Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie.

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

japko1969 prosze idź z tego forum chcesz żeby wbijać ci wejścia na adf

NIE WCHODZIĆ W LINKI JAPKO1969 ON CHCE ŻEBYŚCIE MU NABIJALI WEJŚCIA NA STRONĘ O NAZWIE adf sorka za czcionkę ale rozumiecie..

@edit wejdę później zobaczę ile żeście tu postów na spamili :D

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten riot w chuja leci :) włączać serwer kurwa :) jak mi gry nie zaliczy zapierdole

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Gdyby ta przerwa wynikała od nich, wpierw by o tym powiadomili bądź w trakcie napisali, ile potrwa. Jak widać, zdarzył się problem automatycznie, dlatego zero informacji.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ja też nie mogę. Wygrałem godzinnego rankeda, chcialem staty zobaczyc, ale wyje.balo mnie.. :( Mam nadzieje ze ranked nie pojdzie sie pierd..

Ja mialem tak samo,tylko ze z normalna grą

Opublikowano

Może usuwają Pay Pala ze sklepu :) hahaha ale kurwa jakieś uprzedzenie że będzie off a nie tak od razu kurwy wyłączyli serwer

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Zaczeli sie bawić w to wszystko i wrescie popsuli a ja nie poszedłem do szkoły i co mam byc stratny bo lol akurat coś robi zenada

hahaha. tez nie poszlam do szkoly zeby pograc sobie w lola a tu lipa.

Opublikowano

Panowie, ogarnijcie Wasz spam, Temat jest po to aby rozwiązać problem niedziałającej gry.
Szczerze? Gówno mnie obchodzą posty typu "ja chce lola kocham lola" albo "nie poszedłem do szkoły by grac w lol i ch*j" i inne typu "dawać lola naprawiać kurva".

Dziękuję za uwagę, można hejtować.

Btw - zgodnie ze statusem lolking.net EUNE jest offline.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...