Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HogwartCraft [Serwer Na tematyce Harrego Pottera] [Drugi taki serwer w Polsce!] [Zapraszamy]

newkamilo32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hogwart-Craft

Podobał ci się Harry Potter? i jego filmy.. ?

może chcesz zostać czarodziejem tak jak on ?

a może śmiercią,Nauczycielem ?

u nas możesz zostać uczniem Hogwartu i iść w ślady

Harrego Pottera !

skończ szkołę i zostań Nauczycielem ! i pomagaj nowym

Graczom!

Zapraszamy!

Strona Serwera: Na razie nieaktualna!

Przewidywany start: 6/7.03.12

Laucher przy starcie!

Szukamy Sponsora!!

informacjed.png

strzalka.gif TYP: Role Play (odgrywanie IC)

strzalka.gif Sloty: 40+

strzalka.gif IP: w kliencie!

strzalka.gif Potwory: Tak oczywiście śmierci itp..!

strzalka.gif Zwierzęta: Nie!

strzalka.gif PvP: Tak

strzalka.gif Premium: Nie

strzalka.gif Nether: Nie

strzalka.gif BialaLista: Nie

admini.png

Szukamy pomocników!

Własciciel: upgrade11

Szukamy Administracje!

pluginy.png

Pluginy są autorskie ! pod serwer! z magią

inf.png

SS'y z Serwera

Link do filmiku! :

Jeżeli się podoba poprosze like ! :)

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ciota... Kolejny plagiat myhpspl.pl, pluginy "Własne" ? Chyba nie...

Serwer jest kolejnym plagiatem jednego z pierwszych takich serwerów, jeśli checie tutaj robić cookolwiek, to wiedźcie że łamiecie licencje serwera myhpspl.pl :). ~HoopDead

HoopDead_eune_10_4_logo.png

Opublikowano

pluginy własne :) ,a mapka jest dostępna w internecie i to nei jest mapka myhpspl tylko zagranicznego goscia :) więc wiecie :))))

pluginy własne :) ,a mapka jest dostępna w internecie i to nei jest mapka myhpspl tylko zagranicznego goscia :) więc wiecie :))))

Ale ciota... Kolejny plagiat myhpspl.pl, pluginy "Własne" ? Chyba nie...
Serwer jest kolejnym plagiatem jednego z pierwszych takich serwerów, jeśli checie tutaj robić cookolwiek, to wiedźcie że łamiecie licencje serwera myhpspl.pl :). ~HoopDead

i po 2. to napisałem -.- 2 taki serwer w polsce...

Opublikowano

zagraniczna gościa jasne zmodyfikowałeś lekko kilka rzeczy więc to jest hpspl jest kilka miejsc które ja znam a ty na 100% nie znasz więc ja potrafie poznać mapę hpspl od zwykłego z neta :D

Opublikowano

Autor mapy zostanie powiadomiony o tym że bez jego zgody wykorzystujesz jego autorską mapę. ~Qawciak, Pozdrowienia z hapsla.

Opublikowano

to sprawdz sobie na licencj hpspl że pisze ze mabwa unich jest sciągnięta zagranicznego gościa -.- i spytaj sie H@ i pisałem z Hubcikiem... i nic mi za to nei zrobią :))

Opublikowano

Mapa jest Ynhu, a nie masz pozwolenie na użycie tej mapy, w dodatku używasz textury Myhpspl, więc licz się z sprawą z Japvenem , jeśli nie załatwisz tego pokojowo, to licz się z sprawą w sądzie za naruszenie praw autorskich jak i zplagiatowanie serwera :) .

HoopDead_eune_10_4_logo.png

Opublikowano

Autor mapy zostanie powiadomiony o tym że bez jego zgody wykorzystujesz jego autorską mapę. ~Qawciak, Pozdrowienia z hapsla.

Spoko :)) tylko ja pobralem mapę z takiego społecznościowego serwera jak chomikuj i jest to nie możliwe, że to ich mapa bo mają to sami napisane :) ... i ja nan w 60% inną mape :)

Opublikowano

Tandetna podróbka, której życzę wszystkiego najgorszego i żeby w jak najszybszym tempie padła.

Bez szczelna kopia która dawno powinna być usunięta.

Autor chcę się wybić w internecie robiąc sobie tylko szkodę, jak ? Nie myśląc :]

Opublikowano

Mapa jest Ynhu, a nie masz pozwolenie na użycie tej mapy, w dodatku używasz textury Myhpspl, więc licz się z sprawą z Japvenem , jeśli nie załatwisz tego pokojowo, to licz się z sprawą w sądzie za naruszenie praw autorskich jak i zplagiatowanie serwera :) .

Tak tak.. :) textur pack jest pobrany z neta i jest wgl pod inna nazwa... i muszę go jeszcze dokończyć :) i nic mi nei udowadnicie :0 i zapraszam do pisania gdzie idziej a nie spamić ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...