Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wkleje broń

XXwachuxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

@UP Nom racja...

Ja potrzebuje jeszcze troche postow zeby zalapac sie na wklejenie broni heh ....

PS. Wachu zobacz do tematu ->programowanie

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym poprosił broń ;p chciałbym dostać => Tmp9,Psg,Mp5k

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.
Opublikowano

Wachu skoro mozna edytowac jedno konto na ip<?> to wyjsciem jest poradnik.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

nietrzeba miec zadnej pozycjii ...

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

No a jednak ... na nic prosby na nic krzyki [...] to ostatni akt desperacji. Moglby mi ktos dodac bronie. Passy podam na pw albo an gg 6262160. Nikt mi jeszcze nie dodal a chcialbym zobaczyc jak to dziala.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

wachu wez sie do mnie na gg odezwij 9804088 prosze xD

Opublikowano
Chyba już nie bendę mugł wkleiać broni ponieważ uptade zrobiło że jedno konto na 1 ip żal!! nie wiem napewno

gowno prawda po prostu powiedz ze Cie sie nie chce;] mi jak teraz spamuja gadu jak nie wiem to wybieram poszczegolne osoby i tylko im robie:)

Opublikowano

Dobra rada - jak ktos chce bronie to radze sobie zalatwic taki premium czeat zeby bylo widac chociaz odznake. Bo tak to od razu ktos wysle raport i poleci ban. <Nie mowcie ze zazdroszcze innym broni to odradzam, juz ciekawsze jest granie na hakach. W tych broniach nie ma nic fajnego.>

Opublikowano
Dobra rada - jak ktos chce bronie to radze sobie zalatwic taki premium czeat zeby bylo widac chociaz odznake. Bo tak to od razu ktos wysle raport i poleci ban. <Nie mowcie ze zazdroszcze innym broni to odradzam, juz ciekawsze jest granie na hakach. W tych broniach nie ma nic fajnego.>

Gram już4 dni na broniach i nikt mnie nie zbanował. Dlatego nie ma dużej szansy że k2 cię zbanuje. Bo pomyśli sobie że kupiłeś broń z marketplace.

k2networkiv2.png
Opublikowano
Gram już4 dni na broniach i nikt mnie nie zbanował. Dlatego nie ma dużej szansy że k2 cię zbanuje. Bo pomyśli sobie że kupiłeś broń z marketplace.

k2 nigdy nie zbanuje za posiadanie takich broni z dwoch powod:

-by musieli przejzec wszystkie konta i patrzec a im sie nie chce

-im to nie przeszkadza

Opublikowano
-im to nie przeszkadza

Mi się wydaję że im to bardzo przeszkadza. Bo zaraz każdy z 1 lvl będzie miał tmp9 albo famasa. A jak nikt by nie wklejał broni to by kupowali je w market place. A tam jest pewnie drogo i kasa leci.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Prosze cie bardzo wklej mi tmp9, jestes zamocny jak to zrobisz.

Moje gg 10768869.

Z gory dzieki za taki temat na tym forum.

24 lvl, 27 lvl - ban, i co mam nie uzywac chakow??

Opublikowano

Mogli Byscie juz tu nic nie pisac bo sie zrobil spam.... a on i tak nie odpisze skoro go wogole nawet na forum nie ma prawie wiec nie spamujcie tylko dajcie se spokuj i juz

xJustMe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...