Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk][Autorskie pluginy][DayZ]Serwer zombie survival

Yscad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZombieDestroyer znam więcej jak coś

Jeśli masz więcej to pisz. Nie ma żadnych ograniczeń co do ilości nazw ;)

Opublikowano

Kiedy wystartuje ta beta ?? aha i mógłbym z kolegą pomóc w budowie ?? ja 14 lat kolega 15 ogar gramy w mc od dawnaa

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Nick w grze:orenzadol
Jak długo grasz w minecrafta:Od alphy
Dlaczego ty (min. 4 zdania): Jestem miłośnikiem WarZ a z tego co widzę to ten mod jest podobny.
Autorskie pluginy ? To mnie zachęciło i ss co dałeś. Ogółem jestem kulturalnym człowiekiem ,

nigdy nie wyzywam , olewam wyzywających , nie grifuje i tak dalej ...

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

Nick w grze: theblooes
Jak długo grasz w minecrafta: ok. 3 lata
Dlaczego ty : Lubie serwery tego typu, a jesli jeszcze dojda Autorskie Pluginy to juz bedzie ZAJE***CIE. Jestem mily, ogarniety, znam ortografie, rzadko przeklinam, pluginy znam 10/10 omendy 10/10.

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Kiedy wystartuje ta beta ?? aha i mógłbym z kolegą pomóc w budowie ?? ja 14 lat kolega 15 ogar gramy w mc od dawnaa

Beta będzie kiedy uznam, że serwer jest grywalny. Prawdopodobnie nie będzie to szybko bo albo nie mam czasu lub zwyczajnie nie chce mi się pisać pluginu. Jest on jednak w całkiem zaawansowanej fazie i większość nieukończonych rzeczy to drobnostki. Jeśli natomiast chodzi o budowanie to prawdopodobnie będę szukać budowniczych kiedy będę mieć pewność, że znajdę wystarczająco czasu na ich pilnowanie a gdy to nastąpi to zrobię rekrutację w tym temacie.

Nick w grze:orenzadol

Jak długo grasz w minecrafta:Od alphy

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Jestem miłośnikiem WarZ a z tego co widzę to ten mod jest podobny.

Autorskie pluginy ? To mnie zachęciło i ss co dałeś. Ogółem jestem kulturalnym człowiekiem ,

nigdy nie wyzywam , olewam wyzywających , nie grifuje i tak dalej ...

Dodany

Nick w grze: theblooes

Jak długo grasz w minecrafta: ok. 3 lata

Dlaczego ty : Lubie serwery tego typu, a jesli jeszcze dojda Autorskie Pluginy to juz bedzie ZAJE***CIE. Jestem mily, ogarniety, znam ortografie, rzadko przeklinam, pluginy znam 10/10 omendy 10/10.

Dodany

Opublikowano

Nick w grze: XNayekX
Jak długo grasz w minecrafta: od wersji Beta 1.7.3
Dlaczego ty (min. 4 zdania): Bo jestem ogarnięty w Minecrafta. Długo szukałem takiego serwera. Moja polszczyzna jest na przwoitym poziomie. Będe grał zgodnie z zasadami serwera.

Opublikowano

Nick w grze: XNayekX

Jak długo grasz w minecrafta: od wersji Beta 1.7.3

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Bo jestem ogarnięty w Minecrafta. Długo szukałem takiego serwera. Moja polszczyzna jest na przwoitym poziomie. Będe grał zgodnie z zasadami serwera.

Dodany

Opublikowano

kiedy start serwera? :D bo juz niemoge sie doczekac :)

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

kiedy start serwera? :D bo juz niemoge sie doczekac :)

Raczej nie szybko. Prace trwają ale nikt się nie spina. Wychodzę z założenia, że lepiej wszystko robić na spokojnie by nie popełniać błędów. A nawet jeśli wszystko było by już ukończone to i tak musimy czekać na lepsze łącze od sponsora :unsure:

Opublikowano

@ref

Póki co nie pojawiają się informacje o serwerze a jest to spowodowane końcówką roku szkolnego. Jak tylko będzie trochę luzu zacznę wstawiać kolejne informacje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak stoją sprawy z serwerem? Bardzo niecierpliwie czekam na jego otwarcie. Jeżeli mógłbym się do czegoś przydać (np. pomóc tworzyć mapę z którą chyba dosyć krucho, i widzę na niej koniecznie więzienie i Woodbury :] ) to pisz na gg 2825080, z serialem jestem na bierząco, jestem też "weteranem" DayZ :)

Nick w grze:_Mr_Dead_
Jak długo grasz w minecrafta:Od bety 1.2.2
Dlaczego ty (min. 4 zdania): Jak pisałem wyżej mam spore doświadczenie w boju z zombiakami, od dawna czekam na jakiś ambitny serwer tego typu, jestem osobą kulturalną, potrafie się zachować. Jestem też gotowy do pomocy, oczywiście na tyle na ile potrafie. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy, więc tutaj skończę. Pozdrawiam.

