Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu trafiają mi się na rankedach AFK i trolle!~!

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już napisałeś nie rozegrałeś nawet 10 rankedów.

Skill z rozegranych 100+ rankedów jest dużo większy niż z normali. Nawet jeżeli grać nie potrafisz to i tak w pewnym momencie zatrzymasz się. Gdy nauczysz się lepiej grać sam carrniesz resztę (oczywiście nie w 100% gier) ale skilla trzeba trenować, a nie bawić się na normalach.

Mówisz że twoi kumple mają pro staty na normalach a low staty na rankedach, oznacza to że nie zasługują na poziom z którego zaczynają (chodzi o ranki).

League of Legends

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spróbuj pierw grać na draftach bo tam jest takie samo ustawienie jak na rankach i jak tam ogarniesz to będziesz mógł przejść na ranki.

Opublikowano

Uwaga to jest informacja z poufnego źródła, jednak nie moge podać od kogo bo inaczej mnie zabiją

"Ostatnio zauważyliśmy że wiele dobrych graczy nie może wyjść z tzw. EloHell. Większość graczy w brązie i srebrze nie ma skinów, zauważyliście? Trik polega na tym, że tym graczom którzy nie kupują RP dajemy słabe teamy. Oni zaczynają je kupować, a my dajemy im lepsze teamy. Proste, co nie? Chciałbym zauważyć że jestesmy firmą zaczynającą w tej branży dlatego tak zależy nam na kupnie RP.

~Morello"

Opublikowano

Moze te 100 pent na normalach mozna uznac za jedna na rankedzie, zadna sztuka. Jestes do dupy I tyle, graj drafty I jak poczujesz ze:

1) umiesz sie dobrze komunikowac z teamem

2) wygrwasz na luzie kazda linie

3) masz win ratio na poziomie 65%+

to zacznij grac rankedy, a I 4) punkt o ktorym prawie wszyscy ludzie zapominaja

LOL TO TYLKO GRA, CZY TO RANKED, CZY NORMAL, CZY IEM ALBO IPL CHODZI O TO, ZEBY SIE DOBRZE BAWIC, A NIE ZA WSZELKA CENE WYGRAC.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

nie zgadzam sie z ponad polowa osob na forum poziom w brazie wyzszy niz na normalach poj*** kogos?! czy chociaz1 raz autor postu gral ranka w brazie?!! bo ja ok 150 moja aktualna div to b 3 i moge powiedziec ze choc by na midzie majac wieksza farme i kille zjebiesz sie chopie!! bo twoi kochani koledzy przepierdola ci gre w brazie nie ma gry druzynowej jest *** tylko 1 wielki flame i gowno!! a nie teamfighty twoja szansa ze bedziesz mial ogarnietego goscia to 25% a sam przy duzym skillu ^^^takich gier nie wyccerujesz!! ci goscie nie wiedza co to invade focus a na kazdym meczu krew mnie zalewa bo nie da sie*** wygrac easy z przewaga 12 killi twoj team musi ci feedowacc!!!" Ich farma mnie przeraza adc np ashe goniac champa z 100 hp wali ulti za siebie WTF??!!! podsumowujac kazdy mecz to musi byc hard game albo przegrana oczywiscie nie mowie ze nie da sie wygrac!! moje mainy to yasuo talon jax i xin

ludzie wy mnie nie rozumiecie mam lose strike majac ok 300 farmy w kazdym meczu i ogolnie robie co moge aleee tego sie >> nie da << wygrac!! bo jak mam zrobic pente1v5 a pingujee i pinguje i pisze ze ma byc **** teamfight a oni sie kreca jak debile na srodku mapy

