyba masz kolegow :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Lewa ręka zawsze pierwsza uderza bo jest z przodu,prawa noga z tyłu lewa noga z przodu,stopy skierowane w kierunku walki,broda nisko ręce ochraniają twarz, jak uderzasz proste podkręcasz za każdym razem stopę,unikając ciosów prostych to tak np. jak typek uderza prawym prostym to ty bierzesz lewe kolano do środka itd.,celuj w rzuchwe, Obejrz poradniki na you tube jak uderzać tutaj nikt ci nie wytłumaczy.

Opublikowano

Ja w ramach postanowienia noworocznego zapisałem się z kolegą na Muay Thai do znajomego trenera (Michał Grabarek).
Na początku odczucia mieszane: bałem się, że mnie wyśmieją, pobiją, albo że będę po tygodniu miał dość i znajde sobie wymówke. Niedługo minie trzeci miesiąc lekcji :)
Tak jak pisało wiele osób technika to podstawa i nie da się tego nauczyć w jeden trening. Zacznij od prawidłowej postawy, naucz się prawidłowo wyprowadzać ciosy (z biodra), kontroluj oddech, dużo sparuj (przeciwnik nie będzie stał w miejscu jak worek), rozciągaj się i ćwicz kondycje (sparingi są bardzo wyczerpujące).
Jezeli masz taką możliwość zapisz sie na jakieś sztuki walki. Takie treningi w połączeniu z pracą w domu po kilku miesiacach przyniosą pierwsze efekty.
Nie mam ambicji na klase zawodniczą, ale tajski boks pozwolił mi (w połączeniu z dietą i silownią) przybrać troche ciała, rzucić palenie i nauczył mnie pokory.
Życzę Ci sukcesów, motywacji i pozdrawiam każdego zawodnika.

f.png

Opublikowano

Ja to staram się unikać zawsze ,ale każdy swój honor ma i musi się bronić , ja to jak ktoś mnie zaczyna bić bardzo ,bardzo, ale to bardzo wkur..... to strzała w ryj i nie lituje się nad nimi ,też kiedyś bałem się uderzyć kogoś aż to trochę do dzisiaj mam ale jak trzeba to wtedy się nie boje/żałuje kogoś wale bez skrupułów , jakoś trzeba się bronić ,bo jak jakiś pajac cie na poważnie zaczepi to nie możesz się dać się bić trzeba się bronić a inaczej jak chcesz kogoś na glebę wywalić to podejdź do niego weź swoją nogę za jego nogę/nogi poprostu go zablokuj i pchnij na ziemie i gleba , po prostu dużo sposobów jest ,żeby kogoś przewrócić

np to tylko to trochę trudne:

albo to https://www.youtube.com/watch?v=dE7XAyytjzw

poprostu wpisz na yt samoobrona i tam będziesz miał dużo chwytów niektóre łatwe a niektóre trudne ale poćwiczysz i bardzo dobrze ci to wyjdzie.Tym bardziej tak jak mówisz ,że jesteś silny to nie będzie z tym taki problem.

A tak się z ciekawości ile bierzesz na klate?Bo też od miesiąca robię pompki i biore 76-80 kg a mam 15 lat.

Opublikowano

Jak mnie typ ostatnio wkurwiał co za mną siedział no prosiłem, no ale nie więc go przerzuciłem przez 3.

Polecam zapisz się na siłownie, rób 4x serie po 20, bierznie cross'a 30min dużo lepsza kondycja ci się zrobi, bierz omega3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...