Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk][Autorskie pluginy][DayZ]Serwer zombie survival

Yscad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze:KoxuGaming
Jak długo grasz w minecrafta:Beta 1.1
Dlaczego ty (min. 4 zdania):Nie trolluje ! Nie wyzywam ! Szanuje innych graczy oraz ich prywatność ! Chcę grać na serwerze oraz być technikiem ! < ale to dopiero moje plany tak wgl. Rekrutacja on ?

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A kiedy bedzie beta?

Kiedy serwer będzie się nadawać do grania. Czyli pozostało ukończenie mapy i pluginu. Gdy beta będzie dostępna to zmienię nazwę tematu i poinformuję wszystkich, którzy zapisali się na testy.

Nick w grze: Hickari

Jak długo grasz w minecrafta:Minecraft beta 1.3

Dlaczego ty (min. 4 zdania):Dlaczego ja?... dobre pytanie postaram sie na nie odpowiedzieć w kilku zdaniach. po 1. Jestem osobą pomocną i ogarniętą. po 2. potrafie się dogadać z innymi graczami. po 3. Zawsze mam chęci do pomocy innym i po 4. wierze w ten server ze wypali i nie bedzie zadnych komplikacji :P

Dodany

Nick w grze:KoxuGaming

Jak długo grasz w minecrafta:Beta 1.1

Dlaczego ty (min. 4 zdania):Nie trolluje ! Nie wyzywam ! Szanuje innych graczy oraz ich prywatność ! Chcę grać na serwerze oraz być technikiem ! < ale to dopiero moje plany tak wgl. Rekrutacja on ?

Dodany

Ciekawe :) Raczej wbije

Mam nadzieję :D

Opublikowano

Nick w grze:Karou
Jak długo grasz w minecrafta:2-2,5roku
Dlaczego ty (min. 4 zdania): 1.Uwielbiam takie klimaty. 2. Znam ortografie, i potrafię się dogadać z ludźmi i w ogóle. 3. Lubię pomagać i pracować w grupie, a tutaj w pojedynkę raczej nie przeżyjesz :D. 4.Serwer zapowiada się fajnie i mam duża nadzieje na jego start :)

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Nick w grze:Karou

Jak długo grasz w minecrafta:2-2,5roku

Dlaczego ty (min. 4 zdania): 1.Uwielbiam takie klimaty. 2. Znam ortografie, i potrafię się dogadać z ludźmi i w ogóle. 3. Lubię pomagać i pracować w grupie, a tutaj w pojedynkę raczej nie przeżyjesz :D. 4.Serwer zapowiada się fajnie i mam duża nadzieje na jego start :)

Dodany ;)

Opublikowano

Nick w grze: RizekPL
Jak długo grasz w minecrafta: Od BETA 1.2
Dlaczego ty (min. 4 zdania): Chciałbym zagrać na serwerze, ponieważ bardzo dobrze się zapowiada. Grałem też na MineZ i oglądałem wszystkie odcinki The Walking Dead. Pozatym jeśli serwer mnie przyciągnie na dłużej napewno zaproszę znajomych

Opublikowano

Nick w grze: NarkotyczekPL
Jak długo grasz w minecrafta: 2 latka ;)
Dlaczego ty (min. 4 zdania): Chciałbym zagrać na tym beta testy, ponieważ super sie zapowiada i bardzo mnie zaciekawil

Opublikowano

Nick w grze: RizekPL

Jak długo grasz w minecrafta: Od BETA 1.2

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Chciałbym zagrać na serwerze, ponieważ bardzo dobrze się zapowiada. Grałem też na MineZ i oglądałem wszystkie odcinki The Walking Dead. Pozatym jeśli serwer mnie przyciągnie na dłużej napewno zaproszę znajomych

Nick w grze: NarkotyczekPL

Jak długo grasz w minecrafta: 2 latka ;)

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Chciałbym zagrać na tym beta testy, ponieważ super sie zapowiada i bardzo mnie zaciekawil

Dodani.

