Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziska, ataki są chyba od 19 i dalej nie mogą sobie z tym poradzić...i pewnie nie poradzą. Co mogą zrobić jak maszyna za słaba.

Ja spokojnie czekam na start od 18 ale z tego co widzę to dzisiaj chyba nic nie ruszy. Fajnie było na becie i mam nadzieję że jakoś to wszystko poskładają.

58815786.jpg

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma co czekac, skoro nie dali rady do tej pory a atakami to nie dadza rady juz z nimi dzis

Opublikowano

Dokładnie to samo co z tour.pl ... Teraz pewnie przełożą start na jutro a potem na niedziele a potem nie wystartuje ;D

Opublikowano

Ja pierdole.. sami nałogowcy kurwa, maja do chuja problemy bo lecą dossy ale nie kurwa bo zacna gimbaza wie lepiej i nie zaczekają (mamusia z tatusiem mają nockę to trzeba pograć tak :((??) Nie podoba się to WYPIERDALAC przynajmniej nie będzie dzieciarni na serwie -.-...

żeby nie było offtopu Serwer POLECAM zamierzam zagrać jak wypali

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Wypierdalaj z tymi reklamami tego spierdolonego forum...

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

bosy co ty nie powiesz, nie chce by ktos na mnie czekał to ze Ty mozesz siedziec cały piątek przed komputerem to nie moja sprawa :)

Opublikowano

przegladam strone a tu patrze w około 1min 100 zarejestrowanych przybyło no nieźle... zeby jak najszybciej wystartował czekam!

Gameiro

Opublikowano

serwer jak kazdy na ktorym nieoplaca sie grac. Maszyna slaba zatakuja ich i serwer odrazu off watpie czy to bedzie dzialac jeszcze...

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

bosy co ty nie powiesz, nie chce by ktos na mnie czekał to ze Ty mozesz siedziec cały piątek przed komputerem to nie moja sprawa :)

Toż to są żarty, jak nie ma co robić to sobie można pokonwersować. A tak poza tym też nie będę siedział do nocy i czekał, tylko zaraz spadam i najwyżej jutro rano zacznę i tak w topce nie będę. Ale warto czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...