Opublikowano

Drużyny dobierane są na podstawie mmr, więc twój team jak i przeciwnicy prezentują poziom zbliżony do twojego. skoro w każdej grze masz trolli i afków to świadczy o twoim poziomie gry, zastanów się nad tym.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

nie zgadzam sie z ponad polowa osob na forum poziom w brazie wyzszy niz na normalach poj*** kogos?! czy chociaz1 raz autor postu gral ranka w brazie?!! bo ja ok 150 moja aktualna div to b 3 i moge powiedziec ze choc by na midzie majac wieksza farme i kille zjebiesz sie chopie!! bo twoi kochani koledzy przepierdola ci gre w brazie nie ma gry druzynowej jest *** tylko 1 wielki flame i gowno!! a nie teamfighty twoja szansa ze bedziesz mial ogarnietego goscia to 25% a sam przy duzym skillu ^^^takich gier nie wyccerujesz!! ci goscie nie wiedza co to invade focus a na kazdym meczu krew mnie zalewa bo nie da sie*** wygrac easy z przewaga 12 killi twoj team musi ci feedowacc!!!" Ich farma mnie przeraza adc np ashe goniac champa z 100 hp wali ulti za siebie WTF??!!! podsumowujac kazdy mecz to musi byc hard game albo przegrana oczywiscie nie mowie ze nie da sie wygrac!! moje mainy to yasuo talon jax i xin

Zgadza sie, wszyscy mowia, ze za slabo gram zeby wyjsc ze srebra, a dzisiaj staty 12:1:5 i przegrana! Nastepny poczatek rankeda 9:0 i przegrana. W co 2 meczu jest afk, a w kazdym sie wyzywaja :)

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, taka ich mentalność. Ja mimo tego, że nafeeduje raz na rok jestem aktualnie w brąz III, ale nie poddaje się i już mam serię do II. Najlepiej dobierz sobie kolegę weźcie ważne lane, które ogarniacie - ważna jest jungle, bo zawsze może pomóc i jedziecie razem dalej. ;)

Opublikowano

Jak ktoś nie może wyjść z silvera to jesteś debilem bo nawet mając trolle da się wyjść. Jak ktoś flejmuje to dawaj ignore i tyle o wiele lepiej się gra bo skupiasz się na grze, a nie na odpisywaniu idiocie.

Graj postaciami carry coś typu Fizz i wykerujesz nawet mając team ala mięso armatnie.

Opublikowano

Jakieś bajki gadacie, ja tam wygrywam z 5-6 meczy pod rząd i co jakiś czas przegrana, a jestem w brązie.

Po prostu nie ignore, tylko ich uspokajajcie...

I bez "OMG NOOB REPORT" "OMG POLISH KID" "OMG POLISH" "OMG OMG WTF OMG FEED OMG TROLL REPORT"

Bo to zaczyna być wkurwiające :>

Po za tym, trzeba na prawdę słabo grać żeby nie potrafić wygrać rankeda w brązie.

Opublikowano

Trafiłem po 4w/6l do bronze II w s3. I wiesz kurwa co? Nie przejebałem żadnej gry, nie licząc serii na wyższą ligę. Oprócz serii to KAŻDA gra była wygrana. I wiesz co? Grałem supportem. Więc nie narzekaj na teamy tylko graj najlepiej jak umiesz i staraj sie carry'ować. I ty teraz płaczesz. W Srebrze V to ty się chyba zabijesz :)

Opublikowano

Gry się da łatwo wygrać 4vs5, miałem 3 afków na randkedach i wygrałem w SoloQ 2gry, raz VI poszła afczyc bez powodu wygraliśmy a drugi raz był darius vs teemo nafeedował i mówiliśmy mu by poszedł afk bo wtedy mniej nafeeduje i wygramy 4vs5

Opublikowano

Ostatnio miałem serię 4 gier z afkiem pod rząd i 3 z nich wygrałem. Jak Ty nic nie odjebiesz, a reszta teamu za Tobą pójdzie to wygrana wciąż jest w zasięgu ręki. Z trollami jest gorzej, ale dawno nie miałem bo staram się uspokajać ich w lobby (gdzie się najczęściej ujawniają).

