Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk][Autorskie pluginy][DayZ]Serwer zombie survival

Yscad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak wgl. to mnie dodałeś? Bo nie napisałeś :P

Teraz pracuję nad kluczami do skrzynek ;)

Później jeszcze pewnie dodam dokładną listę zrobionych rzeczy.

A przy okazji, kiedy będzie beta? Tzn. podane IP, chyba, że jestem ślepy i pominąłem ^^

Nie pominąłeś. Beta będzie wtedy kiedy uznam, że serwer jest grywalny xD

Myślę że to nie bedzię niewypał bo server zapowiada się gorąco :)

Nie musisz się martwić.

Opublikowano

Nick w grze: Bezio i adriangul9
Jak długo grasz w minecrafta: Razem gramy bardzo długo . Graliśmy już w classic :P

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Dlaczego my ? My , ponieważ w minecrafta gramy codziennie . Razem pomagamy administracji za nic . Moglibyśmy nawet pomóc przy tym serwie . Lubimy dobrą zabawę a ten serwer widocznie to zaoferuje . Fajny Serwer , dlatego chcemy zagrać :P

Opublikowano

Ip podane zostanie na skype czy na start? lub beta testy?

Zombie'sHorrorApocalypse

Poprawka jak chcesz wygrać Zombie'sHorrorApocalypseZ

Opublikowano

Nick w grze:Petersonq
Jak długo grasz w minecrafta:ok 1,5 roku.
Dlaczego ty (min. 4 zdania):Ponieważ lubię tego typu serwery oraz bym pomógł w jego testowaniu. Oraz chce na nim zagrać jak najszybciej :P

Pomysł związany z serwerem - Może dodacie swojego texture packa?

Pomysł na nazwę - Kill or be killed. Jeśli chcesz możesz dodać Z na końcu ale to trochę dziwnie wygląda..

Opublikowano

Nick w grze: Bezio i adriangul9

Jak długo grasz w minecrafta: Razem gramy bardzo długo . Graliśmy już w classic :P

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Dlaczego my ? My , ponieważ w minecrafta gramy codziennie . Razem pomagamy administracji za nic . Moglibyśmy nawet pomóc przy tym serwie . Lubimy dobrą zabawę a ten serwer widocznie to zaoferuje . Fajny Serwer , dlatego chcemy zagrać :P

Dodany

Ip podane zostanie na skype czy na start? lub beta testy?

Poprawka jak chcesz wygrać Zombie'sHorrorApocalypseZ

Podane zostanie na pw beta testerom.

Ps. na końcu nie musi być "Z" ale zwyczajnie sprawia, że serwer od razu kojarzy się z zombie ;)

Więc w przypadku nazwy, którą ty poprawiłeś literka Z jest niepotrzebne.

Nick w grze: Dafit

Jak długo grasz w minecrafta: Około 2-3 lat.

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Jestem ogarnięty. Grałem w WarZ i DayZ około rok. Jestem dobry dla innych graczy. Szanuję innych graczy.

Dodany

Nick w grze:Petersonq

Jak długo grasz w minecrafta:ok 1,5 roku.

Dlaczego ty (min. 4 zdania):Ponieważ lubię tego typu serwery oraz bym pomógł w jego testowaniu. Oraz chce na nim zagrać jak najszybciej :P

Pomysł związany z serwerem - Może dodacie swojego texture packa?

Pomysł na nazwę - Kill or be killed. Jeśli chcesz możesz dodać Z na końcu ale to trochę dziwnie wygląda..

Fajny pomysł z texture packiem ;)

Co do nazwy to nie chodzi o to, że "Z" jest konieczne. Nie ma sensu upychać go na siłę. Jeśli nazwa jest naprawdę fajna to przejdzie spokojnie bez "Z".

Opublikowano

Jakieś nowości? Chętnie jeszcze bym się o czymś dowiedział, Pozdrawiam.

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

Nick w grze:TwistedPL
Jak długo grasz w minecrafta:2 lata
Dlaczego ty (min. 4 zdania): Jestem ogarnięty. Lubię pracować w grupie. Kochaaam MC. Mam tsa / skype / micro wszystko co potrzebne

Opublikowano

Jakieś nowości? Chętnie jeszcze bym się o czymś dowiedział, Pozdrawiam.

Ostatnio mało zmian bo robiłem refaktoryzację kodu. Później dodam jeszcze listę zmian bo teraz już jestem zmęczony.

Nick w grze:TwistedPL

Jak długo grasz w minecrafta:2 lata

Dlaczego ty (min. 4 zdania): Jestem ogarnięty. Lubię pracować w grupie. Kochaaam MC. Mam tsa / skype / micro wszystko co potrzebne

Dodany

Opublikowano

Rifresz

Chyba tylko autor powinien podnosić temat. Ale ja nie widzę problemu xD

Ps. jeszcze dzisiaj postaram się dodać listę zrobionych rzeczy.

Opublikowano

Tajga wygląda super. Tylko 1 rzecz przydały by się bronie. A tak wgl. to kiedy beta testy bo nie mogę się doczekać.

Raczej nieprędko bo trzeba jeszcze będzie skończyć mapę. Chyba, że zrobię beta testy tylko pluginu a mapa była by ograniczonym terenem z kilkoma budynkami.

Powiedz mi jeszcze co miałeś na myśli z mówiąc, że brakuje broni bo nie wiem o co ci chodzi ;)

Opublikowano

Miałem na myśli, że można by było dodać mod na bronie.

Wolałbym by serwer opierał się na samych pluginach. Mody potrafią odstraszyć bardzo dużo graczy. Mimo to chciałbym by na serwerze były mody. Mógłbym wtedy dodać np. maski przeciwgazowe, które pozwalały by chodzić po skażonych obszarach. Pozostaje jedynie czekać na oficjalne ModAPI :(

Opublikowano

Nick w grze:Forceta12
Jak długo grasz w minecrafta:Tak bardzo!
Dlaczego ty (min. 4 zdania):Bede pomocy gram w piłkę nożna i myślę że serwer wypali!

IP?

Opublikowano

Nick w grze:Forceta12

Jak długo grasz w minecrafta:Tak bardzo!

Dlaczego ty (min. 4 zdania):Bede pomocy gram w piłkę nożna i myślę że serwer wypali!

IP?

Dodany. IP będzie przy starcie bety więc proszę o cierpliwość ;)

Opublikowano

Nick w grze: Hickari
Jak długo grasz w minecrafta:Minecraft beta 1.3
Dlaczego ty (min. 4 zdania):Dlaczego ja?... dobre pytanie postaram sie na nie odpowiedzieć w kilku zdaniach. po 1. Jestem osobą pomocną i ogarniętą. po 2. potrafie się dogadać z innymi graczami. po 3. Zawsze mam chęci do pomocy innym i po 4. wierze w ten server ze wypali i nie bedzie zadnych komplikacji :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...