Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie.

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kilka minut temu się zalogowałem i to działało, odpaliłem normala, wybraliśmy postacie, już ma pokazać ładowanie i BUFFFF wyjebało.

Opublikowano

Jak nie włączycie serweru to sznur i idę się powiesić riot chuj wam w dupę bedziecię mieć mnie na sumieniu skurwysyny

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Jak nie włączycie serweru to sznur i idę się powiesić riot chuj wam w dupę bedziecię mieć mnie na sumieniu skurwysyny

to idż sie powiesić jednego głupka bęndzie mniej :D

Opublikowano

''Cierpliwość i wytrwałość mają magiczne działanie- dzieki nim przeciwności znikają, a problemy ulatniają się''

Konfucjusz

Opublikowano

Kurwa kupiłem se paysafecarda chciałem se kupić skórkę i kurwa błąd nie da się zalogować dawać mi kurwa lola!!

czyzby nolife?

Opublikowano

to idż sie powiesić jednego głupka bęndzie mniej :D

Zrobiłeś 3 błędy w tak krótkim zdaniu i wyzywasz kogoś kto sobie zażartował , głupkiem ?

Wracaj do szkoły bo za dużo lekcji gramatyki opuściłeś

Opublikowano

Haha :D Ja gram z rok, wbijem 3 x 30 lvl, złota i srebrna ramka ale w zyciu nie wydalem na to grosza nawet. Uwielbiam ownić skin kidów ;d

Opublikowano

Co za kurwy włączajcie to skurwysyny kurwa uzależniają ludzi a potem wyłączają serwer włączajcie skurwiele bo pół klawiatury z nerwów wpierdoliłem i przycisk R przez was kurwy ulti już nie użyje

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Z niektórych postów mam beke.. No ale co prawda to prawda, niektórym już pewnie już nerwy wysiadają xD

PS: Trzeba do riot wysłać ten temat i ilość osób przeglądających :D to coś może zrobią;D

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...