Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][PROPOZYCJA] Kanały RSS do działów.

Prime_Bull

Ankieta  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem?

• Tak
      11
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może dodalibyście kanały RSS do każdego działu ??? Niektórym by to ułatwiło życie ;)

Niektórym, czyli komu ? Bo nie wydaje mi się czy ktoś by z tego korzystał.

Nie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Dla jednej osoby nie opłaca się tego robić.

Czyli każdy kto chce ma napisać sugestie i wtedy policzymy dla ilu? Jak się nie sprawdzi to wywalimy, tak bo mi też się przyda.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Niektórym, czyli komu ? Bo nie wydaje mi się czy ktoś by z tego korzystał.

Nie.

Myślę że dużo osób z tego skorzysta. W tym ja.

Nie używam tego szmelcu.
Nie.
Nie masz pojęcia do czego to służy to "szmelc"
Oczywiście w sugestii jestem na TAK

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Dla jednej osoby nie opłaca się tego robić.

Skąd wiesz, że tylko ja z tego skorzystam....jak widzisz w temacie masz już 3 chętnych wraz ze mną, a na pewno znalazło by się więcej ;)

P.s. Ten kto nie używa, zawsze powie, że jest zbędne.........więc może warto spróbować ??

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Skąd wiesz, że tylko ja z tego skorzystam....jak widzisz w temacie masz już 3 chętnych wraz ze mną, a na pewno znalazło by się więcej ;)

P.s. Ten kto nie używa, zawsze powie, że jest zbędne.........więc może warto spróbować ??

a co to jest ten kanał rss?

Opublikowano

a co to jest ten kanał rss?

Kanałów RSS używa się do przesyłania informacji. Na przykład masz czytnik kanałów RSS na pulpicie i w nim pokazują się najnowsze tematy na forum. Więc nie musisz co chwila wchodzić do działu i patrzeć co się dzieje na forum.

P.s.

Oddajcie głos w ankiecie jeżeli to kogoś interesuje lub nie.

GrottyCracker22.png
Admin Cienia
Opublikowano

Większość osób nie korzysta w ogóle z RSS, jak dla mnie zbędny dodatek.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

jest tapatalk notifer, po co, robi to samo.

Co mają tamte aplikacje do kanałów RSS ?

Większość osób nie korzysta w ogóle z RSS, jak dla mnie zbędny dodatek.

Jestem na nie.

Jeżeli były by te kanały to każdy mod/kidmod a nawet Global mógł by sobie na pulpicie ustawić i by mu się wyświetlało czy pojawiły się nowe tematy/odpowiedzi.

Nawet można by dodać opcje specjalnie dla moderatorów czy pojawiają się raporty :]

Opublikowano

Co mają tamte aplikacje do kanałów RSS ?

Jeżeli były by te kanały to każdy mod/kidmod a nawet Global mógł by sobie na pulpicie ustawić i by mu się wyświetlało czy pojawiły się nowe tematy/odpowiedzi.

Nawet można by dodać opcje specjalnie dla moderatorów czy pojawiają się raporty :]

bo mają robić to samo? obserwujesz temat i masz powiadomienia, to samo jest. tak samo jak dodasz rss. tapatalk notifer nie jest na telefon, tylko na komputer.

Admin Cienia
Opublikowano

Po co, skoro w panelu moda na bieżąco wyświetlają się nowe raporty.

Wiem o tym, jednak zauważ że w każdym dziale jest opcja "Obserwuj forum" dzięki której każdy możne otrzymywać powiadomienia o nowych tematach/odpowiedziach.

Dlatego kanały RSS nie są aż tak potrzebne.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Po co , skoro w panelu moda na bieżąco wyświetlają się nowe raporty.

Ale ktoś nie musi w tedy siedzieć na forum i patrzeć czy są raporty tylko na pulpicie mu się pojawia :P

Admin Cienia
Opublikowano

Ale ktoś nie musi w tedy siedzieć na forum i patrzeć czy są raporty tylko na pulpicie mu się pojawia :P

Na logikę po co moderatorom powiadomienie o raporcie na pulpicie, skoro i tak muszą wejść na forum aby go wykonać. Myślcie trochę podając argumenty :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na logikę po co moderatorom powiadomienie o raporcie na pulpicie, skoro i tak muszą wejść na forum aby go wykonać. Myślcie trochę podając argumenty :)

Wchodził by na forum jak by otrzymał raport i nie musiał by siedzieć cały czas ;)

Funkcjonalność i wygoda.

Admin Cienia
Opublikowano

Wchodził by na forum jak by otrzymał raport i nie musiał by siedzieć cały czas ;)

Tylko w przypadku modów bardzo małych działów, ponieważ w dużych raporty nadchodzą bardzo często. Zresztą wszystko jest kwestią gustu, dla jednego będzie wygodne a dla innego nie :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wystarczy ustawić powiadomienia na maila (np. gmail) i ściągnąć gmail notifer na kompa i będzie wyskakiwała ładnie wiadomość z powiadomieniem :)

A jak ktoś ma o2 np?

Za,

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...