Informacje:

Obecnie przystopuję z robieniem pluginu pod zombie survival a zajmę się stworzeniem pluginu, który za pomocą komendy będzie można generować losowe miasta. Robię tak dlatego by mapa była już robiona przez moją ekipę. Dzięki temu powstanie wspaniała mapa, która będzie zawierała wiele ciekawych miejsc ;)

Jeśli chodzi natomiast o plugin na zombie survival to mam już w znacznym stopniu zrobiony system obrażeń i chorób, drzwi i skrzynki można już zamykać na kluczyk oraz oczywiście się do nich włamywać łomem a temperatura oraz przemoczenie działają tak jak powinny ;). Jeszcze później dorzucę jakieś ss a w weekend może jakiś filmik.

Opublikowano

Widzę, że tylko MY mamy za cel zbudować mapę z DayZ.
@UP
Serwer zapowiada się wyśmienicie.

@EDIT

Może ty wiesz dlaczego zamknęli nam pierwszą zapowiedź, mimo tego iż miałem te określone 100 postów.

sygnaturanccm.jpg

Opublikowano

Widzę, że tylko MY mamy za cel zbudować mapę z DayZ.

@UP

Serwer zapowiada się wyśmienicie.

Nie mam tak dużo dobrych i zaufanych ludzi by zbudować tak dużą mapę jaką ma DayZ.

Wasz też fajnie się zapowiada ;)

Opublikowano

Nic prostszego:
- World Painter

- Voxel Sniper

- World Edit

- Kilku budowniczych na budowle.

@UP

Już sobie wyobrażam co to będzie jak twój i mój serwer wystartuje.
Na MPC zaraz się zaroi od tego typu serwerów.
Co zrobić temu się nie ucieknie.

PODANIE:

Nick w grze: NccM
Jak długo grasz w minecrafta: Prawie od samego początku.
Dlaczego ty (min. 4 zdania):

Chcę zobaczyć co moja konkurencja stworzyła.

Zapowiada się świetnie, najlepiej wypadnie system chorób oraz mapka.

Mam nadzieje, że serwer będzie ciągle pełny.

Nie chcę życzyć niczego złego waszemu serwerowi.

@EDIT

Przez te zamknięcie starej zapowiedzi, nie mogę rozruszać nowej. Zajebiści ci moderatorzy.

sygnaturanccm.jpg

Opublikowano

Nic prostszego:

- World Painter

- Voxel Sniper

- World Edit

- Kilku budowniczych na budowle.

@UP

Już sobie wyobrażam co to będzie jak twój i mój serwer wystartuje.

Na MPC zaraz się zaroi od tego typu serwerów.

Co zrobić temu się nie ucieknie.

PODANIE:

Nick w grze: NccM

Jak długo grasz w minecrafta: Prawie od samego początku.

Dlaczego ty (min. 4 zdania):

Chcę zobaczyć co moja konkurencja stworzyła.

Zapowiada się świetnie, najlepiej wypadnie system chorób oraz mapka.

Mam nadzieje, że serwer będzie ciągle pełny.

Nie chcę życzyć niczego złego waszemu serwerowi.

@EDIT

Przez te zamknięcie starej zapowiedzi, nie mogę rozruszać nowej. Zajebiści ci moderatorzy.

Racja mogę użyć programów typu WorldPainter ale najtrudniejsze są budowle. Zbudowanie jakiejś budowli, która różni się od innych może być czasochłonne. Dlatego właśnie chcę stworzyć plugin, który korzystając z wzoru będzie generować budynki np. z losowymi pomieszczeniami ;)

Masz rację z tym, że po starcie serwerów sporo osób będzie też chciało taki zrobić. Muszą się jednak liczyć z tym, że jest to bardzo trudne i nie obejdzie się bez doświadczenia i umiejętności.