Edit: A co do nazwy, to może właśnie Woodbury? Obeznanym w temacie będzie się to kojarzyło z wyjątkową osadą ocalałych które będą jak mówiłeś podstawą serwera, jest też dość oryginalna, osobiście rzygam już i tymi z "Craft" na końcu jak i z "Z" :)

Opublikowano

Jak stoją sprawy z serwerem? Bardzo niecierpliwie czekam na jego otwarcie. Jeżeli mógłbym się do czegoś przydać (np. pomóc tworzyć mapę z którą chyba dosyć krucho, i widzę na niej koniecznie więzienie i Woodbury :] ) to pisz na gg 2825080, z serialem jestem na bierząco, jestem też "weteranem" DayZ :)

Nick w grze:_Mr_Dead_

Jak długo grasz w minecrafta:Od bety 1.2.2

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Jak pisałem wyżej mam spore doświadczenie w boju z zombiakami, od dawna czekam na jakiś ambitny serwer tego typu, jestem osobą kulturalną, potrafie się zachować. Jestem też gotowy do pomocy, oczywiście na tyle na ile potrafie. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy, więc tutaj skończę. Pozdrawiam.

Edit: A co do nazwy, to może właśnie Woodbury? Obeznanym w temacie będzie się to kojarzyło z wyjątkową osadą ocalałych które będą jak mówiłeś podstawą serwera, jest też dość oryginalna, osobiście rzygam już i tymi z "Craft" na końcu jak i z "Z" :)

Ogólnie teraz nie pracuję nad serwerem bo nie mam czasu na pilnowanie ekipy. Dopiero na wakacje powrócę do pracy bo chcę mieć pewność, że wszystko idzie zgodnie z planem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli powrócisz do projektu to ja chętnie napiszę podanie:

Nick w grze: Aperture
Jak długo grasz w minecrafta: Chyba od kiedy miałem 12 lat, dostałem komputer z internetem i to była jedna z pierwszych gier w które grałem.
Dlaczego ty (min. 4 zdania): Sądzę że jestem chociaż wystarczająco ogarnięty, żeby nie zawieść ciebie i innych.
Gram w Minecrafta już chyba dość sporo i sądzę, że coś jednak o nim wiem.
Miałem/Mam (nie wiem jaka będzie sytuacja gdy będziesz to czytał) admina na kilku dość rozwiniętych serwerach tak ok. 100-200 graczy i sam miałem swój serwer 200slotow w czym grało 150osób, o trybie gry "Postapocalips Survival", w którym nie było grassu tylko grzybnia, nie było liści każde drzewo było łyse, a dużo z nich jeszcze się paliło, nie było creeperów/pająków jaskiniowych, a każdy inny mob miał dodatkowe umiejętności np. Enderman dostawal sie do ciebie gdy byłeś zamknięty szybko kradnąc bloki, szkielet przy trafieniu dawał osłabienie i spowolnienie, zombie był silniejszy, a uderzając zatruwał cię, a pająk był jakieś 3x szybszy, ale za to trochę słabszy.
Jeszcze było takie coś że po zabiciu świni było 5% że respi się PigZombie, który będzie cie atakował, a Owce były agresywne.
Oczywiście wszystkiego nie robiłem sam tylko kolega napisał mnie plugin, który ja musiałem konfigurować.
Ale pisałem to tak, aby może jednak uświadomić, że posiadam doświadczenie z takimi serwerami.

A co do nazwy to może:

- End of Minecraft - Skrót EOMC (moim zdaniem fajnie) - a znaczenie to Koniec Minecrafta. Do Apokalipsy by pasowało :P

*End of Craft

*End of Mine

*End of MC

*MineEnd

=Sad End of Minecraft - Skrót SEoMC - a naczenie to Smutny koniec minecrafta.

- After a Minecraft - Skrót AAMC - Znaczenie to Po za Minecraftem.

*AfterCraft

*AfterMC

*MineAfter

- Ultimate Minecraft - Skróta UMC - Znaczenie to Ostateczny Minecraft.

*UltimCraft

*UltimateCraft

*UltimateMine

*MineUltim

*UltimMine

*UltimateMC

*UltimMC

- Lonely Minecraft - Skrót LMC - Znaczenie Samotny Minecraft

*LonelyCraft

*LonelyMC

*MineLonely

Chodź mnie już zniechęcają te wszystkie ****Craft lub Craft****, Mine***, ****mine, dlatego np. taka nazwa " End of Minecraft" byłaby jakaś lepsze :P

P.S. Zawsze można połączyć kilka tych nazw np.

