Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie bijecie?

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 gimnazjum Boże. Rzeczywiście problem wagi Państowowej, nie umiesz sobie poradzić to wypierdalaj na trening! SPORTOWY TRYB ŻYCIA!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do strachu przed uderzeniem, to tez tak miałem, dopóki raz nie dostałem mocno w ryj. Wkurzyłem się, a ze jestem dość silny, poskładałem gościa kolanem w splot słoneczny oraz pięścią w ryj :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Ubieram EQ na PVP - Abs'y i te inne sprawy, włączam Aure i Berka i jazda.

@top

Po co się bić? Nie lepiej porozmawiać i wyjaśnić jakoś?

Opublikowano

Ubieram EQ na PVP - Abs'y i te inne sprawy, włączam Aure i Berka i jazda.

@top

Po co się bić? Nie lepiej porozmawiać i wyjaśnić jakoś?

A ta aure i berka masz pewnie na m1 i dostajesz wpierdol :)

Przewaznie w takich sutuacjach nie da sie rozmawiac

Smieszy mnie to ze tak piszecie, " porozmawiaj z nim " ale on cie zaczyna atakowac i pewnie kwiczycie ze dostaliscie

To wy jestescie facetami z jajami czy bez jaj? Facet powinien potrafic sie bronic, nie zawsze da sie wyjsc z sytuacji rozmowa

@ Topic Jesli juz chcesz cwiczyc w domu, czyli pompki, brzuszki, itp itd to najpierw poczytaj forum kfd.pl ( Modki nie jest to konkurencja wiec nie jest to reklama ) Tam masz wszystko co Ci bedzie potrzebne, dieta, jak cwiczyc na mase, jak na sile, jak na rzezbe.

Nie cwicz w domu tak o sobie swoimi sposobami bo to Ci nawet nic nie da, nic sily Ci nie przybedzie ani nie urosnie

Lub wygoogluj sobie cwiczenia z masa wlasna/ z wlasnym ciezarem

Teraz jak znajdzie sie dobre forum to nawet nie trzeba isc do trenera zeby Ci powiedzial co i jak bo w necie masz to wszystko za free

Co do bicia sie, nie potrafisz udezycz w twarz? To masz sporo innych miejsc, brzuch, mostek, watroba, to sa takie czesci na 1 rzut oka jesli nie morda :D wystarczy 1 porzadny cios w ktoras z tych czesci i przeciwnik sie zwija z bolu

Opublikowano

Moją bronią palec u nogi zawsze w pogotowiu B) A jak przegrywam to uciekam swoim odrzutowcem :ninja:

Przemoc to nie wyjście lepsza jest dogadanie się :angry:

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jeśli nie jesteś wyszkolony, a Twój przeciwnik jest - zostaniesz pobity. To jest powód, żeby za wszelką cenę unikać walki.

Więc unikaj żeby nie zostać pobitym :D :D :D

Segz

16ob.png

Opublikowano

Ja się bronię 'pozycją' . Jak już z tobą zacznie to staraj się abyś miał lepszą pozycję do walki .

Dla wyjaśnienia sprowadź go do parteru i bij po twarzy nerkach/mostku .

Jeśli jednak nie chcesz mu zrobić krzywdy wal w mięśnie mocno .

Jeśli jednak chcesz unikać walki zdobądź szacunek wśród swoich rówieśników.Nie w sposób pobicia, a w sposób normalny .

Normalny czyli - Szacunek zdobywaj krok po kroku dzień po dniu .

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

Jak jesteś wysoki to bierzesz gościa i kolanem po ryju go ciśniesz ew. spróbuj go powalić

czoło nisko garda ochrania głowę jak leci strzał na mordę to przyjmuj na czoło ( mnie zaboli ) i ciągle go atakuj.

biłem się z gościem to go przewróciłem i strzał na morde z takiego zamachu że jakbym trafił ( ^^ ) to by chyba w szpitalu 2 cm od było brody

albo jebnij go w brzuch i sie polozy bo nie bendzie mial oddechu .

Opublikowano

jak będziesz brał z kimś pvp w realu, a masz mało abs na tego typa to weź ze sobą szamana healera, będzie Ci HP leczył + jebnij mu ze sferki to będzie kwiczał pół godziny :D

Opublikowano

żeby się bronić trzeba mieć masę , proste jasne . Taktyką to sobie możesz dupę utrzeć .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Nie jestem klucha, w szkole nikt mnie nie dreczy, a nawet gdyby przyszlo komus to na mysl to mam sporo kolegow w starszych klasach.No, ale nie chce zawsze opierac sie na kolegach, tylko samemu czegos sie nauczyc, po to zeby umiec i tyle.

Opublikowano

Nie trzeba nic kabinowac . Kup gaz i palke teleskopowa od ruskiego i nikt do cb nie podejdzie . Z taka palka ktora wazy z 4kg lub wiecej piepszniesz komus po nogach to juz po sprawie xD

BUM

Opublikowano

mam rozmiar buta 49 jak pierdolnę kopa kilka razy to przeciwnik leży, ale tak serio to się nie bije

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Więc tak, najpierw podchodzisz i napierdalasz.

Jak widzisz że gościu idzie po kolegów mocniejszych,

to idziesz łazić za panią na korytarzu ^^

Ja tak robię :D:D

Opublikowano

Brak argumentów = użycie siły.

Ja ogólnie ograniczam przemoc do zera, bo to nie ma sensu, nie chce nikomu robić krzywdy fizycznej, lepiej mu pojechać po psychice :)

Opublikowano

Brak argumentów = użycie siły.

Ja ogólnie ograniczam przemoc do zera, bo to nie ma sensu, nie chce nikomu robić krzywdy fizycznej, lepiej mu pojechać po psychice :)

Ty byś rudzielcu i tak nikomu nie najebał xD

Jak się bic to w obronie, nigdy samemu nie wymuszam walki;c

Opublikowano

Nie pierdol że trzeba mieć masę, bo biłem się z gościem o 2 głowy wyższym próbował mnie powalić na styk i nie miał wystarczająco siły mógł tylko kolana użyć ale się blokowałem

Bez psychiki nigdy nie wygrasz ...

A co zrobicie jak podejdzie taki typek i zacznie napierdalać na ulicy ?

a i trenuje kung fu gdyby ktoś nie myślał ...

Opublikowano

Walisz w mordę, a jak się rusza, to poprawiasz.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Widać specialiści się znaleźli. Ja polecam klub MMA. Nauczą cię tam jak się bić. Miałem dzisiaj 3 trening to nauczył mnie np. jak wejść w przeciwnika w nogi i go wyjebać. Przydatne bardzo dużo rzeczy się już nauczyłem, a to dopiero 3 trening. Może dla tego, że uczy mnie Krzysiek Kułak :) dobry zawodnik i trener :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...