Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Dragon Online Cap 110 Mid-Low Rate PVP/PVE CoinSystem

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie to ten serwer po raz 3 zrobił niespodzianke dla graczy w postaci 1lvla i pewnie będzie ich więcej :)

Kiedy taką niespodziankę zrobili? Nie gram ponad tydzień może 2 tyg i już 3x res był?

@DOWN

Chyba servy Ci się pomyliły bo jakoś nie pamiętam tych twoich rolbackow, zresztą jakoś nie przypominam sobie by server nazywał się moon.

Opublikowano

chodzi mi bardziej o czas od kiedy serwer istnieje, a dokładniej zaraz po tym jak powstał pod nazwą moon online po ~2dniach był rollback, po czym po około ~3 dniach był kolejny rollback :)

Opublikowano

Kiedy taką niespodziankę zrobili? Nie gram ponad tydzień może 2 tyg i już 3x res był?

@DOWN

Chyba servy Ci się pomyliły bo jakoś nie pamiętam tych twoich rolbackow, zresztą jakoś nie przypominam sobie by server nazywał się moon.

No to mało wiesz :)

Opublikowano

No to mało wiesz :)

Dziwne skoro grałem od początku serva ;]

BTW. Chyba jednak serv padł na dobre.

Opublikowano

Mówiłem że ten serwer to syf i szybko padnie, ale wy naiwniacy pewnie znowu zaczniecie grac od nowa jak dadzą serwer z nowym job systemem który jest BIG FAIL-em. Wystarczy trochę posiedzieć i jest możliwość dodania nowego job systemu bez utraty kont graczy no ale ten "PROFESSIONAL TEAM" xD. Tak hejtujcie mnie gimbuski bo ten krap już nie wstanie ;)

Opublikowano

worldofdestiny.eu chlopaki pracuja jak widac, tylko mogli by sami napisac jakies info co i jak z servem. Mi tam sie dobrze gralo, nie bylo plusow typu +30 ani nic z tych rzeczy, server byl naprawde dobry tylko ludzi malo bylo, mam nadzieje ze to sie zmieni teraz. Bo jak czytam publikacje serverow to nie moge jakos nic dla siebie znalezc, wszystko jest "na jedno kopyto"

Opublikowano

worldofdestiny.eu chlopaki pracuja jak widac, tylko mogli by sami napisac jakies info co i jak z servem. Mi tam sie dobrze gralo, nie bylo plusow typu +30 ani nic z tych rzeczy, server byl naprawde dobry tylko ludzi malo bylo, mam nadzieje ze to sie zmieni teraz. Bo jak czytam publikacje serverow to nie moge jakos nic dla siebie znalezc, wszystko jest "na jedno kopyto"

:D

btw. chyba wszyscy wiemy jak ten serwer skończy :P

TaI6c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...