Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Dragon Online Cap 110 Mid-Low Rate PVP/PVE CoinSystem

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"wybaczcie za uniesienie, zły dzień po prostu + gromadka z innego serwera która próbuje cały czas oczernić serwer wypisując w tematach innych serwerów że wszyscy to plagiaty a oni są pro ...
jeszcze raz przepraszam i zapraszam na serwer ; ) na serwerze każdemu pomogę/odpowiem nigdy nie olewam żadnego gracza ; )"

I to mi sie podoba podejscie osoby ktora pomoze starym graczom tym doswiadczonym jaki i tym nowym ktorzy dopiero zaczynaja przygode z silkroad^^

Ofc zaraz sciagam:P

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

myślę że zarządzania serwerem oraz grą (przede wszystkim chodzi mi o support) powinniście uczyć się od ekipy ARDEBRAN'a ponieważ ich kultura stoi na niesamowitym poziomie (również umieją oni świetnie wytłumaczyć co i jak) :-)

sama gra również sprawia niesamowitą przyjemność a kultura graczy jest na niewyobrażalnie wysokim poziomie (chodzi tutaj o Polskę)

w każdym razie wyzywanie graczy a później przepraszanie za to nie ma sensu i mimo tego że na serwerze pewnie i tak bym nie zagrał to odrzuca mnie fakt tak beznadziejnej administracji (bo na każdym normalnym serwerze ciężko byłoby żeby pozwolono komuś z supportu oczerniać graczy - a jeżeli stało by się tak to osoba wyleciała by stamtąd) :P

TaI6c.jpg

Opublikowano

Jak ty to ujełeś ładnie, czyżby reklamę chcesz zrobić? to inny temat od tego jest tutaj rozmawiamy o Dragon Online a nie o tym twoim serwerze.. A co Supporta nim został nim wtedy oczernił kogoś, póżniej się zmienił i dołączył do Teamu Dragon online.

A tak poza tym fajna polityka jak osoba coś żle zrobi odrazu ją skreślić? to współczuje twojej dziewczynie, raz coś żle zrobi i nara hehe :) ludzią daje się 2 szanse żeby mogli pokazać że mogą się zmienić. No ale cóż widać na tym twoim "NIESAMOWICIE" wysokim poziomie ludzie tacy nie są, więc skoro tamten serwer jest taki BOSKI i niewyobrażalnie NIESAMOWITY to po co tu zaglądasz haha

Opublikowano

Jak ty to ujełeś ładnie, czyżby reklamę chcesz zrobić? to inny temat od tego jest tutaj rozmawiamy o Dragon Online a nie o tym twoim serwerze.. A co Supporta nim został nim wtedy oczernił kogoś, póżniej się zmienił i dołączył do Teamu Dragon online.

A tak poza tym fajna polityka jak osoba coś żle zrobi odrazu ją skreślić? to współczuje twojej dziewczynie, raz coś żle zrobi i nara hehe :) ludzią daje się 2 szanse żeby mogli pokazać że mogą się zmienić. No ale cóż widać na tym twoim "NIESAMOWICIE" wysokim poziomie ludzie tacy nie są, więc skoro tamten serwer jest taki BOSKI i niewyobrażalnie NIESAMOWITY to po co tu zaglądasz haha

Witaj!

Jako jeden z administratorów ARDEBRAN™, a także "Support" chciałbym uświadomić Cię w przekonaniu, że w takich sprawach jak tworzenie oraz prowadzenie własnego serwera liczy się przede wszystkim profesjonalizm i odpowiedzialność, a co za tym idzie także wykwalifikowany personel, a przede wszystkim "Support". Nie ma tutaj miejsca na błędy, a tym bardziej tłumaczenia się swoim życiem prywatnym, powinniście zdawać sobie z tego sprawę i nie łączyć jednego z drugim - taka moja swoista sugestia.

Widzisz... też tutaj zaglądam choćby dlatego, że przeglądam inne tematy - lubię wiedzieć co się dzieje w branży prywatnych serwerów i co nowego oferują. Wam też to polecam.

Pozdrawiamy - ARDEBRAN™.

