Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevora [Dedyk]

PaPiSz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijemy wraz z ekipą.. mamy nadzieje że server nie padnie bo zostajemy na dłużej :) fajnie jakby graczy grało coś koło +/- 200

jest pewien problem.. zrobiłem sure.. dlaczego ona ma na start 200 defa + ? oO

skoro każda sura tak ma.. to server już się nadaje na na kibel. może mi to ktoś wytłumaczyć ?

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Meczarnia paru dniowa pare nocek i otrzymałem nawet nagrode :)

Free BAN -.- .

zwykłe ścierwo.

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

Bana dostałeś za wait'a a nie za darmo ... strona główna z czego chujmorki a co to kurwa jest to jest hard a nie 4fun to ze był bug to czemu nikt nie napisał bo sobie wolał sam nabic lvl... Zauważyłeś buga piszesz do admina sam się pytałem kilkukrotnie i 0 słowa o Bugu.

Opublikowano

Bana dostałeś za wait'a a nie za darmo ... strona główna z czego chujmorki a co to kurwa jest to jest hard a nie 4fun to ze był bug to czemu nikt nie napisał bo sobie wolał sam nabic lvl... Zauważyłeś buga piszesz do admina sam się pytałem kilkukrotnie i 0 słowa o Bugu.

To chyba raczej jest 4fun jak [GA], daje eq swojej rodzince. A co do buga mogłeś się sam ku*wa domyśleć ludzie mieli w 60 min 75 levele w rankingu (chyba każdy głupi by się domyślił)

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Opublikowano

za jakiego waita ? o.0 co ty mi tu pierdzielisz za głupoty o.0 nie logowalem od 2 dni z przepracowania... wracam do domu che lognac a tu ban o.0 i za jakiego kur.. ! waita ! najpierw dorosnjicie a dopiero serwerz robcie bo okradacie ludzi najpierw wkładają wam kase w is a potem ich banujecie z jakimś wymyślonym powodem że niby na hackach czy coś... to proszę wstaw ssy jak boce z chęcią zobacze.. i uwierz mi gdybym wsadzil dosc duzo kasy w is mase czasu w postac to na prawde uwierz ale wytoczyl bym wam sprawe w sadzie za znieważenie, kradzież jak i oszustwa internetowe art, 37 p 112 szczyle! tyle z mojej strony.

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

Hahhahaha dobre dobre. Juz widać administacja ogarnia.

NIE POLECAM [GA] ROZDAJE EQ SWOJEJ RODZINIE

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Opublikowano

omg serwer dopiero co powstał i już reset charów... jakaś porażka odradzam !!!! nie grajcie na tym syfie !

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

Jakie eq co ty wgl gadasz? Masz dowody ze dalem jakies eq? Czy tylko to sobie wymysliles?

W naszej gildi wszyscy wiedzieli ze ty i Axetiv to rodzina, Axetiv chwalił się nam wieloma rzeczami. I po kiego chuja byście robili reset całego serva, mogliscię zrobić reset postaci ludziom którzy używali buga !

5wjdsg.jpg

Opublikowano

Dlaczego za każdym razem jak sie rejestruję to wyskakuje mi to ''Błąd podczas zakładania konta. Proszę wprowadzić wszystkie pola poprawnie.'', A pola wypelniem wszystkie.

Jakaś małą pomoc? :)

Opublikowano

może i bym grał i sciągnął kumpli.. ale to nie jest easy że odrobie lvl raz dwa trzy.. był reset nei mam zamiaru od nowa się ze wszystkim męczyć... już nie chodzi o lvl lecz o eq ... zmarnowałem na to dużo czasu a Hannibal o tym nie pomyślał, serwer miał zaledwie pare dni i już reset postaci. Nie widze w tym sensu

Jazda CyCkI ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...