Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jinno będzie ogarnięta gildia, z kilkoma znajomymi z innych serwerów zrobimy. Chętnych proszę na PW :) [TS + WIEDZA = WYMAGANE!] :)

-> DiamondMT2 / Metin2 PL <-

Nick : Vicious / Only4PvP

Profesja : BM / Body

Królestwo : Jinno

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jinno będzie ogarnięta gildia, z kilkoma znajomymi z innych serwerów zrobimy. Chętnych proszę na PW :) [TS + WIEDZA = WYMAGANE!] :)

TS'a nie posiadam, lecz do gildii chętnie bym dołączył jeżeli mógłbym ;)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Wiedziałem ze będzie tak jak z betą :) Też miała być o 18. a była o 21 :) Mam nadzieje ze 19. to ostatnia godzina. Serverek oczywiście polecam.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

A ma ktos w tej gildi mutacje? ;)

Chetnie dolacze do gildi u czerwonych z ts

Rozumiem że to było pytanie retoryczne

Opublikowano

@UP Ty sie modl zeby wystartowal do tej 20 ;) nie jestem jakims pesymistą, ale patrze trzezwo na swiat i realia sa takie ze postawienie serweru w terazniejszej rzeczywistosci, gdzie ludzie to, sory za słowo, pizdy i DDoS'uja całymi dniami graniczy z cudem trzeba mieć naprawdę innowacyjnego firewala, pozdro w grze bede pod nickiem Camperovsky shinsoo Body lub WP jeszcze sie zastanawiam

Opublikowano

Nie ma co się na administracje rzucać, bo jak narazie serwer z prezentacji bardzo dobry, tylko DDOSY a to nieuniknione że serwer wystartuje później. Gruby pewnie siedzi i ddosuje :)

Opublikowano

ja tez nie lubie "D

lepiej bylo zadać pytanie '' a kto lubi''....

zaden serwer nie wystartował punktualnie na pewno będzie spóźnienie max do jutra nie srajcie barszczem z Komunii.

Opublikowano

Niestety na atak nic nie poradzimy, wrzucam stronę na inny hosting podam wam aby wszyscy mogli sie zarejestrować itp..

Juz sie pewnie wiekszosc zarejestrowała...

Opublikowano

Niestety na atak nic nie poradzimy, wrzucam stronę na inny hosting podam wam aby wszyscy mogli sie zarejestrować itp..

tylko że obiecaliście do 19 to się weźcie w garść a nie obiecanki macanki a głupiemu orgazm.

Juz sie pewnie wiekszosc zarejestrowała...

większość ale nie wszyscy... każdy chce mieć równe szanse.

Opublikowano

razor nie kazdy ma cały piątek na siedzenie w domu i klikanie f5, kiedy juz włacza to rejestracje :) ja np konta nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...