Ps. dodany ;)

Opublikowano

Ok łapcie jeszcze ss z informacjami o postaci:

2013-03-13_18.05.47.png

Wszystko to jest oczywiście w wersji pre-beta a te numerki przy poziomie objawów są tylko potrzebne do testów więc nie zwracajcie na nie uwagi bo w finalnej wersji ich nie będzie ;)

Opublikowano

Nazwa serwera mogła by się zwać: Dead Land wiem że podobne do "Dead Island" ale wybaczcie Dead island było epickie w dodatku "POLSKIE"!

Nick w grze:Sniperz
Jak długo grasz w minecrafta:3/4lata Od dodania łóżek
Dlaczego ty (min. 4 zdania):Witam tutaj Sniperz pochodzę z Pomorza,dokładniej ze Skarszew.Interesuje się informatyką , garfiką , grami , sportem itp. Mam dobre doświadczenie w Mc Jeśli zechcesz mogę ci pomóc, przykro mi nie mam ss'ow budowli bo wszystkie były budowane na serwerach. Mój charakter jest różny zależny od sytuacji np. Jeśli ktoś mnie denerwuje próbuje go ignorować ale jeżeli ten ktoś staje się nachalny to nie mam sił i... , Ogarnięty w 7/10 moim zdaniem.
Jeśli mam coś jeszcze dopisać to proszę napisać na PW. Tam mogę dane inne napisać(Nie osobowe) ;p

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Nazwa serwera mogła by się zwać: Dead Land wiem że podobne do "Dead Island" ale wybaczcie Dead island było epickie w dodatku "POLSKIE"!

Nick w grze:Sniperz

Jak długo grasz w minecrafta:3/4lata Od dodania łóżek

Dlaczego ty (min. 4 zdania):Witam tutaj Sniperz pochodzę z Pomorza,dokładniej ze Skarszew.Interesuje się informatyką , garfiką , grami , sportem itp. Mam dobre doświadczenie w Mc Jeśli zechcesz mogę ci pomóc, przykro mi nie mam ss'ow budowli bo wszystkie były budowane na serwerach. Mój charakter jest różny zależny od sytuacji np. Jeśli ktoś mnie denerwuje próbuje go ignorować ale jeżeli ten ktoś staje się nachalny to nie mam sił i... , Ogarnięty w 7/10 moim zdaniem.

Jeśli mam coś jeszcze dopisać to proszę napisać na PW. Tam mogę dane inne napisać(Nie osobowe) ;p

Dodany. Co do budowania to zrobię oddzielną rekrutację ;)

Ps. nazwa naprawdę fajna :D

Opublikowano

Fajnie się to prezentuje, ale radę taką mam byś nowe ss'y wrzucał do pierwszego postu by był widoczny postęp prac i by nie zmuszać ludzi do wertowania tematu :)

Osobiście średnio lubię takie postapokaliptyczne klimaty, jednak jeżeli wszystko zostanie sfinalizowane w najbliższym czasie to może poświecę trochę by tam się zjawić i pograć.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Fajnie się to prezentuje, ale radę taką mam byś nowe ss'y wrzucał do pierwszego postu by był widoczny postęp prac i by nie zmuszać ludzi do wertowania tematu :)

Osobiście średnio lubię takie postapokaliptyczne klimaty, jednak jeżeli wszystko zostanie sfinalizowane w najbliższym czasie to może poświecę trochę by tam się zjawić i pograć.

Mam zamiar robić listę ss jak uzbieram ich więcej bo póki co większość rzeczy jest w fazie alfa i nie wygląda spektakularnie ;)

Opublikowano

Nick w grze:alvin11pl
Jak długo grasz w minecrafta:od 1.7.3 nie lidze juz nawet :D
Dlaczego ty (min. 4 zdania): hmm uwielbiam nowosci jestem kolezenski i nie wiem co jeszcze napisac xD bo nie wiem co napisac zeby mialo sens :D

Opublikowano

Nick w grze:alvin11pl

Jak długo grasz w minecrafta:od 1.7.3 nie lidze juz nawet :D

Dlaczego ty (min. 4 zdania): hmm uwielbiam nowosci jestem kolezenski i nie wiem co jeszcze napisac xD bo nie wiem co napisac zeby mialo sens :D

Dodany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...