Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu trafiają mi się na rankedach AFK i trolle!~!

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może po prostu flame na tą osobę leci z twojej strony lub sojuszników i jak taka osoba jest bluzgana przez pół gry no to sobie myśli "w dupie mam tą gre" itd. i idzie afk albo trollowac specjalnie.Dzisiaj miałem taką sytuacje,że koleś miał serie do Diamentu i był w moim teamie wszystko było git dopóki nie naszła jego kolej w wybieraniu postaci,bo sapał się do wszystkich,że on nie pójdzie na supporta no,a taka rola została no i wziął jungle(a ja wziąłem ją pierwszy bo byłem first pickiem) no i była pierwsza akcja jego poszedł w którejś minucie na bota zgankować rengarem padł zbluzgał nas i wyszedł z gry.. No i oczywiście gra przegrana była już po 20 minucie potem wchodzę znowu do kolejki i trafiam tego samego gościa w tym samym teamie no i zaczął mnie bluzgać,że mu grę strollowałem ostatnią -,- jak on wyszedł z gry i nie wrócił już no i bluzgał mnie przez cały champion select,że noobem jestem itp. tak bez podstaw,bo nawet nie widział mnie jak gram,bo przecież wyszedł no i mnie bluźnił bluźnił no,a wiedziałem,że ma serie wtedy no i jak zobaczyłem,że ma 2 lose i 1 wygraną w serii do Diamentu no to ja z myślą o nim "kij strace 15pkt,ale ten ziomek nie wejdzie do diamentu" grać grałem normalnie nic nie wychodziłem grę wygrywaliśmy,ale potem napisałem,że mam DC i wyszedłem po prostu(specjalnie,bo chciałem,aby on przegrał tą serie normalnie tego nie robię nigdy,ale wtedy musiałem się mu odpłacić jakoś za to,że mnie bluźni itd. ) i tyle było z tego.. Także wiesz jeśli masz kogoś bluźnić to pierw się zastanów czy w ogóle to ma sens,bo krzywdy mu przez kabelek słowami nie zrobisz,a tylko będziesz się ty denerwował no i w dodatku jego dlatego np. ja tak robię jak coś zwalę akcje lub coś i ktoś mnie bluźni to mutuje wszystkich i zaczynam sie skupiać na tym co robić.Pozdrawiamm

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Powiem tak ja gram od połowy sezonu 3.

W 3 sezonie rozegrałęm 10 rakedów byłem brąz 3 i odrazu skonczył się sezon a w 4 byłem brąz 5..

Z brązu 5 pomógł mi wyjść kolega.

A dalej już poszedłem sam siedziałem tam tak długo aż potrafiłem wygrać sam rankeda bądź we 2(Duo)

Po prostu musisz poćwiczyć i najważniejsze nie flamic!

A jeśli jesteś unranked/brąz to graj postaciami którymi można łatwo wycarrować np

Akali

Fizz

TF

LeBlanc

Katarina( I tu się sprawdza duo np z malphitem,amumu on wbija z ulta i ty dobrze z ulta na brązy to działa dalej nie przejdzie)

Oraz combo yasuo+malphite,lulu,xin itd (postacie z podrzutem) więcej nie pomoge :(

80959442604100653079.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki odkop... Jestescie w brązie bo nie umiecie grać proste.skończcie pisać ze to noob teamy...

mozliwe ale moze to byc Tez kwestia grania zlymi postaciami np ktos taki jak ja kompletnie nie ogarnia adc a pcha sie na bota a tak na marginesie za duo leci mniej scoru (punktow)

Opublikowano

Jaki odkop... Jestescie w brązie bo nie umiecie grać proste.skończcie pisać ze to noob teamy...

W moim temacie napisałes to samo, nie rozumiem po co sie udzielasz skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...