Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wkleje broń

XXwachuxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prokiller00@ z ta bronia na tym koncie to ma byc zart? Widze ze ci sie nudzi.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
  • Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
prokiller00@ z ta bronia na tym koncie to ma byc zart? Widze ze ci sie nudzi.

Nie rozumiem. Przecież tam jest l85 która jest dostępna jak na razie tylko dla premium którzy mają na nią kod.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Rozumiem ,że ty robiąc nowe konta masz już ustawione opcje jakie chcesz bronie i samo g1 ci je dodaje. Nie baw mnie hasłami ,ze jest tam l85 ktore jest dla premium graczy ktorzy maje na nie kod bo to lekko nie logiczne.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano
Omg macie problem: ;/ Proszę bardzo i się nacieszcie póki możecie

username: koncio111

password: konto123

Napiszcie komentarz czy działa ta broń którą dał Xxwachuxxx

taaa a tam jest jakas bron oprucz standard k2 mp5 i mp5k ??

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

jest ale tylko dla prokilla00 bo on ma zwidy i cieszy go gra 1lvl-em

Opublikowano

XXwachuxxx jak jeszcze to dziala to prosze napisz na gg 1943094 dzieki.

PSG 1, mp5k, tyle mi wystarczy...
k/d z psg1 i mp5k 2.52. Bez psg1, średnio ponad 2.0
Opublikowano

nie! ja jestem graczem powiedzmy normalnym a ze K2 mi za nic acc ban to bede cheatowac! ale wiem ze to sciema.

niektozy bija po 30 lvl z taka bronia i nic wiec?:> pozdro :]

Opublikowano

plis o wklejenie mp7a1 lub tmp9. moje gg: 11677152

Jak zrobisz dam odpowiednią ocenę.

Plis o szybką reakcję.

Opublikowano

Wachu wklei mi bornie na moje konto ktore ci wyslalem na PW jak jakies bendziesz meic problemy to gg: 7398798 wiec czekam i mysle ze mi je wkleisz bo mam 50+ post

@Edit

cos niemoge wysylac listow na PW wiec napisz do mnie na gg i ci wtedy podam pasy czekam...

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

wachu wejdz na gg plz musze pogadac ptobowalem na priv napisac ale jest pelna skrzynka ;/ wiec robie to w ten sposob ;p

SRY ZA SPAM

(to nie zaden ban ani nic sprawa prywatna)

@down

Byl pierwszy na tym forum i mu ufamy wiec moglbys sie od niego odczepic??

on jest spoko a ty nie ;p

xJustMe.png

Opublikowano

WItam Wachu! masz pełną skrzynke wiec pisze w poscie... Odezwij sie do mnie na gg jak bedziesz mial czas.. Moj nr to 3274996, bo bardzo by mi zalezalo, zeby sobie pograc takimi roznymi bronmi... Z góry wielkie dzieki. Pozdrawiam

Opublikowano

najwyrazniej zle prosiles ,nie bede rozstrzygal tego czy to rly wachu czy to "dziecko co ma 13lat" nie dziwie sie ze wzial sobie twoj nick ,w koncu kazdy chce byc taki fajny jak ty.

Opublikowano
Byl pierwszy na tym forum i mu ufamy wiec moglbys sie od niego odczepic??

Weż się zamknji tobie zależy tylko na broniach a stanji w jego miejscu ty byś się nie bronił tak jak on .NIE. Ty byś pewnie juz darł ry*a....

A o xxwachuxxx mówi sie dobrze to ten XXwachuxx mogłby wyzywać wszystkich.

Lecz każdy nie wie czy xxwachuxxx to prawdziwy wachu z wr..

Spoko to on jest... daje bronie za free.

A xxwachuxxx też jest spoko broni swojej opinii .

Bo gdybyś ty był np Modem i by ktos ci zrobil konto madman i podszywał sie za ciebie ,zrobił to np co Owl to ......

Jeśli ci coś nie pasuje to

Człowieku wyjdz i nie trzaskaj ....

Zastanawiam się czy XX....xx robi jescze te bronie cvhyba juz mu sie znudziło nie odpisuje na posty nie pisze na gg nie pisze postów.-.-

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano
Witam wkleje każdom broń jestem realnym xxwachuxxx żeby nie było jestem programistom robie hacki mam nawet na Premium ale nie dam ;d

prosba wkleisz bronie?? z gory dzieki moje gg 926742

Opublikowano

Poczytaj ten temat !! nie odpisuje a poza tym masz +50 postow ??? ehhh szkoda gadacc -,-

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

tomek nie zebym mial cos do ciebie ale wydoroslej ,zycie nie ogranicza sie tylko na nicku, chcesz zrob sobie nick Hackin29 i bedziemy sie rzucac ale nie tutaj bo twoje posty juz nudza, wachu ma cie raczej gdzies bo nic mu nie mozesz udowodnic.

XXwachuxx@

moglbys w wolnym czasie napisac na pw albo na gg 6262160. Ja napisalbym do ciebie ale nie wiem czy sobie tego zyczysz.

Opublikowano

Elo ;] WItam własnie widze napisałem nie pisać jeśli nie bendziesz miał + 100 postów bo ja nie wyrabiam ;] hhe ;d Tomek weś mnie nie wkur........ bo zobaczysz co ci się stanie sorry wybaczycie mi za to chłopak mnie denerwuje ZAL!!!!!!!!!!

@edit

Prokiller nie ma sprawy zrobie ci bronie np ;]

@echo

zhcjiuzuke weić na gg ??

Powiem tak Programowanie wymiata

:}:}:}}:}:}:}:}:}:}:}:}:}

DZieci neo !!

37df0be59e6876bem.gif

1999f6c71de8c4b97b8145e91abd46fe0.1.gif

Opublikowano
Wklejsz mi ten l85a1 i tmp9. pisze od 3 dni i nic:/ moj post jest jeszcze na 1 str.

pisałem Ci pw ! prosze:D

Nie pisz posta pod postem, używaj funkcji EDIT

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Przepraszam za spam ja napisze poradnik nie ma premlemu nie wiem kiedy nie przyjmuje żadnej kasy ani nic za takie coś

za takie coś sie nie bierze kasy chce być lubianym na tym forum itp ;/ pozdrawiam pa

@edit

Dziś sprawdzałem działajom bronie ;'d miały nie działąć po uptade

Powiem tak Programowanie wymiata

:}:}:}}:}:}:}:}:}:}:}:}:}

DZieci neo !!

37df0be59e6876bem.gif

1999f6c71de8c4b97b8145e91abd46fe0.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...