Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zagadka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serce kobiety?

ahh prawieee!! ale to nie to :D momo że byłeś blizko :D i jak np dziewczyna moze byc "zminiejsze niż lód" czy "goretsze niż słońce"

LOGIKI panowie :D [odpowiedz jest banalna] mogem powiedziec ze kto nie mial w swoim zuciu dziewczyny lub czeko tam sobie chcecie zabardzo nie zgadnie :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

co to za zagadka dwie kulki i armatka?

Poznałem tą zagadkę kiedy byłem mały, więc odpowiedź była prostsza. Teraz widzę inną odpowiedź ale pamiętam:

Zanim zajrzysz sam pomyśl. Inaczej zepsujesz sobie zagadkę.

Nożyczki

ahh prawieee!! ale to nie to :D momo że byłeś blizko :D i jak np dziewczyna moze byc "zminiejsze niż lód" czy "goretsze niż słońce"

LOGIKI panowie :D [odpowiedz jest banalna] mogem powiedziec ze kto nie mial w swoim zuciu dziewczyny lub czeko tam sobie chcecie zabardzo nie zgadnie :D

Pocałunek? Miłość?

Popraw literówki bo kują w oczy.

I zdefiniuj czy to jest czynność, rzecz czy co innego? Tak dla większej ścisłości.

Opublikowano

To są przenośnie, bo jeśli dosłownie no to odpowiedź to: nic :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Dopatrzyłem się błędu.. Mianowicie:

Nie może być cudowniejsze niż Bóg bo boga nie ma....

Skąd wiesz że nie ma boga ??

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Podać ci prosty powód ?? Jemy od prawie urodzenia chleb ? Przyjadł się nam kiedys ? jemy go kilka razy dziennie . Chleb czyli ciało jezusa . W piśmie czemu czytania i ewangelie zaczynają się od pan mówi ? Cudy , uzdrowienia , objawienia , można wymieniać i wymieniać

Opublikowano

A powiedz mi przyjacielu mojej kozy, skąd Ty wiesz że jest?

Na tym chyba polega wiara ^^, nie wiemy czy coś istnieje a w to wierzymy :D (chyba nie bij mnie)

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Podać ci prosty powód ?? Jemy od prawie urodzenia chleb ? Przyjadł się nam kiedys ? jemy go kilka razy dziennie . Chleb czyli ciało jezusa . W piśmie czemu czytania i ewangelie zaczynają się od pan mówi ? Cudy , uzdrowienia , objawienia , można wymieniać i wymieniać

Tak samo od urodzenia jemy słodycze ;). Przejadły nam się kiedyś?. Jemy je kilka razy dziennie :). Wziąłbyś się lepiej za jakiegoś playboya a nie pierdolił mi o pismie srętym. Objawienia... Chyba choroba psychiczna chciałeś powiedzieć..

Na tym chyba polega wiara ^^, nie wiemy czy coś istnieje a w to wierzymy :D (chyba nie bij mnie)

Ja nie wierzę w rzeczy których nie widzę. Bóg jest to wymysł ludzki. Niewiem jak inni ale ja wierzę w siebie.

fs_pc.png

Opublikowano

jestem katolikiem , chrześcijaninem więc mam prawo bronić kościół .

Opublikowano

Kościół nie ma nic wspólnego z wiarą. Kościół jest to wielka instytucja ciągnąca kase ze starszych ludzi...

fs_pc.png

Opublikowano

33% ludzi jest chrześcijaninami , jak nie wież ile to , to jest ok 2.5 mld ludzi . Od czegoś to powstało ;) Ty nie musisz wierzyć , nie będę ci słał kazań bo od tego są słudzy kościoła. Jeśli chcesz prowadzić wojne z słodyczami ? dlaczego są dokumentalne przykłady ludzi którzy byli bez szans ( rak mózgu IV ) Zjedli witamine C i przeszło heh . Och będziesz pokutował w piekle :)

Opublikowano

to nie uczucie jak opisał ktos na 2 stronie

kośćiół a wiara w boga w tych czasach to 2 różne żeczy.. kolego

wracajac do tematu nie padła prawidłowa odpowiedz

@Marcino231

chyba byles bliziutko ale to nie to :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

nie będę ci słał kazań bo od tego są słudzy kościoła

Chyba banda złodzieji, pedofili i innych skurwysynków...

Zjedli witamine C i przeszło heh . Och będziesz pokutował w piekle :)

I odrazu to boga zasługa? ... . Równie dobrze mogłaby to być zasługa "szatana"... . Moim zdaniem zwykłe szczęście.

@Niczym pierdolnięta katechetka u mnie w technikum.

TO samo pierdoli:

"Będziesz w piekle pokutował"

Puste słowa

fs_pc.png

Opublikowano

Kościół nie ma nic wspólnego z wiarą. Kościół jest to wielka instytucja ciągnąca kase ze starszych ludzi...

idziesz w zaparte , może i masz racje że wyciągają kase , księża też muszą za coś żyć , ale my ich nie będziemy sądzić . A co to niby jest wiara jak nie kościoły ?

Opublikowano

Tu się zgodzę, w kościele nie byłem już prawie 4 lata od kiedy mnie ksiądz wyebał z bierzmowania :F i jakoś mnie tam nie ciągnie nie rozumiem na uja mnie tam rodzina chce posyłać

Ale jak wytłumaczysz opętania, egzorcyzmy ??

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...