Opublikowano

Zaglądasz by zareklamować swój serwer taki jak ten tekstami:

myślę że zarządzania serwerem oraz grą (przede wszystkim chodzi mi o support) powinniście uczyć się od ekipy ARDEBRAN'a ponieważ ich kultura stoi na niesamowitym poziomie (również umieją oni świetnie wytłumaczyć co i jak) :-)

sama gra również sprawia niesamowitą przyjemność a kultura graczy jest na niewyobrażalnie wysokim poziomie (chodzi tutaj o Polskę)

w każdym razie wyzywanie graczy a później przepraszanie za to nie ma sensu i mimo tego że na serwerze pewnie i tak bym nie zagrał to odrzuca mnie fakt tak beznadziejnej administracji (bo na każdym normalnym serwerze ciężko byłoby żeby pozwolono komuś z supportu oczerniać graczy - a jeżeli stało by się tak to osoba wyleciała by stamtąd) :P

Poza tym jak dla mnie to właśnie łamiesz regulamin MPCforum ponieważ masz mulitkonto :) a tak poza tym, dla mnie wygląda to tak, mój support, moja sprawa nie wasza, mój support pomaga graczom a nie tobie, i gracze są z niego zadowoleni, a tutaj twoja opinia czy pisanie o twoimi "CUDOWNYM" serwerze czy "WSPANIAŁEJ" administracji i pełnej profesjonalizmu dla mnie jest dziecinne, próbujesz na każdy możliwy sposób zaciągnąć ludzi na swój serwer? Zajmij się swoim serwerem i zamiast reklamować go z x kont w tematach innych privów róbcie eventy itd.. to więcej graczy zachęcicie a nie tylko pisanie.. Ja się nie "wpierdalam" w twój temat więc i ty skończ komentowanie tutaj, ponieważ ten temat jest założony dla naszego serwer "Dragon Online" tobie nic nie musi się podobać w nim a nam w twoim serwerze więc koniec tematu, i niepotrzebnego spamu z mojej i twojej strony. Poprostu zamij się sobą i swoim serwerem, konkurencja konkurencją ale trzeba mieć jakiś honor i nie wtrącać się w inne serwery czy chociażby być człowiekiem dać 2 osobie szanse między innymi moimi supportowi.
Opublikowano

Zaglądasz by zareklamować swój serwer taki jak ten tekstami:Poza tym jak dla mnie to właśnie łamiesz regulamin MPCforum ponieważ masz mulitkonto :) a tak poza tym, dla mnie wygląda to tak, mój support, moja sprawa nie wasza, mój support pomaga graczom a nie tobie, i gracze są z niego zadowoleni, a tutaj twoja opinia czy pisanie o twoimi "CUDOWNYM" serwerze czy "WSPANIAŁEJ" administracji i pełnej profesjonalizmu dla mnie jest dziecinne, próbujesz na każdy możliwy sposób zaciągnąć ludzi na swój serwer? Zajmij się swoim serwerem i zamiast reklamować go z x kont w tematach innych privów róbcie eventy itd.. to więcej graczy zachęcicie a nie tylko pisanie.. Ja się nie "wpierdalam" w twój temat więc i ty skończ komentowanie tutaj, ponieważ ten temat jest założony dla naszego serwer "Dragon Online" tobie nic nie musi się podobać w nim a nam w twoim serwerze więc koniec tematu, i niepotrzebnego spamu z mojej i twojej strony. Poprostu zamij się sobą i swoim serwerem, konkurencja konkurencją ale trzeba mieć jakieś honor i nie wtrącać się w inne serwery czy chociażby być człowiekiem dać 2 osobie szanse między innymi moimi supportowi.

Po pierwsze trochę kultury.

Po drugie nie mam innego konta, jest to "moje" jedyne konto na MPC stworzone tylko i wyłącznie na potrzeby serwera.

Po trzecie nie próbuję tutaj w żaden sposób reklamować serwera, nie potrzebujemy tego.

Po czwarte nie chcę żeby między nami powstał jakiś spór, po prostu skomentowałem twoją wypowiedź.

Jest to mój ostatni post tutaj.

Pozdrawiamy i życzymy powodzenia - ARDEBRAN™. :)

Opublikowano

Więc zakończmy to na poziomie tym co jest, i moja kultura nie wymaga tutaj poprawy, tylko denerwujesz mnie wtrącając się w temat nie swojego serwera, skończyłem, żegnam.

Pzdr Dragon Online.

1.011v już niedługo pierwsze informacje!

Opublikowano

Więc zakończmy to na poziomie tym co jest, i moja kultura nie wymaga tutaj poprawy, tylko denerwujesz mnie wtrącając się w temat nie swojego serwera, skończyłem, żegnam.