Lonely End of Minecraft - LEoMC - Samotny koniec minecrafta.

Opublikowano

Jeśli powrócisz do projektu to ja chętnie napiszę podanie:

Nick w grze: Aperture
Jak długo grasz w minecrafta: Chyba od kiedy miałem 12 lat, dostałem komputer z internetem i to była jedna z pierwszych gier w które grałem.
Dlaczego ty (min. 4 zdania): Sądzę że jestem chociaż wystarczająco ogarnięty, żeby nie zawieść ciebie i innych.
Gram w Minecrafta już chyba dość sporo i sądzę, że coś jednak o nim wiem.
Miałem/Mam (nie wiem jaka będzie sytuacja gdy będziesz to czytał) admina na kilku dość rozwiniętych serwerach tak ok. 100-200 graczy i sam miałem swój serwer 200slotow w czym grało 150osób, o trybie gry "Postapocalips Survival", w którym nie było grassu tylko grzybnia, nie było liści każde drzewo było łyse, a dużo z nich jeszcze się paliło, nie było creeperów/pająków jaskiniowych, a każdy inny mob miał dodatkowe umiejętności np. Enderman dostawal sie do ciebie gdy byłeś zamknięty szybko kradnąc bloki, szkielet przy trafieniu dawał osłabienie i spowolnienie, zombie był silniejszy, a uderzając zatruwał cię, a pająk był jakieś 3x szybszy, ale za to trochę słabszy.
Jeszcze było takie coś że po zabiciu świni było 5% że respi się PigZombie, który będzie cie atakował, a Owce były agresywne.
Oczywiście wszystkiego nie robiłem sam tylko kolega napisał mnie plugin, który ja musiałem konfigurować.
Ale pisałem to tak, aby może jednak uświadomić, że posiadam doświadczenie z takimi serwerami.

A co do nazwy to może:

- End of Minecraft - Skrót EOMC (moim zdaniem fajnie) - a znaczenie to Koniec Minecrafta. Do Apokalipsy by pasowało :P

*End of Craft

*End of Mine

*End of MC

*MineEnd

=Sad End of Minecraft - Skrót SEoMC - a naczenie to Smutny koniec minecrafta.

- After a Minecraft - Skrót AAMC - Znaczenie to Po za Minecraftem.

*AfterCraft

*AfterMC

*MineAfter

- Ultimate Minecraft - Skróta UMC - Znaczenie to Ostateczny Minecraft.

*UltimCraft

*UltimateCraft

*UltimateMine

*MineUltim

*UltimMine

*UltimateMC

*UltimMC

- Lonely Minecraft - Skrót LMC - Znaczenie Samotny Minecraft

*LonelyCraft

*LonelyMC

*MineLonely

Chodź mnie już zniechęcają te wszystkie ****Craft lub Craft****, Mine***, ****mine, dlatego np. taka nazwa " End of Minecraft" byłaby jakaś lepsze :P

P.S. Zawsze można połączyć kilka tych nazw np.

Lonely End of Minecraft - LEoMC - Samotny koniec minecrafta.

Projekt nie jest porzucony tylko póki co go nie kontynuuję bo wymaga on dużo pracy a ja nie mam czasu. Na wakacjach będę go dalej rozwijał a może wcześniej zrobię jeszcze jakiś inny serwer.

Ps. Natrudziłeś się przy nazwach. Podrzuciłeś kilka ciekawych pomysłów. ;)

Opublikowano

A więc za klika dni zaczną się wakacje, a ja chciałbym wiedzieć jak z tym projektem... Będziesz go kontynuował z początkiem ich czy po prostu gdy najdzie Ci chęć ?

Opublikowano

A więc za klika dni zaczną się wakacje, a ja chciałbym wiedzieć jak z tym projektem... Będziesz go kontynuował z początkiem ich czy po prostu gdy najdzie Ci chęć ?

Będę kontynuować ale nie teraz bo mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nazwa na serwer to może być: LetsPlayZ

Podanie:

nick: refi350

Jak długo grasz w minecraft: od 1.4.7

Dlaczego ty: Grałem już na wielu serwerach, które często były podobne do siebie. Poszukwałem serwera, który da coś nowego, czego wcześniej nie było(a przynajmniej nie grałem). Ten serwer jest wyróżniający się od innych i ukazuje nowe możliwości minecrafta. Bardzo chciałbym zobaczyć jak wykonałeś serwer i dlatego proszę ciebię byś dodał mnie na serwer.

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...