Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Dragon Online Cap 110 Mid-Low Rate PVP/PVE CoinSystem

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro BIG UPDATE !! ; )

Job x 8 - z alex wkładając 5m na 5 gwiazdek w jangan zarobicie 350m
nowe job stroje z blue
Egy set w npc jangan za golda + jajka( też dropią z mobów)
13 fellow petów
dużo nowych avatarów
vigory w NPC
itemy 10-11D normal u NPC
kalendarz eventów
osłabione Unique Demon Shaitan które spawni ROC
Naprawione UNIVERSAL PILLE (mbot już nie będzie mógł ich używać non stop)
Osłabiony black ress 2min/12s buffa

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gildia Ishtar rekrutuje !!!!!!

Oferujemy:
-Taxi
-Miłą atmosferę
-pomoc z lv
-Guild Job
-Guild War (posiadamy fortece Jangan)
-chodzimy gildiowo na wiele Uniqe Monster
-Dużo ludzi na Team Speaku
I wiele innych rzeczy !!!!!

Wymagania:
-90lv
-Aktywność w grze i TS

Kontakt !!!!
TS lub w grze.
TS :
188.138.91.77
w grze pisać do:
Huncik (Guild Master)
DzikuS
Cysior
Pher0m0ny
Swirus
_EaV_

Dziękuje i Zapraszamy do gry na serwerze i dołączenia do naszej Gildi !!!

Kilka słów o serv.
Server Dragon Online jest nowym i fajnie zrobionym po względem wyglądu jak i sprawności serv. Cały czas są dodawane nowe udoskonalenia, wyglądy Avatarów, specjalne itemy. Po tym weekendzie wchodzi update który będzie niósł ze sobą wiele ciekawych i pełnych podziwienia oka avatarów i wiele innych rzeczy (nie tylko w IM).
Aktywność GM-ów jest bardzo wysoka cały czas na kanale TS jest jakiś Support lub GM, tak więc nie ma nad czym się zastanawiać tylko Ściągajcie Clienta i piszcie do nas !!!!!

Dzięki za przeczytanie !!!

Pozdrawiam DzikuS !

Opublikowano

Moim zdaniem serwer co do rate jest jak najbardziej dobry, lecz mam dla Was jedna rade co do update. Nie dodawajcie jakichs nowych petow, nie zmieniajcie skilli a pierwsze co to usuncie te stony i adv elixiry z npc bo jezeli chcecie aby serwer postal dluzej i mial duzo aktywnych graczy to usuncie te adv elki i stony bo wielu graczy wbije max lvl i po dropnieciu soxa nie bedzie mialo problemu z wbiciem broni +9 czy wbiciem FB. Gdy juz wbija wszystko na max to znudzi im sie granie taka postacia i 1/4 serwa zrobi kolejna postac a pozostala jego czesc nie bedzie widziala dalszego sensu gry i go opusci. Takze nowe pety i wyglad npc moga odstraszyc niektorych graczy ktorzy grali na ISRO ktorzy przestali tam grac chcieliby znowu poczuc tamte swietne klimaty na tym serwerze wsrod polakow ale przez te zbedne dodatki uznaja serwer za zbyt sztuczny . Nie chce tym co napisalem Wam wyploszyc graczy z serwera wrecz przeciwnie, chcialbym abyscie zmienili to co napisalem powyzej co jest do zmiany moim zdaniem i chcialbym aby graczy przybylo bo cap i wszystkie rate serwera sa w sam raz i sam zaczalbym tam grac. Nawet reklamowalbym ten serwer by przybylo na Nim polakow i nie tylko, zeby caly swiat wiedzial ze Polacy tez potrafia zrobic serwer silkroad nie na odpieprz tylko porzadnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znaczy Bartes, wszystkie sugestie co do aktualizacji, ulepszeń serwera itd przyjmujemy na naszym forum, i robi updaty i serwer pod graczy, tak jak mówisz o ile fb zrobic nie jest tak trudno to na nie trzeba sporo wydać więc i tak trzeba po kąbinować, i po tej aktualizacji dochodzi set 101 nova b, więc przeciętny gracz ma 4 sety. Normal, nova, nova b, dragon set najlepszy i najtrudniej dostępny w grze. I od tego updaty będziemy kłaść większy nacisk na job, przez co nowy set b , będzie kosztował sporo golda i dragon eggs, które się zdobywa grając.

Opublikowano

z tego co ja sie orientuje to server wylaczony na 2dni,kasowane konta i wszystko zaczynamy od poczatku, choc moge sie mylic( uslyszalem o tym na unii przed wylaczeniem servera)

Opublikowano

Na team speak było info że od początku wszytko robią, wgrywają nowy system JOB itp. Więc serwer na 99% wystartuje :))

Opublikowano

Właśnie dostałem info że jutro będzie będzie nowa publikacja serwera pod nazwą ' World of Destiny Job base/PvE mid rate server ' . A serwer jako tak ma Wystartować prawdo podobnie w piątek godzinach po południowych.

PS. Niestety gold rate zostanie zmniejszony :(

Opublikowano

uhuhu restart serva? Wszystko od 0? Może i zagram znów ^.-

@Down

Idź na tego swojego ardebrana.. dziwne że zawsze mają najwięcej do powiedzenia gracze właśnie z owego serva którzy nawet tu nie grali ;d

Opublikowano

Porażka -.- nawet nie zdążyłem wbić max lvl bo siedziałem na 101 na farmie :> zero oficjalnego info, ojj nawet odrobiny profesjonalizmu, tfu.

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą, Daliście dupy przeokrutnie. Podobno pisaliście na globalu w dniu wyłączenia serva. Być może nawet informowaliście na TS, ale żadnych informacji na stronie ani forum nie było... jak dla mnie strzał w kolano...Server nie działa.. żadnych oficjalnych komunikatów i gdyby nie chłopaki na ts to pewnie do tej pory bym nic nie wiedział, teoretycznie zrobiliście to żeby przyciągnąć nowych graczy... ale nie pomyśleliście o ludziach którzy grali do tej pory.. a ci w większości nic nie wiedzieli .. poza tym jak chcecie zdobyć nowych graczy jak żadnych reklam nie dajecie.. wiem że nikt po mnie płakać nie będzie ale rezygnuje z dalszej gry. Bo co to za pomysł na prowadzenie serva żeby po 2-3 miesiącach resetować ludziom konta. Trafił się nawet jakiś typ co za pln-y odkupił całego wyexpioneego chara dzień przed off-em i kasa w kibel... tak się nie robi chłopaki

Opublikowano

Co to wogóle ma być od 0? żadnej oficjalnej informacji? Wydałem pieniądze na silki i teraz co? Server zapowiadał się idealnie częste update itp i co? daliście w piec w tym momencie.

PORAŻKA

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...