Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odległościna mapach - snajper

kaju0019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale SKS z jakimi dodatkami? Bo w okazjach jest jakiś tam SKSik i to z dodatkami (nie chce mi sie teraz BF-a włączać żeby sprawdzać jakimi :D );]

dodatki z Jtiger zapewne szczególnie luneta

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Luneta pewnie pustynna.

Surasmen, pisałeś ostatnio że Basra nie dla zwiadowcy. Łap moją dzisiejszą rundkę - JTiger z małą pomocą mojego ulubionego "kleiku", jak ja to mówię (domyśl się) :)

Tak się zaczęło:

A tak skończyło :D

Nie jest to oczywiście świetny wynik, ale biorąc pod uwagę mojego kompa, lekkie lagi i moją głupotę w niektórych momentach, nie było źle (runda niepełna). Snajper więc i na Basrze da sobie radę :)

A tu bonusik: chłopcy przesadzili lekko ze wspomnianym "kleikiem" :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ale SKS z jakimi dodatkami? Bo w okazjach jest jakiś tam SKSik i to z dodatkami (nie chce mi sie teraz BF-a włączać żeby sprawdzać jakimi :D );]

Lufa precka Celownik pustynny magsy viperki kolba thunder.

@Kicak.

Tylko nie zaniemów.

Bałem się trochę tego publicznie udostępniać :D

To się nazywa mapka dla snipera i nie, nie używałem shotguna bo w zasadach było, że nie wolno.

On mi tylko towarzyszył^^

tm05wtk0gq0e.pngale jak na Basre to niezły wynik.

Ja przeważnie biorę l96 z lunetą dedeye albo zwykłą.

436951440626370320491.png

Opublikowano

No tak... znowu mnie utwierdziłeś w przekonaniu, że nie mam co próbować z Tobą konkurować :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Kicak.

W sumie nie taka Basra straszna, jak ją malują :D

So that was baggins :D

dcae9fbe21c0e.jpg

Potem nastała pełna konspiracja

2bcaa419259fd.png

A na koniec totalny mordor.

9e4873c27ac49.png

Coś mi się 2gi ss do połowy wciął, ale najważniejsze widać^^

Co najdziwniejsze miałem lepsze staty niż assaultem o.O

Opublikowano

Ciekaw jestem jak pogorszyłyby Ci się staty gdybyś przełączył na Super Low, ale podejrzewam że niewiele :P Muszę poćwiczyć, zacznę za chwilę jeżeli net pozwoli :D

PS. pierwszy raz Cię widzę z moją kochaną M24 :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja mam snajpera z jtigerem i mój rekord to 210m, ale gram na niskiej wydajnosci bo mam laptopa z 2008 roku i na srednich mam tylko okolo 40fpsow

ja też na omanie z tej takiej stacji benzynowej do tego rozdupczonego pociągu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@UP

Ja mam rekord też 210 na Super Low... strzelałem na Omanie z dachu przy C na budkę na A. Kolesia praktycznie nie widziałem, tylko pomarańczowy nick. postaram się jeszcze poprawić ^^

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wiesz co, taka mapka jak Basra na ultra low by mi jeszcze poprawiła staty, bo cała akcja się rozgrywała w przedziale 50m, co by zlikwidowało mi takie duperele jak trawa itd i łatwiej byłoby trafić w ludziuf:D

Kicak co masz za proca i kartę?

Może da się ją jakoś wykręcić, żeby w 40fps pograć na wyższej grafie.

AMD się łatwo kręci i all śmiga^^

Załatw sobie lepszego kompa, albo jakieś części kup za 100/200zł, żeby było i ciśniesz:D

co do k/d to masz jeszcze małą wprawę w graniu (pewnie ze względu na warunki techniczne), ja z samej l96 mam więcej killów, niż Ty wszystkich :P

Opublikowano

AMD Dual Core 3800+ 2,0 GHz, NVIDIa GeForce 6150LE 128 MB, 2 GB RAM. Dodam, że to Vista. Może i dałoby się podkręcić, ale nie wiem czy to możliwe, komp jest mojego taty i jakoś nie mogę go przekonać do jakiegokolwiek grzebania w BIOSie, nie wiem też czy internet pozwoliłby grać. Teraz mam lagi na najniższych, gra dość płynnie chodzi na Low ale lagi są okropne. No i zostaje karta... No nic, może kiedyś się w to pobawię bo na nowe podzespoły kasy nie mam. Komp jest z komunii ^^ Trochę latek już ma ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Trochę kiepsko, bo vista zawsze była strasznie wolna i nie do życia ;/

Pewnie komp nie formatowany od komunii, co też swoje robi ^^

Odkurzasz czasem bebechy?

Opublikowano

Odkurzam, odkurzam, mniej więcej co miesiąc lub dwa, a co do Visty to rzeczywiście wkurwiająca. Format był tylko jeden :/ Ale trudno, taka gra na Super Low nie jest tragiczna, a kampienie na dystans nie jest w moim stylu :P

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Siemka, widze ze wy tu o kreceniu zaczynacie wiec podepne aby nie robic nowego tematu.
Mam takiego kompa:

AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6 GHZ

Radeon HD 3400 Series

RAM 2gb

Windows XP Professional 32 BIT

Dało by się coś wykręcić?? Gram na srednich, a na wysokich troszke laguje.

Opublikowano

@Up.

Bez zmiany napięć komuś udało się podkręcić go do 3.09Ghz,więc spokojnie jak masz jakieś w miarę chłodzenie, to możesz się pobawić.

Jak chcesz jakieś szczegóły, czy coś to napisz temat w dziale komputery, to oni Ci pomogą.

0.5Ghz mieć, a nie mieć to zawsze coś.

Opublikowano

Odkurzam, odkurzam, mniej więcej co miesiąc lub dwa, a co do Visty to rzeczywiście wkurwiająca. Format był tylko jeden :/ Ale trudno, taka gra na Super Low nie jest tragiczna, a kampienie na dystans nie jest w moim stylu :P

Jak nie masz oryginalnego, to zawsze możesz 7 wgrać i będzie na pewno lepiej, niż jest teraz.

Przy okazji formata zrobisz i komp będzie jak nowy.

Kurde.

Tak trochę zaśmiecamy ten temat;/

Przydałyby się takie Pogaduszki w dziale BFa

Opublikowano

Skoro tak mówisz... pożyjemy, zobaczymy :) Jak będę miał więcej czasu to się pobawię w takie rzeczy... teraz szkoła, projekt gimnazjalny, potem egzaminy... Są ważniejsze rzeczy od BFka :P

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

Też tak mówiłem ;]

Pojawiło się ostatnio takie pytanie co w końcu lepsze M95 czt M82A3 ? Bo ponoć znerfili tą drugą

while($success!=true) {

try();

}

Opublikowano

Prosty wybór: jak chcesz coś na duże odległości, o dużej skuteczności, bierzesz M95, jak samopowtarzalną do bicia rekordów - SKS, a jak coś do agresywnej gry - L96.

Byłoby więcej zabawy i można by podyskutować, gdyby z łaski swojej

dodali nowe snajperki. Obecnie są 4 czy 5 nadające się do gry (i nie

doprowadzające przy tym do szału).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ogólnie to ja się interesuję Karabinami Snajperskimi w realu nie tylko w grach i można by przeprowadzić taką dyskusję PT.
"Jaką nową snajperkę chcieli byście zobaczyć w BFP4F"

:D

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez precyzyjnej jakieś 280-290 metrów dasz radę. Od średnich detali wzwyż widać już na bardzo duży dystans, więc Ci nie przeszkodzi.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...