Pzdr Dragon Online.

1.011v już niedługo pierwsze informacje!

Pogrążasz się bardziej niż myślałem. :) Jaki sposób niby ma reklamować swój serwer? Wyraził swoją opinie tylko. A ty zaczynasz na jego jechać. Zachowanie - Bez komentarza, Kultura - Bez komentarza. Zachowuj się chłopie troszkę. Bo to co robisz jest trochę nie poważne. Oczerniasz go o multikonto, a to jest jego jedyne konto na mpc. Bo tak to dostałby już bana, a co. Może chcesz, by dostał bana i nie mówił nowych informacji na serwerze Ardebran ? Zazdrość Cię jakąś zżera? O nic nie promuje, bo nie potrzebuje tego i jego współAdministracja. Oni potrafią się zachować w każdy sposób i w normalnym kulturalnym sposobie odpowiedzieć.

I jeszcze jedno, jesteś współzałożycielem serwera? To zależało by byś nie przeklinał i dobrze promował swój serwer. Oni wyrażają swoje zdanie, a wy odpowiadacie im w taki sposób. To jest trochę żałosne, nie prawda? Jeżeli Cię denerwuje takie pisanie. To wybacz, ale każdy może wyrazić swoje zdanie. Nie ma jakiegoś zakazu, nawet jeżeli ma swój inny Prywatny Serwer. Więc, jeżeli się tak łatwo denerwujesz. To szybko serwer straci graczy przez takie coś :) Bo będziesz od razu używał wulgaryzmów,wyzywał w 90% a w 10% Nie. Więc... Wyraziłem tak samo swoje zdanie. :)

Tak czy siak, Pozdrowienia całej Administracji Dragon Online. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Słabo, słabo większość linków ze strony serwera została usunięta, ten link co podał kolega wcześniej działa, ściąga się pewien % i od nowa. Rezygnuje z grania na tym serwerze.

baner3.png

Opublikowano

Co do twojego tematu "Guardian Angel" odwróć sytuacje o 180% i wtedy się wypowiadaj bo wiadomo że każdy stoi po swojej stronie i po stronie własnego serwera, ale ja nie grając na ich serwerze nie wtrącam się w to kto zostaje supportem i czy ktoś kiedyś kogoś wyzwał na serwerze ponieważ tutaj sama gra sprawia przyjemność i też nie raz powód do zdenerwowania np. sama alchemia która nie zawsze jest taka jak ktos chce, a wypisując w tematach nie swojego serwera pisząc jaka to jest ich administracja i wszystko inne boskie nie jest reklama? oO od kiedy.. to chyba widać ktoś tutaj czegoś nie zauważa, co do ich serwera nie mam zastrzeżeń ponieważ nie gram na nim ale spędzając kilka minut na zapoznanie się z nim już znalazłem kilka rzeczy o które mogę się przyczepić do perfekcyjnej administracji serwera.. więc szczerze mówiąc dla mnie to tylko i wyłącznie była reklama serwera, a co do multikonta wystarczy trochę logiki w zdania które napisał no ale cóż..

Poza tym nie bd tutaj się wykłócać z graczami z konkurencyjnego serwera ponieważ to niema sensu, chcecie porozmawiać na ten temat zapraszam na priv.

A co do tematu niedługo cały temat zostanie odświeżony.

Kniffer000

Dziwne że mi np ten link idzie pełnym łączem:

https://drive.google.com/uc?id=0BwtWI2TgM0NQV0x0Z3JjNmlzcVU&export=download

a z linku co Ci dałem idzie 1,2mb więc może zresetuj pc albo spróbuj ponownie, Zapraszamy.

Opublikowano

Bym bardziej porozmawiał na ten temat, ale wiesz. Nie będę się kłócić z taką osobą. Bo to nie ma sensu, i tak będziesz stał przy swoim tak czy siak i nic nie zrozumiesz. I to chyba tyle ode mnie. :) Powodzenia i wszystko co najlepsze, ale sami se opinie wyrabiacie. A nie muszę mówić jaką już macie. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie tego spamu w tym temacie...
Chcecie rozwiązywać wasze spory ? proszę bardzo ale nie w tym temacie.
Tutaj maja być zamieszczane informacje DOTYCZĄCE SERWERA DRAGON ONLINE.
Ludzie miejcie trochę honoru i przestańmy się wiecznie sprzeczać bo "nas" polskich serwerów nie jest dużo a jeszcze walczymy wiecznie miedzy sobą oczerniając się nawzajem,
szukając aż tylko któremuś powinie się noga .
Powinniśmy walczyć z plagą tureckich i innych serwerów ściągających od nas graczy pomimo tego że 80% rzeczy na ich serwerach jest płatna.
Zakopmy w końcu ten topór wojenny i żyjmy w zgodzie.

