Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zagadka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedz to miłość ?

Panowie prosze się nie kłucić czy Bóg jest czy nie. Przecież Ty masz wierzyć nie ktoś inny z nim nie idziesz na sąd ostateczny co nie ? Ja mam wyjebane, że jakiś ziomek powie, że Boga nie ma ja wiem swoje i wiem, że jest :) i tego się trzymam.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu się zgodzę, w kościele nie byłem już prawie 4 lata od kiedy mnie ksiądz wyebał z bierzmowania :F

Ale jak wytłumaczysz opętania, egzorcyzmy ??

bo istnieje bóg i szatan . Dlaczego ksiądz wypędza złe duchy , zwykłą wodą święcona i modlitwą do boga .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

bo istnieje bóg i szatan . Dlaczego ksiądz wypędza złe duchy , zwykłą wodą święcona i modlitwą do boga .

Opętanie jest to choroba psychiczna oparta o wiarę. Podaj mi przykład 1 ateisty który był "opętany". Zacytuję tutaj z inego forum:: "

Mózg takiej osoby pracuje na zwiększonych obrotach i majaczy( mówienie innymi językami i głosami). Po czym po wielkim wysiłku umiera."

fs_pc.png

Opublikowano

Opętanie jest to choroba psychiczna oparta o wiarę. Podaj mi przykład 1 ateisty który był "opętany". Zacytuję tutaj z inego forum:: "

Mózg takiej osoby pracuje na zwiększonych obrotach i majaczy( mówienie innymi językami i głosami). Po czym po wielkim wysiłku umiera."

A skąd zna te języki, gada wymarłymi językami itd na pewno z telewizji i internetu to wszystko bo to zuo!

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

A skąd zna te języki, gada wymarłymi językami itd na pewno z telewizji i internetu to wszystko bo to zuo!

Mózg takiej osoby pracuje na zwiększonych obrotach i majaczy( mówienie innymi językami i głosami)

fs_pc.png

Opublikowano

Dlaczego ciało opętanego mówi językami których wcześniej nie znała , ma nadludzkie zdolności ? Mówi innym głosem ?

Opublikowano

Mózg takiej osoby pracuje na zwiększonych obrotach i majaczy( mówienie innymi językami i głosami)

Czytaj dokładnie. Ludzki móżg jest niepojęty.

fs_pc.png

Opublikowano

Czytaj dokładnie. Ludzki móżg jest niepojęty.

I mówi językiem który się nie używa od 1000 lat ? tak ?

Opublikowano

Jak coś może być gorętsze od słońca i zarazem zimniejsze niż lód ? Albo gorące albo zimnie koleś.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

bez jaj to jest zagadka a nie zgadnij czy bog istnieje jak macie chcec sie przekonac to na msze zap!@rdalac a nie albo biblia czy cos ? uczepili sie pytania..

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...