Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie.

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sie nei dziwie czemu mam nobteamy, jak teraz widze dzieci ktore placza bo serwer im padl. nie macie wazniejszych spraw tylko zlapala was kurwica bo nie mozecie zagrac? Tak lol to fajna gra ale wy juz w to maniaczycie. Wyjdzcie na dwor znajdzcie sobie dziewczyne a nie sobie **** przy cosplayu katariny...

Opublikowano

czemu???

bo dostaniesz bana za wychodzenie z gry. ktory masz lvl ? i ile winsow?

Ja sie nei dziwie czemu mam nobteamy, jak teraz widze dzieci ktore placza bo serwer im padl. nie macie wazniejszych spraw tylko zlapala was kurwica bo nie mozecie zagrac? Tak lol to fajna gra ale wy juz w to maniaczycie. Wyjdzcie na dwor znajdzcie sobie dziewczyne a nie sobie **** przy cosplayu katariny...

o kurde, fajnie Ci ze masz dziewczynee. Stukasz ja ?

Opublikowano

Mam 29lv prawie 30.130WIN.Ale niedostane bana za afk dlatego że wywaliło mnie dopiero gdy pokazywalo sie te okno co mozna bylo normalnie wyjsc...

Opublikowano

Mam 29lv prawie 30.130WIN.Ale niedostane bana za afk dlatego że wywaliło mnie dopiero gdy pokazywalo sie te okno co mozna bylo normalnie wyjsc...

nie wierze Ci! Kłamiesz. a kim grasz najczesciej? Bo ja gram championem

Opublikowano

Bellugio4 to na chuj przeglądasz ten temat pewnie pół chaty rozjebałeś z wkurwienia a innych się czepiasz jeszcze pierdoli o dziewczynie jak pewnie sam jej nie ma oprócz Reni Ręczkowskiej.

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

o kurde, fajnie Ci ze masz dziewczynee. Stukasz ja ?

Naprawde cie to interesuje? Idz na Westa bo nie wytrzymasz bez lola

Opublikowano

Bellugio4 to na chuj przeglądasz ten temat pewnie pół chaty rozjebałeś z wkurwienia a innych się czepiasz jeszcze pierdoli o dziewczynie jak pewnie sam jej nie ma oprócz Reni Ręczkowskiej.

Jeden dobrze napisal.

Opublikowano

hehe

Opublikowano

ja to kiedys mialem dziewczynee, chodzilismy na spacery i w ogole bylo fajnie, ale pozniej...

Opublikowano

Piękny post :) Coraz więcej gimbusów w tej grze co tylko gonią za killem przez co giną w żenujący sposób. Potem wyzywają Ciebie od nooba jak się rzucają na pięciu a im nie pomagasz...

Opublikowano

Hahaha raged jak w lolu :D Mam ale i tak nei uwierzysz albo zaraz zaczniesz " a dymaszsz ja"? Nie, ja zjadlem sniadanie w przerwie i pokuje matmy bo matura, przynajmnije jakis porzytek. I jestem spokojny, nie wrzucam agresywnych komentarzy jak ty. A temat z dziewczyna zabolal? Och jak mi przykro

Opublikowano

Naprawde cie to interesuje? Idz na Westa bo nie wytrzymasz bez lola

a dasz ją postukac troche?

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie ku*wa wyłączyli wam serwer a wy jakąś świętą wojnę tu zaczynacie. Jak włączą serwery pogracie sobie tak cieżko to załapać? Do tego czasu proponuje wyjść na dwór i sie przewietrzyć podobno dobrze to robi na myślenie a widze że niektórzy mają z tym niamały problem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...