UPDATE 10.03.2013 !!!!

14 nowych spotów z unikatami a w tym:

1. Boss Spider 50 lv / 3h

2. Senior General 30 lv / 3h

3. Tai Sui 15 lv / 3h

4. Princess Miyene 20 lv / 3h

5. White Knight 40 lv / 3h

6. Flame Adjutant Honhae 73lv / 4h

7. Battle Golem 40 lv / 4 h

8.
Roc 100 lv / 8h - dropi 11D SUN Dragon Set (najlepszy w grze)

9. Tai Sui 15 lv /3h

10. Sphinx 105 lv / 4 h

11.
Kidemon 110lv (phy) / 4h -unikat dla postaci str (int postacie nie zadają mu prawie dmg) - dropi 11D EGY B weapons dla postaci STR

12. Kidemon 110lv (mag) /4h - dropi 11D EGY B weapons dla postaci INT

13. Thef Boss 110lv / 4h

14.
Bone Roc 115lv / 5h - Dropi 11D SUN weapons o wyglądzie 14d

map_hole.jpg

Opublikowano

Coming Update:

- Sro-r Skile dla Chin postaci (done)

- Lucky Buff dla eu/ch (progres 50%)

- Nowe premium "Dragon Premium"

Opublikowano

Możecie objaśnić dokładnie to:

- Sro-r Skile dla Chin postaci

Bardzo mnie to ciekawi.

Na forum gry nie mogę znaleźć żadnej konkretnej informacji.

Opublikowano

Dawno mnie nie było w tym temacie, co nie oznacza, że przestałem go obeserwować =] . Czytając wasze durne posty śmiać mi się chce. Serwer od czasu zmiany ownera poprawił się na lepsze, a czy ja byłem, czy mnie też już nie ma w ekipie to nadal są kłótnie, z czego wniosek wynika jakie mamy osoby tutaj na tym forum =). Za czasów moona, starego dragona, krzywiliście się, pomimo że dużo osób opuściło ekipię tak samo; płacze i zgrzytanie (........). Wiemy, że powstał jakiś Ardebrean czy jakoś tak zapraszamy do innego tematu tam komentujcie, ten serwer nazywa się Dragon Road. Powtórzę to samo co w starych tematach: JEŻELI KOMUŚ NIE PASUJE TO PO PROSTU WON Z TEGO TEMATU, WŁAŚNIE WY (niektóre) CIOŁKI Z MPCFORUM NISZCZYCIE REPUTACJE SERWERA CZEPIAJĄC SIĘ RZECZY KTÓRYCH NIE MA. Drogi Ardebranie, idź do swojego tematu, tam się wypowiadaj. Nikt Ci nie kazał tutaj przyjść i komentować. To tyle jak na razie ode mnie. Z góry mówię, nawet po moim odejściu, stary projekt trzeba bronić, bo widać to nie z mojej winy jest taka reputacja, ktoś tutaj napędza tą maszynkę złości, bo postach można wywnioskować kto :) Pozdrawiam Exeti aka. Coffe*

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

Właśnie robię ten Update 1.011v a dokładniej już objaśniam a może lepiej jak wrzucę po prostu screeny z tych skilli.

sror.jpg

Skończę dodawać Lucky Buff też tutaj wrzucę ss.

luckyyu.jpg

1Lv - 5% / 5% - 500k Sp

2Lv - 7% / 7% - 800k Sp

3Lv(Max) - 10% / 10% - 1,2m Sp

Trwa 1,3h - odnawia się 12 godzin.

Nowe Dragon premium.

premf.jpg

Opublikowano

No to widze że ładnie wam idzie :) ciągle jakiś update ;p Tylko tą reklame by się przydało zmienić bo według mnie jest nie czytelna xD

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Każda opinia jest dobra, tak jak każdy ma swój punkt widzenia, dziękujemy za ocene.

Opublikowano

Szkoda że poprzednią opinię, którą napisałem na stronie serwera usunęliście. Tutaj całe szczęście nie macie takiej możliwości:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...