Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevora [Dedyk]

PaPiSz1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer SPOKO eq na 1 lv +9 u handlarzy dlatego na

start się dostaje 100k ;) bardzo polecam wciągający hard :)

i warto robić misje bo się dostaje ciekawe rzeczy takie jak

smocza moneta na 10 dni(daje więcej yang ;) ) ;)

jeszcze raz polecam :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Jeszcze raz nie polecam :D serwer swieci pustkami.

Serwer do dupy, nie dopracowany widac ze admini to jakies dzieciaczki :D jak najbardziej nie polecam

Zglaszam cie za spam a i jeszcze jedno niepolecasz dlatego ze dostales bana za wh?

Lol juz posta jego jest tu jakis admin?

Opublikowano

@UP Buraku puknij się w czoło i wracaj bawić się klockami lego, a nie chcesz udowodnić coś za wszelką cenę.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Ga nie ogarnia co sie dzieje, hackerow jest ok 80% graczy, kazdy ma wh,dh,sh,dmg hack czy inne gowno, do tego bawia sie kickhackami, serwer 0 zabezpieczen, droplem sobie kamien duchowy podbiega jakies dziecko na sh o nicku Kaplan zabiera kd i spierdala no super serwer, tylko kurwa grać, po huj komu bojowiec? na sh z wait hackiem szybciej sie metka ubije, ja sie mecze jak pies zeby cokolwiek ubic to jeszcze ktos mi kradnie. Malo tego! Szansa na drop czegokolwiek z besta jest zerowa. Po 50 ubitych bestach moge sie pochwalic jelonkiem +2 ;] Dodania dropią z mobow, to jest ok, ale zmianki są nie do zdobycia, tylko is. To samo te śmieszne szkaty, gówno z nich dropi, jakieś perły, a tak wogole nie lecą. Exp leci jak krew z dupy. W 2h wbilem 25lvl, cos jak na pl, tyle ze mam pelerynki. Kolejnym minusem jest to, ze jest praktycznei zerowa szansa na dropniecie tych szkat smiesznych, w huj ciezko zdobyc cokolwiek a do tego jeszcze ktos ci to zajebie. Kolejnym problemem są medale, które dropią, jakby chciały a nie mogły... po 2h dropienia mam 2 medale. Serwer oceniam na 2/10. Nic ciekawego, nie polecam.

Opublikowano

Ga nie ogarnia co sie dzieje, hackerow jest ok 80% graczy, kazdy ma wh,dh,sh,dmg hack czy inne gowno, do tego bawia sie kickhackami, serwer 0 zabezpieczen, droplem sobie kamien duchowy podbiega jakies dziecko na sh o nicku Kaplan zabiera kd i spierdala no super serwer, tylko kurwa grać, po huj komu bojowiec? na sh z wait hackiem szybciej sie metka ubije, ja sie mecze jak pies zeby cokolwiek ubic to jeszcze ktos mi kradnie. Malo tego! Szansa na drop czegokolwiek z besta jest zerowa. Po 50 ubitych bestach moge sie pochwalic jelonkiem +2 ;] Dodania dropią z mobow, to jest ok, ale zmianki są nie do zdobycia, tylko is. To samo te śmieszne szkaty, gówno z nich dropi, jakieś perły, a tak wogole nie lecą. Exp leci jak krew z dupy. W 2h wbilem 25lvl, cos jak na pl, tyle ze mam pelerynki. Kolejnym minusem jest to, ze jest praktycznei zerowa szansa na dropniecie tych szkat smiesznych, w huj ciezko zdobyc cokolwiek a do tego jeszcze ktos ci to zajebie. Kolejnym problemem są medale, które dropią, jakby chciały a nie mogły... po 2h dropienia mam 2 medale. Serwer oceniam na 2/10. Nic ciekawego, nie polecam.

to wszystko da sie przeżyć, ale tego że spalił mi fms na +7 to tego kurwa nie zdzierże, nie gram i chuj

Argentus.pl Limuzyna 250 lv Smok (full eq - sprzedam)

Atharos.pl Limuzyna 240 lv WP ( full eq - sprzedam )

ManerisMt2.pl Limuzyna 200 lv Body ( full eq - sprzedam )

Opublikowano

NIEDZIELNI HEJTERZY SIE ZNALEZLI :D SERWER BARDZO FAJNY I DOPRACOWANY, PODOBA MI SIE WLASNIE TAKI HARD, A NIE ZE WSZYSTKO DOSTAJESZ NA POCZATEK I NIE MA CO ZDOBYWAC. LUDZIE NIE PODOBA SIE WAM NIE PISZCIE, GOWNO TO LUDZI INTERESUJE ZE SOBIE NIE ZAGRASZ ZIOMEK. ZNALAZLES BUGA NAPISZ A NIE ZE NIEDOPRACOWANY. :)

Opublikowano

Nie wiem z czym ty masz problem w te twoje 2h ja już miałem 35lvl. Wczoraj ja i PumBum dropiąc, bawiąc się i expiąc wbiliśmy 40+ i to bez żadnych twoich wh,sh czy jakiś innych gówien, widziałem tylko 1 osobę na serwerze co miała wh, ale dla ciebie widać to 80% pozdrawiam.
Opublikowano

Strona off DDOS ;[ ale podniesie się sama za jakiś czas

już jakieś dziecko sie bawi w hackera ;p

Opublikowano

to wszystko da sie przeżyć, ale tego że spalił mi fms na +7 to tego kurwa nie zdzierże, nie gram i chuj

Rozwaliles mnie ;p mI 3 fmsy na 9 spalil i gram dalej bo fmsa mozna miec w pol h ;p

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego server jest teraz off ?

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...