Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HogwartCraft [Serwer Na tematyce Harrego Pottera] [Drugi taki serwer w Polsce!] [Zapraszamy]

newkamilo32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Meaddlowaty

Możesz byc programistą,nie zabraniamy Ci chcesz przebic HPsPL? Pod jakim względem.upgrade11 zerżnął pluginy,teksturki z HPsPL.Przerobisz pliki z serwera? powodzenia Ci życzę gdyż jest takie coś jak Prawa Autorskie.Tyle mam do powiedzenia.

Pozdrawaim ozzyIiggy

Opublikowano

Sami nie chcieliście A.C.T.A a teraz spór o prawa autorskie. Jakby była ustawa (którą zniszczyliście) to by nie było plagiatów.

Opublikowano

Weźcie wszyscy się zamknijcie, mam w dupie qrwa że jest skopiowane, jak ma fajny pomysł i chce zrobić pierdolony server to go kurwa zrobi. Irytują mnie dzieci które z pieluch jeszcze nie wyrosły i uważają się za lepszych HEJTOWANIEM, to nie jest wasza sprawa, jak już niech zajmie się tym właściciel hpspl a nie idioci z internetu którzy nie osiągneli nic, i nic nie osiągną ( czego im życze ) dlatego zazdroszczą innym dobrego pomysłu. Ja jestem zainteresowany serverem, i tak na nim zagram ( o ile powstanie ) a jak będzie gówno to wyjde i zapomne

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Zaraz dodam filmik z serwera!!!

Niema to jak klikac samemu sobie Like z Multi KOnt prawda?. Servera Nie Polecam

Za te luke z multi powinienes dostac banika Perma

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...