Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevora [Dedyk]

PaPiSz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może i bym grał i sciągnął kumpli.. ale to nie jest easy że odrobie lvl raz dwa trzy.. był reset nei mam zamiaru od nowa się ze wszystkim męczyć... już nie chodzi o lvl lecz o eq ... zmarnowałem na to dużo czasu a Hannibal o tym nie pomyślał, serwer miał zaledwie pare dni i już reset postaci. Nie widze w tym sensu

Naffukany jaka pewnosc ze ja skasowalem postacie ale wyszlo to na dobre :]

jak sie zalogowac mam niby ludzie jakies pytania tureckie czy jakie....

i blad jeszcze.... przy zakladaniu

Wejdz na Forum i napisz do mnie pomoge!

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam ten serwer najgorszyserw roku czemu? wchodze naserwerek by se biologa oddac patrze a tu gdzie moje itemy w ekw i 2 znikllo all szczerze dla tych co chca co pare dni od nowa grac to se tam grajcie

Opublikowano

F5 proszę. Moda o wyczyszczenie tematu za utratę itemkow przepraszamy no ale awaria była i tego się uniknąć nie dało pisaliśmy w grze czy wolicie res all i od nowa czy może eventy + eq w sklepach wybrali eventy no to juz nie moja wina ze cb nie było ..

Opublikowano

Jak to nie twoja wina że mnie nie było ? bana miałem !!! omg wy na prawde nie myslicie.. zero ogaru i co.. cały mój czas spędzony przy tym serwie poszedł w las... w . . . . . mam ten lvl załamuje sie gdy przypominam sobie ze o 10 rano do 23 beigalem zbieralem ulepszacze dropilem bodzie by zrobil zlota na +9 -.- myślałem że ten serwer pociągnie.. że wybije się na szczyty w rankingu, a tu masz.. więc nie gadaj mi głupot że mnie nie było !

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

Wyglada jak hard, ciezko sie wbija lvl?

Jak na Hrdzie xD

F5 proszę. Moda o wyczyszczenie tematu za utratę itemkow przepraszamy no ale awaria była i tego się uniknąć nie dało pisaliśmy w grze czy wolicie res all i od nowa czy może eventy + eq w sklepach wybrali eventy no to juz nie moja wina ze cb nie było ..

Mod Zobacz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...