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

ludzie wy mnie nie rozumiecie mam lose strike majac ok 300 farmy w kazdym meczu i ogolnie robie co moge aleee tego sie >> nie da << wygrac!! bo jak mam zrobic pente1v5 a pingujee i pinguje i pisze ze ma byc **** teamfight a oni sie kreca jak debile na srodku mapy

true story, w silverze mam to samo :). Uwierz mi ze bardzo duzo osob ma takie problemy

Opublikowano

true story, w silverze mam to samo :). Uwierz mi ze bardzo duzo osob ma takie problemy

ja jakos ide od b5 i juz jestem plat 5 ... jakies problemy? biezesz cassio EWNTALNIA JAK JEST BILIARD CC yasuo i solo penty gnoisz w b5-b1 potem biezesz talon/jax super aggresive i jestes silver 1 ^^^ a dalej nic ci nie powiem bo za duzo nobkow sie dostanie do platyny ^^^ aa i jeszcze jedno. z bolem wyzej nie masz co robic bo zejdziesz na combo jako peirwszy ;)

Opublikowano

AFK I TROLLE GRAJ Z KIMŚ DUO!

Ja gram z kolegą duo przegrywaliśmy 1-15 i co? i wygraliśmy wynikiem 54/48 dlaczego?

graliśmy duo na bocie.

Oraz katarinie pomagaliśmy na midzie przez co miała 21/6

a najlepiej grać z kimś duo ty na jungli/mid a on mid/jungle chyba że duo na bocie.

Ps byłem b5 i jestem b3 w 1 dzien awans więc wiesz :x

Opublikowano

Co wam duo da? Ja przed chwilą wyszedłem z rankeda bo oczywiście trafiłem na duo polaczków i odstąpilyśmy linie ,ale i na co to było jak koleś na jungle picknął akali i nie gankował nic do 20 min i nawet jak pisałem mu żeby poszedł na topa to i tak nic. Grałem nasusem więc miałem grak co 3 min i jak tu grać? Słucham was "pro gracze"(beka) co z takimi ludźmi mamy robić, nic bo kur*a system banów riotu jest do bani i cały czas będzie chu*nia...

Niby grałem tylko mundem i na 19 gier mam tylko 4 losty ale kur*a skąd te nobby się biorą, w poprzednim sezonie byłem w silverze i gram na takim poziomie albo i wyższym ale na takich pajaców nie mam siły...

Opublikowano

Co wam duo da? Ja przed chwilą wyszedłem z rankeda bo oczywiście trafiłem na duo polaczków i odstąpilyśmy linie ,ale i na co to było jak koleś na jungle picknął akali i nie gankował nic do 20 min i nawet jak pisałem mu żeby poszedł na topa to i tak nic. Grałem nasusem więc miałem grak co 3 min i jak tu grać? Słucham was "pro gracze"(beka) co z takimi ludźmi mamy robić, nic bo kur*a system banów riotu jest do bani i cały czas będzie chu*nia...

Niby grałem tylko mundem i na 19 gier mam tylko 4 losty ale kur*a skąd te nobby się biorą, w poprzednim sezonie byłem w silverze i gram na takim poziomie albo i wyższym ale na takich pajaców nie mam siły...

po pierwsze... naucz sie grac

po drugie... stop flame

po trzecie... najwyrazniej na taka dywizje zasługujesz...

co ci mamy doradzic jesczze masz tego 3 strony.

Opublikowano

po pierwsze... naucz sie grac

po drugie... stop flame

po trzecie... najwyrazniej na taka dywizje zasługujesz...

co ci mamy doradzic jesczze masz tego 3 strony.

No ale zauważ że to moje 2 konto bo jedno sprzedałem i byłem w goldzie? Co nagle nie umiem grać?NIe ośmieszaj się, przez te jeb*ne dzieci nie idzie grać dlatego właśnie pobieram dote i i kończę z lolem, bo jak nie zje*ane team to laggi na serwerze. No śmiech od września są lagi na serwerach to po prostu kpina

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No ale zauważ że to moje 2 konto bo jedno sprzedałem i byłem w goldzie? Co nagle nie umiem grać?NIe ośmieszaj się, przez te j*b*ne dzieci nie idzie grać dlatego właśnie pobieram dote i i kończę z lolem, bo jak nie zje*ane team to laggi na serwerze. No śmiech od września są lagi na serwerach to po prostu kpina

co prawda to prawda lol zszedl na psy juz wogole nie ma przyjemnosci z gry dlatgeo polecam przesiasc sie na cos inneg ja wybralem cs go i jestem z gry zadowolony tu mozna sie pobawic fajnie cos postrzelac a jak jeszcze nie masz skilla to znajdz sobie ekipe i mozna jechac cala nocke na dd2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...